Hasta La Vista Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα , αναρωτιέμαι αν υπάρχει λύση και μπορώ να βάλω κιάλα fans σε case που δεν έχει εισόδους για άλλα fans .
La_MoRt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εσύ έχεις καταλάβει τι ρωτάς; η Ερώτηση είναι αν μπορείς να βάλεις και άλλα fans σε case που δεν έχει υποδοχές για άλλα;
TheLordOne Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ναι να τα βαλεις απ' εξω να κρεμονται σαν σταφυλια! χαχαχαχα 1
Hasta La Vista Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αν μπορώ να ανοίξω μόνος μου κιάλες υποδοχές
TheLordOne Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 και δευτερο σπιτακι μονο για τροφοδοτικα μπορεις να φτιαξεις αν θες.. τρυπανι, πριονι, φτυαρι... 1
La_MoRt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Αν μπορώ να ανοίξω μόνος μου κιάλες υποδοχές Αν γνωρίζεις μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο αλλά δε θα στο πρότεινα. Θα μπορούσες να πάρεις κάποιο άλλο κουτί. Αλήθεια ποιο κουτί έχεις και πόσους ανεμιστήρες έχει επάνω;
Hasta La Vista Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/Midi%20Tower|BitFenix%20Comrade%20Midi-Tower%20-%20Black%20Window%20%28%20BFC-COM-100-KKWS1-RP%20%29 Αυτό το κουτί έχω , και έχει 1 είσοδο για ανεμιστήρι
La_MoRt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μη το πειράξεις ατό το κουτάκι μπορείς πολύ εύκολα να το βάλεις για πούλημα σε μια αγγελία και να πάρεις ένα άλλο που θα είναι στα δικά σου θέλω και να βάλεις όσους ανεμιστήρες θέλεις. Αν και αν έχεις πρόβλημα με το αν ο υπολογιστή σου θα κάνει θόρυβο ή όχι εγώ θα σου πρότεινα να μείνεις έτσι όπως είσαι γιατί όσο ανεβάζεις ανεμιστήρες ανεβαίνει και ο θόρυβος.
Hasta La Vista Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μη το πειράξεις ατό το κουτάκι μπορείς πολύ εύκολα να το βάλεις για πούλημα σε μια αγγελία και να πάρεις ένα άλλο που θα είναι στα δικά σου θέλω και να βάλεις όσους ανεμιστήρες θέλεις. Αν και αν έχεις πρόβλημα με το αν ο υπολογιστή σου θα κάνει θόρυβο ή όχι εγώ θα σου πρότεινα να μείνεις έτσι όπως είσαι γιατί όσο ανεβάζεις ανεμιστήρες ανεβαίνει και ο θόρυβος. είναι καινούργιο σύστημα . απλά για κάποιο λόγο το MSI afterburn δεν πιάνει τις ρυθμίσεις μου για τα ανεμηστήρια και ανεβάζει λίγες θερμοκρασίες .... (με gtx 970 φαντάσου)
La_MoRt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Όταν λες ανεβάζει λίγο θερμοκρασίες δηλαδή τι εννοείς. Πόσο είναι το ανώτερο που έχεις δει;
La_MoRt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Το 75 στη κάρτα δεν είναι πρόβλημα αν παραμένει εκεί. Όσο αναφορά τον επεξεργαστή πιο σωστό θα ήταν να αγοράσεις μαι agtermarket ψήκτρα για να είσαι οκ από το να προσθέσεις ανεμιστήρες στο κουτί σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα