Προς το περιεχόμενο

Ξεκίνησε η διανομή του Android 6.0 Marshmallow στα Samsung Galaxy S6 και S6 edge

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η τραγική στιγμή όπου το Moto G3 τηλέφωνο των 140 ευρώ παίρνει Marshmallow και ακόμη την παίρνει το Galaxy S6 των 600 ευρώ. Συνέλθετε κατασκευαστές, τα updates είναι η μόνη πληγή του Android.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόνο για τα υψηλού κόστους κινητά γίνονται αναβαθμίσεις ενω το Μήλο κάνει για παλιότερα κινητά και όλα τα μοντέλα σχεδόν...αυτή η διαφορά μετράει..

Παιδιά για εμάς που έχουμε τον τελευταίο των Μοϊκανών (λέγε με S5, κινητό αδιάβροχο με SD και αποσπώμενη μπαταρία), έχουμε καμμιά πληροφόρηση για 6.0? Ήδη με την εφαρμοφή "Βελτιστοποίηση εφαρμογών" στην τελευταία 5.0 η αυτονομία έχει ανέβει τρομακτικά! Είναι κάτι σαν πρωτόγονο Greenify για όσους δεν έχουν υπόψην. Οπότε αναρωτιέμαι πόσο καλύτερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα με την 6.0 και πολύ χαίρομαι.

Από moto g3 γράφω με marshmallow. Χτες την πέρασα ενώ μου είχε έρθει από την Παρασκευή (12/2) αλλά διάβαζα προβλήματα σε άλλους και δεν την έβαζα.

Τελικά κανένα πρόβλημα όλα σφαιρατα εδώ.

Το μόνο που μου την σπάει είναι το πως δείχνει την Ram (3 ώρες, 6 ώρες, 1 ημέρα κτλπ.) Δεν έχω δει να λέει current...

"... ενώ έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας..."

Αυτό το θέμα με της μπαταρίες θα πρέπει να το δούνε κάποια στιγμή, 2016 φτάσαμε και τα κινητά αντί να κρατάνε παραπάνω απο βδομάδα με το ζόρι βγάζουν μέρα.

Μόνο για τα υψηλού κόστους κινητά γίνονται αναβαθμίσεις ενω το Μήλο κάνει για παλιότερα κινητά και όλα τα μοντέλα σχεδόν...αυτή η διαφορά μετράει..

Τρελλά update η Apple, από το 2007 που βγήκε το πρώτο iPhone, έχουν βάλει μπάρα ειδοποιήσεων.

Φτωχό λειτουργικό φιλαράκι.... πολύ φτωχό.

Οταν ήμουν με s2, δεν θυμάμαι κωδικούς εκδόσεων αλλά θυμάμαι ότι με ics και ενώ η google είχε ήδη βγάλει τις νέες εκδόσεις η Samsung μου έδινε την προβληματική 4.0.1-4.0.2....

Αντίστοιχα με την 5, με την google να έχει βγάλει γρήγορα 5.0.2 & 5.1 και οι εταιριες να μου βγάζουν και καλά update στην 5.0.1.

Να αργούν για να σου δώσουν το καλό update το καταλαβαίνω. Αλλά σχεδόν όλοι τους δίνουν και τις πρώτες εκδόσεις που έχουν bug και παρακαλας να μην σε αφήσει εκεί η εταιρία.

Τωρα έχεις την 6.0.1 εδώ και πόσους μήνες και τουλάχιστον θα σε πάει κατευθείαν εκεί η Samsung και δεν θα σε περάσει από τις πρώτες.

Πλέον έχουν βγάλει cm 13 (cyanogen πάντα) για το s2 και η συσκευή πετάει περισσότερο από ποτέ και χωρίς υπερβολές :P 

Πλέον έχουν βγάλει cm 13 (cyanogen πάντα) για το s2 και η συσκευή πετάει περισσότερο από ποτέ και χωρίς υπερβολές :P

Τώρα μιλάμε για επίσημη αναβάθμιση όμως;).

Όσο για την Apple η ίδια έχει και το καρπούζι και το μαχαίρι. Μέχρι πρότινος είχε να κάνει με ίδιες αναλογίες οθόνης και μικρή ποικιλία σε hw γενικά. Επίσης μην ξεχνάμε ότι στο android όταν μια συσκευή παίρνει μια αναβάθμιση αυτή δεν είναι λειψή. Δεν αναφέρομαι σε launcher..

Επίσης η google τα nexus μια χαρά τα υποστηρίζει όπως και η Sony τα z και η Motorola.

Για όσους σχολιάζουν αρνητικά η samsung έδωσε 2 beta το χειμώνα και άκουγε το feedback των χρηστών. Ήδη η beta 2 (6.0.1 με τα τελευταία security patches) είναι άψογη σε όλα και ταχύτατη χωρίς bugs. Πόσο μάλλον η τελική έκδοση.

ναι θελει να μοιασει την απλ .. και πριν 5 χρονια που ειχα σαμι ηταν ..  απαραδεκτη και στης αναβαθμησεις μετα απο εναμιση  χρονο πεταμα το κηνιτο κολουσε στα παντα.. αλλα συγνωμη .. τωρα μονο iphone που δινει και αναβαθμησεις δεν κολαει και ειναι  ταχυτατο  και  μετα απο 3 χρονια οπως την στιγμη που το αγοραζει  καποιος..  και σαν  πελατη με προσεχει.  μου δινει αναβαθμησεις τουλαχιστον  3 χρονια .. και αυτο  μονο  τα λεει ολα.  μονο που τα κηνιτα της ειναι υπερ.......τιμημενα... γιατι το κοστος ειναι πολυ πολυ μικροτερο ....πληρωνει καποιος και ονομα.. οπως σε ολες της εταιριες.. 

Η τραγική στιγμή όπου το Moto G3 τηλέφωνο των 140 ευρώ παίρνει Marshmallow και ακόμη την παίρνει το Galaxy S6 των 600 ευρώ. Συνέλθετε κατασκευαστές, τα updates είναι η μόνη πληγή του Android.

1 αναβαθμηση το χρονο  και αν  την κανει και αυτη και αν παρουσιασει παλι προβληματα δεκαρα δεν δινει..  

Έχω το s6 και δεν μου κόλλησε ποτέ. Τώρα δεν καταλαβαίνω όλοι οι άλλοι γιατί έχετε τόσο διαφορετική εμπειρία. Όσο για τις αργές αναβαθμίσεις σιγά τα αυγά με το Android 6 που έφερε.

να εχεις  φορτωμενο κηνιτο  φιλε μου εκει θα δεις αν κολλαει .. αν εχεις μεσα 100 φωτος και 10 εφαρμογες τι να κολλησει.  τωρα δεν σου κολλαει για να δουμε σε ενα χρονο...   ευχομαι να σου κολλαει μετα απο ενα χρονο.. σορρυ αλλα προβατα οσοι αγοραζουν απλ  ναι .....  συμφωνο.. αλλα το ελαφρυ  ιος δεν συγκρινετε ... και εγω σαμι ειχα 2 κηνιτα της και μετα απο εναμιση χρονο ηταν για τα σκουπιδια..  ουτε αναβαθμησεις ουτε τιποτα. ποτε ξανα.. 

"... ενώ έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας..."

Αυτό το θέμα με της μπαταρίες θα πρέπει να το δούνε κάποια στιγμή, 2016 φτάσαμε και τα κινητά αντί να κρατάνε παραπάνω απο βδομάδα με το ζόρι βγάζουν μέρα.

Τρελλά update η Apple, από το 2007 που βγήκε το πρώτο iPhone, έχουν βάλει μπάρα ειδοποιήσεων.

Φτωχό λειτουργικό φιλαράκι.... πολύ φτωχό.

συμφωνο με 

21century μονο για τα τελευτεα της μοντελα  αν  κανει αναβαθμησει αυτο παει να πει οτι  μια εταιρια δεν σεβετε τον πελατη της .  οσο για της μπαταριες ναι αυτο ειναι απαραδεκτο ..

συμφωνο με 

21century μονο για τα τελευτεα της μοντελα  αν  κανει αναβαθμησει αυτο παει να πει οτι  μια εταιρια δεν σεβετε τον πελατη της . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...