AlexKane Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevengreeceGR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλά εγώ με το Moto G το τηλέφωνο των 150€ πήρα νωρίτερα Marshmallow από την ναυαρχίδα το S6. Ή Samsung και σαφώς οι υπόλοιπες εταιρεία πρέπει ή να βγάζουν νωρίτερα τα updates ή να βγάζουν κι αυτές κινητά με Pure Android (που δεν το βλεπω να γίνετε). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εάν κάποιος διαβάσει το πρωτότυπο άρθρο (της msft), θα αντιληφθεί ότι βρίθει αναφορών σχετικά με business customers, business applications, productivity applications και χρήση της συσκευής σε εταιρικά περιβάλλοντα, με σοβαρούς και απαιτητικούς χρήστες. Θα περίμενε κανείς ότι σε ένα τέτοιο περιβάλλον, η προαναφερθείσα κατηγορία χρηστών χρειάζεται χαρακτηριστικά όπως το continuum (το οποίο λάμπει δια της απουσίας του), μεγαλύτερη οθόνη, κλπ. Είναι άξιο απορίας, το πώς μια εταιρία η οποία δραστηριοποιείται σε εταιρικές εφαρμογές, δεν έχει την παραμικρή ιδέα ώς προς τις απαιτήσεις των χρηστών που εξυπηρετεί. Δεν πασάρεις στου πελάτες σου μια φθηνή, underpowered υλοποίηση με μοναδικό χαρακτηριστικό το ότι δεν είναι κατασκευασμένη από πλαστικό. Είναι αστείο το να θεωρεί ότι αυτοί οι χρήστες θα χρησιμοποιήσουν office προκειμένου να κάνουν το οτιδήποτε με αυτή την εξαιρετικά χαμηλών προδιαγραφών συσκευή. Απ' ότι φαίνεται είναι ετεροχρονισμένοι και όχι εταιροχρονισμένοι. ισως να σαι εκτος θεματος ,η συσκευη δεν ειναι χαμηλων προδιαγραφων δες τα σπεcs της σε σχεση με τον ανταγωνισμο. απλα το λογισμικο της sammy πασχει,εκτος και εαν θεωρεις τα windows phone το απαυγασμα της τεχνολογιας και παω πασο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 ισως να σαι εκτος θεματος ,η συσκευη δεν ειναι χαμηλων προδιαγραφων δες τα σπεcs της σε σχεση με τον ανταγωνισμο. απλα το λογισμικο της sammy πασχει,εκτος και εαν θεωρεις τα windows phone το απαυγασμα της τεχνολογιας και παω πασο... Άκυρη επικόλληση 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Το G4 την έχει πάρει εδώ και +1 μήνα. Καλά ξυπνητούρια. Στην Ελλάδα πρώτα θα βγεί το s7 και μετά η αναβάθμιση του s6. Εταιρία για χέσιμο. Μακάρι το G5 ή το M10 να είναι σωστά κινητά να τους κλείσει το σπίτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Όλοι εσείς που γκρινιάζετε, τί διάολο θα κανετε με την έκδοση 6, που δεν γινόταν με την 5 και δεν μπορείτε να περιμένετε μερκούς μήνες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enigma84 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Όλοι εσείς που γκρινιάζετε, τί διάολο θα κανετε με την έκδοση 6, που δεν γινόταν με την 5 και δεν μπορείτε να περιμένετε μερκούς μήνες; Με το ίδιο σκεπτικό ας έβγαινε με την 4... Η 6 πάντως με το doze έχει κάνει πολύ μεγάλη δουλειά σε αυτονομία. Έναν τομέα που και το s6 δεν λες ότι είναι και τέρας. Διαχείριση ram και αν η συσκευή σου έχει sd τώρα πια μπορείς να βάζεις εφαρμογές πάλι. Στην τελική έχεις δώσει ένα σεβαστό ποσό για να έχεις τα moto g να παίρνουν αναβαθμίσεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Meanwhile στο στρατόπεδο της LG το G4 έχει MM από Νοέμβρη Πάντως στην beta του mm για gs6 δεν μου άρεσε που τα ασπρισε όλα (quick settings κλπ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimips Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα μια χαρά πάει με την 5.1.1 αν εξαιρέσεις ότι δε μπορείς να κάνεις Multitasking σε πάνω από 4 εφαρμογές καθώς η 5η πάντα κλείνει και επίσης αν εξαιρέσεις το ότι η μπαταρία κρατάει Max 4,30 ώρες σε χρήσης οθόνης (αν είσαι σπίτι με χαμηλή φωτεινότητα και μόνο wifi) Όσο για τα άσπρα στην MM μου φαίνονται όμορφα καθώς έχω βάλει ένα θέμα που το κάνει ίδιο. Αν στην MM δε καταφέρει να διορθώσει αυτό με την 5η εφαρμογή τότε είναι για πούλημα το κινητό γιατί καταντά σπαστικό να θες να ακούσεις ραδιόφωνο και να πρέπει να προσέχεις μην ανοίξεις καμιά εφαρμογή παραπάνω και κλείσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liberostelios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ το κινητό το έχω 8 μήνες και το πήρα σχεδόν αποκλειστικά για την κάμερα. Έχω να πω ότι από λογισμικό η συσκευή είναι απαράδεκτη, όπως το περίμενα. Μέτρια λειτουργία με κολλήματα (παρότι έχω εγκατεστημένες ελάχιστες εφαρμογές) και αργά updates. Αν το ήθελα το κινητό για πιο απαιτητική χρήση, θα το είχα πουλήσει προ πολλού χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά επειδή από λογισμικό θέλω τα βασικά και θέλω κυρίως την κάμερα θα το κρατήσω όσο πάει. Μακάρι να αλλάξει κάτι με τη MM, αλλά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη Samsung ως προς το συγκεκριμένο θέμα. Και δεν είναι τόσο το γεγονός ότι αργεί στις αναβαθμίσεις της (άλλωστε από μόνη της η συσκευή είχε τα περισσότερα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν στη MM), αλλά το όλο "στήσιμο" του software. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Έχω το s6 και δεν μου κόλλησε ποτέ. Τώρα δεν καταλαβαίνω όλοι οι άλλοι γιατί έχετε τόσο διαφορετική εμπειρία. Όσο για τις αργές αναβαθμίσεις σιγά τα αυγά με το Android 6 που έφερε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Έχω το s6 και δεν μου κόλλησε ποτέ. Τώρα δεν καταλαβαίνω όλοι οι άλλοι γιατί έχετε τόσο διαφορετική εμπειρία. Όσο για τις αργές αναβαθμίσεις σιγά τα αυγά με το Android 6 που έφερε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Αν στην MM δε καταφέρει να διορθώσει αυτό με την 5η εφαρμογή τότε είναι για πούλημα το κινητό γιατί καταντά σπαστικό να θες να ακούσεις ραδιόφωνο και να πρέπει να προσέχεις μην ανοίξεις καμιά εφαρμογή παραπάνω και κλείσει. Αν το update ειναι σαν την beta και δεν το χαλασανε το διορθωνει.1 μηνα που την ειχα ειχε κανει το S6 πολυ καλυτερο. Ακομα και στην καμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Σουπερ το marshmallow στο Moto g 3rd εδώ και τρείς μέρες...ωραία η τακτική στην samsung...600ευρώ για να περιμένεις να πάρεις αναβάθμιση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Νταξ, ,μπορει να αργησε να μου δωσει το android 6 το οποιο μου περναει αδιαφορο γιατι δεν εφερε τπτ σοβαρο ( περα απο app permisions) . Αλλα s6 δεν αγορασα γι software (500 euro οταν επεσε) αλλα για την καμερα και το απιστευτο design απο γυαλι και αλουμινιο. Δεν μπορω να βγαζει καποιος ναυαρχιδα και να ειναι απο πλαστικο. Με το S6 η Sam εφερε πραγματικα κατι πανεμορφο και τουμπανο σε χαρακτηριστικα. Ναι οκ δεν εχει FM, ποτε δεν ακουω ραδιοφωνο, και SD αλλα με 32 (βασικη εκδοση) ειμαι μια χαρα. Αν γεμισει αδιαζω στο Pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα