kwpap7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, Είναι καλή αυτή η τηλεόραση ρε παιδιά; H έχετε να μου προτεινετε κάτι άλλο;Γύρω στις 50 ίντσες θα ήθελα. Επίσης διαβάζω κατι για ips εχει η συγκεκριμένη; Σε μεγάλο κατάστημα 750 την βρήκα. Η τεχνολογία 4Κ αξιοποιέιται για τον κανάλι ΕΡΤHD για ποδόσφαιρο ;
TheLordOne Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εγω θα πηγαινα σε LG.. Μου την εχουν σπασει οι Samsung..
kwpap7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ναι στο καταστημα μου πρότειναν και μια LG την 49UF695V. Εγω αυτό που ξέρω ειναι οτι 8 χρονια τωρα εχω μια 42 ambilight εχει ακόμα φαντασική εικόνα.Αλλα μου ειπαν οτι πλέον η Philips ειναι ξεπερασμένες.Και η LG δεν ειναι τόσο φωτεινες.Πιάσε το αυγό και κουρευτο
TheLordOne Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εγω εχω και philips και samsung.. Ισχυει philips εχουν μεινει πισω και Samsung ενω σαν εικονα ειναι καλη, το λογισμικο ειναι χαλια.. Μιλαω για Smart TV..
Age4Greeks Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Τα έχουμε γράψει πολλές φορές, για 4Κ ενδείκνυται 55'' και πάνω. Στις μικρότερες τηλεοράσεις θα πρέπει να κάθεσαι υπερβολικά κοντά (<2μέτρα) για να διακρίνεις την έξτρα ανάλυση.
toyo73 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εγω θα πηγαινα σε LG.. Μου την εχουν σπασει οι Samsung.. Εγω παλι δεν γουσταρω Samsung-LG.Θα πηγαινα σε Sony.
kwpap7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Τα έχουμε γράψει πολλές φορές, για 4Κ ενδείκνυται 55'' και πάνω. Στις μικρότερες τηλεοράσεις θα πρέπει να κάθεσαι υπερβολικά κοντά (<2μέτρα) για να διακρίνεις την έξτρα ανάλυση. Οκ ευχαριστώ πολύ.Αλλα γυρω στις 48 με 50 ιντσες τι εχετε να μου προτείνετε;Να μην πάρω 4Κ τι να πάρω ?
toyo73 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εγω παντος θα επαιρνα 4Κ, μια και η βιντεοκαμερες 4Κ ολο και φθηναινουν αρκετα. Θα πηγαινα σε αυτη SONY KD-49X8005C.
graphist83 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, Είναι καλή αυτή η τηλεόραση ρε παιδιά; H έχετε να μου προτεινετε κάτι άλλο;Γύρω στις 50 ίντσες θα ήθελα. Επίσης διαβάζω κατι για ips εχει η συγκεκριμένη; Σε μεγάλο κατάστημα 750 την βρήκα. Η τεχνολογία 4Κ αξιοποιέιται για τον κανάλι ΕΡΤHD για ποδόσφαιρο ; Είναι πολύ καλή. 100 HZ εγγενη, Πολυ καλη και παραμετροποιησημη εικονα, σοβαρος media player, αξιοπρεπές smart με ποικιλία και συγχρονο hardware. Ναι δεν λεω για 50'' το 4Κ ειναι ανούσιο αλλα το πανελ της ειναι καλύτερο απο αντίστοιχα full HD. Τελος τα 750€ για 50'' tv δεν τα θεωρώ υπερβολή. Να πω οτι λογο 4Κ κοστιζε παραπανω οκ, αλλα 750..... Τσαμπα ειναι.
Age4Greeks Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ το rtings λέει πάντως ότι είναι 50/60Hz :http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ju6400?uxtv=01d2.
graphist83 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ναι έχεις δίκιο. Είδα το Excel μου και την μπέρδεψα με την H 6400. 50 εγγενη και 100 μέσω interpolation. Παραυτα τα πάει πολύ καλά σε κίνηση ακόμα και με ήπιο motion rate.
Geoisis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε μου εγω εχω την 48JU6400 κ ειμαι σουπερ ευχαριστημενος, ειχα την 49UF695V κ την πηγα πισω μετα απο 2 μερες. Καταρχας δεν εχει το WebOS αλλα το NetCast, το οποιο ειναι μια σκετη αηδια, απαρχαιωμενο κ τρελο lag.Αρα αν θες εμπειρια smart μεινε μακρια. Η Samsung εχει το TizenOS, απειρες εφαρμογες, κ μπορεις να της αλλαξεις κ region κ να εχει ολα τα αμερικανικα applications για παραδειγμα. Στην LG μπορεις μονο σε συγκεκριμενες EU χωρες. Ναι οκ εχει το mouse remote κ voice search, αλλα ειναι λιγο αχρηστο με το NetCast. Κ για να μην αρχισουμε τωρα να λεμε ποια εχει καλυτερη εικονα κ ποια οχι, εμενα προσωπικα η Samsung μου αρεσε πολυ περισσοτερο απην LG, σε αυτα τα 2 μοντελα. Το 4K upscaling ειναι παρα πολυ καλο, streaming 4k απο youtube κ νετφλιχ χωρις κανενα προβλημα. Ειναι 50hz αλλα το motion rate κανει πολυ καλη δουλεια. Ριξε κ δω μια ματια: https://www.avforums.com/threads/samsung-ue-ju6400-ju6500-4k-range-owners-thread.1953353/
graphist83 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε μου εγω εχω την 48JU6400 κ ειμαι σουπερ ευχαριστημενος, ειχα την 49UF695V κ την πηγα πισω μετα απο 2 μερες. Καταρχας δεν εχει το WebOS αλλα το NetCast, το οποιο ειναι μια σκετη αηδια, απαρχαιωμενο κ τρελο lag.Αρα αν θες εμπειρια smart μεινε μακρια. Η Samsung εχει το TizenOS, απειρες εφαρμογες, κ μπορεις να της αλλαξεις κ region κ να εχει ολα τα αμερικανικα applications για παραδειγμα. Στην LG μπορεις μονο σε συγκεκριμενες EU χωρες. Ναι οκ εχει το mouse remote κ voice search, αλλα ειναι λιγο αχρηστο με το NetCast. Κ για να μην αρχισουμε τωρα να λεμε ποια εχει καλυτερη εικονα κ ποια οχι, εμενα προσωπικα η Samsung μου αρεσε πολυ περισσοτερο απην LG, σε αυτα τα 2 μοντελα. Το 4K upscaling ειναι παρα πολυ καλο, streaming 4k απο youtube κ νετφλιχ χωρις κανενα προβλημα. Ειναι 50hz αλλα το motion rate κανει πολυ καλη δουλεια. Ριξε κ δω μια ματια: https://www.avforums.com/threads/samsung-ue-ju6400-ju6500-4k-range-owners-thread.1953353/ Αν θες να βαλεις το smart remote που εχουν οι πιο ακριβες samsung γινεται. Απλα χρειαζεται να κανεις ενα ελαφρυ tweek..
heavyrain Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε μου εγω εχω την 48JU6400 κ ειμαι σουπερ ευχαριστημενος, ειχα την 49UF695V κ την πηγα πισω μετα απο 2 μερες. Καταρχας δεν εχει το WebOS αλλα το NetCast, το οποιο ειναι μια σκετη αηδια, απαρχαιωμενο κ τρελο lag.Αρα αν θες εμπειρια smart μεινε μακρια. Η Samsung εχει το TizenOS, απειρες εφαρμογες, κ μπορεις να της αλλαξεις κ region κ να εχει ολα τα αμερικανικα applications για παραδειγμα. Στην LG μπορεις μονο σε συγκεκριμενες EU χωρες. Ναι οκ εχει το mouse remote κ voice search, αλλα ειναι λιγο αχρηστο με το NetCast. Κ για να μην αρχισουμε τωρα να λεμε ποια εχει καλυτερη εικονα κ ποια οχι, εμενα προσωπικα η Samsung μου αρεσε πολυ περισσοτερο απην LG, σε αυτα τα 2 μοντελα. Το 4K upscaling ειναι παρα πολυ καλο, streaming 4k απο youtube κ νετφλιχ χωρις κανενα προβλημα. Ειναι 50hz αλλα το motion rate κανει πολυ καλη δουλεια. Ριξε κ δω μια ματια: https://www.avforums.com/threads/samsung-ue-ju6400-ju6500-4k-range-owners-thread.1953353/ Και μονο που ειναι 50hz η JU απορριπτεται. Εν ετη 2016 εδωσες 700€ + και πηρες τηλεοραση και μαλιστα 4Κ στα 50hz?? Αυτος ακριβως ηταν ο λογος που εγω προτιμησα LG περσι που εψαχνα για 4κ. Το netcast δεν λαγκαρει καθολου σε συγκριση με τις "φθηνες" με webos οι οποιες πραγματικα σερνονται εκνευριστικα.....απορω που το ειδες... Οσον αφορα να αλλαξεις region σε smart lg βαζεις αγγλια και εχεις τα παντα απο apps.
graphist83 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ακριβώς με 700€ το μόνο που μπορείς να πάρεις είναι entry level μοντέλο. Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις μόνο full HD 100hz αλλά υποδεεστερη σε εικόνα και hardware. Τουλάχιστον η 6400 έχει πολύ καλό motion intrpolllation και δεν το καταλαβαίνεις. Τέλος η Lg μπορεί να σε άφησε ευχαριστημένο στο SMART. Αλλά από εικόνα είναι πολύ πίσω. Τόσο από Samsung όσο και από Sony. Μαύρο, δυναμικά, αντίθεση, scaler. Πριν κάποιος πει ότι στα καταστήματα είδε παρόμοια πράγματα. Αναφέρομαι για καλιμπραρισμενες οθόνες σε συνθήκες ταινίας Δείτε καμία ταινία βράδυ. Όλες την μέρα καλά παίζουν. Άσε που στα λεφτά αυτά οι περισσότερες LG 50hz είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα