Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσύ έχεις καταλάβει τι ρωτάς; η Ερώτηση είναι αν μπορείς να βάλεις και άλλα fans σε case που δεν έχει υποδοχές για άλλα;

Δημοσ.

και δευτερο σπιτακι μονο για τροφοδοτικα μπορεις να φτιαξεις αν θες.. τρυπανι, πριονι, φτυαρι...

• Like 1
Δημοσ.

Αν μπορώ να ανοίξω μόνος μου κιάλες υποδοχές

Αν γνωρίζεις μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο αλλά δε θα στο πρότεινα. Θα μπορούσες να πάρεις κάποιο άλλο κουτί. Αλήθεια ποιο κουτί έχεις και πόσους ανεμιστήρες έχει επάνω;

Δημοσ.

Μη το πειράξεις ατό το κουτάκι μπορείς πολύ εύκολα να το βάλεις για πούλημα σε μια αγγελία και να πάρεις ένα άλλο που θα είναι στα δικά σου θέλω και να βάλεις όσους ανεμιστήρες θέλεις. Αν και αν έχεις πρόβλημα με το αν ο υπολογιστή σου θα κάνει θόρυβο ή όχι εγώ θα σου πρότεινα να μείνεις έτσι όπως είσαι γιατί όσο ανεβάζεις ανεμιστήρες ανεβαίνει και ο θόρυβος.

Δημοσ.

Μη το πειράξεις ατό το κουτάκι μπορείς πολύ εύκολα να το βάλεις για πούλημα σε μια αγγελία και να πάρεις ένα άλλο που θα είναι στα δικά σου θέλω και να βάλεις όσους ανεμιστήρες θέλεις. Αν και αν έχεις πρόβλημα με το αν ο υπολογιστή σου θα κάνει θόρυβο ή όχι εγώ θα σου πρότεινα να μείνεις έτσι όπως είσαι γιατί όσο ανεβάζεις ανεμιστήρες ανεβαίνει και ο θόρυβος.

είναι καινούργιο σύστημα . απλά για κάποιο λόγο το MSI afterburn δεν πιάνει τις ρυθμίσεις μου για τα ανεμηστήρια και ανεβάζει λίγες θερμοκρασίες .... (με gtx 970 φαντάσου)

Δημοσ.

Το 75 στη κάρτα δεν είναι πρόβλημα αν παραμένει εκεί. Όσο αναφορά τον επεξεργαστή πιο σωστό θα ήταν να αγοράσεις μαι agtermarket ψήκτρα για να είσαι οκ από το να προσθέσεις ανεμιστήρες στο κουτί σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...