TheLordOne Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αν παρεις απο το eshop θα στο φερουν οταν σου πουν, απλα ισως πληρωσεις περισσοτερα..
VoTheGreat Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 αυριο πρωι θα τους παρω τηλεφωνο να δω τι γινεται...μαλλον θα μου πουν οτι περιμενουν το τροφοδοτικο οποτε θα τους το ακυρωσω θα τους πω να στειλουν τα αλλα δυο και θα παρω τροφοδοτικο απο eshop
La_MoRt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Είναι η καλύτερη επιλογή που έχεις να κάνεις μπράβο. Πραγματικά δεν έχω καταλάβει αφού έχετε προ αποφασίσει τι θα κάνετε με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε πριν κάνετε το ποστ γιατί ζητάτε άποψη; Κάνε ένα search μέσα στο forum και θα δεις τι κατάστημα είναι το eshop. Φεύγεις από το ένα διαμάντι και πας στο άλλο. Περαστικά... Επίσης μη ξεχάσεις πάρε TT τροφοδοτικό είναι το καλύτερο δε θα βρεις κάτι καλύτερο στην αγορά...
VoTheGreat Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 δεν ειχα προ αποφασισει τι θα κανω...καθε αποψη μετραει και ηθελα να σιγουρευτω οτι κανω την σωστη επιλογη...πηρα τηλεφωνο το καταστημα και μου ειπαν οτι σημερα εχουν παραλαβη..τελικα ειχα δικιο περιμενουν μονο το τροφοδοτικο θα δω μεχρι αυριο αν θα τους εχει ερθει, αν ναι τοτε απλα θα το περιμενω αλλιως θα τους το ακυρωσω..οσον αφορα για την εγγυηση απλα κανεις εγγραφη το τροδοδοτικο στο site της xfx και εχεις τα 5 χρονια εγγυηση
La_MoRt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το πόστ έχει να κάνει ξεκάθαρα με το γεγονός ότι ξεκίνησες να λες για ένα χάλια κατάστημα το οποίο κατά γενική ομολογία είναι και στη συνέχεια θα έπαιρνες το υπόλοιπο της παραγγελίας σου από ένα άλλο κατάστημα εξίσου χάλια μη σου πω και περισσότερο. Για αυτό πήγαινε, τουλάχιστον να σε αποτρέψω από το eshop για το δικό σου καλό. Τώρα από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του και έχεις κάθε δικαίωμα να αγοράσεις από όπου θέλεις.
Thrylos7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μμμμμμ ενα θα σου πω φιλε. Το αν θα φερουν τα πραγματα στην ωρα τους ειναι το ελαχιστο που θα επρεπε να σε φοβιζει με το συγκεκριμενο μαγαζι. Ακυρωσε οσο προλαβαινεις, γιατι αν τους χρειαστεις μετα την αγορα, η εξυπηρετηση τους ειναι απο κακη εως ειρωνικη και της κατηγοριας "μπακαλικο" , ενω σε παρα πολλα απο τα προιοντα τους δινουν υποπτα μικροτερη εγγυηση απο την προβλεπομενη και μπορει να βρεθεις ΚΑΙ εκει προ εκπληξεως αν δεν το εχεις υποψην σου για να το προσεξεις...
VoTheGreat Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 το eshop απο οσα εχω δει δεν ειναι το χαλια μαγαζι που λες εσυ...και εκτος απο αυτα που εχω δει ξερω και απο δικες μου παραγγελιες και αγορες οτι ειναι μια χαρα..δεν με εχουν απογοητευσει ποτε...τωρα οσον αφορα το easy buy world, η παραγγελια εχει γινει και μου ειπαν οτι αυριο θα την εχω στα χερια μου.. οπως ξαναειπα η παραγγελια αφορα μια μνημη (40ευρω) εναν σκληρο (50 ευρω) και ενα τροφοδοτικο...η εγγυηση της μνηνης ειναι απειρη εαν και σπανιο να μου δημιουργησει θεμα, το ιδιο και ο σκληρος...το τροφοδοτικο που ειναι και πιο ακριβο (90 ευρω) εαν και gold και απο αξιοπιστη εταιρια (xfx) ειναι το πιο επιφοβο στο θεμα της εγγυησης...και ξαναλεω οτι και εδω ειμαι καλλυμενος εφοσον το κανεις εγγραφη στην εταιρια και εχεις απο εκει ολη την εγγυηση...γιαιτ λοιπον να ακυρωσω μια παραγγελια που θα την εχω αυριο στα χερια μου? μετα θα πρεπει να ανεβει και η τιμη γιατι μνημη θα βρω στα 50 ευρω και τροφοδοτικο στα 750watt και gold θα ριξω 30-40 ευρω πανω...
La_MoRt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Όσο αναφορά το eshop είναι μέχρι να σου τύχει αν και εύχομαι να μην αντιμετωπίσεις ποτέ πρόβλημα αλλά οι άνθρωποι είναι για γέλια όσο αναφορά την εξυπηρέτηση προς τους πελάτες τους. Επίσης το επικίνδυνο που είναι και νέα μόδα είναι μερικά καταστήματα να αγοράζουν από τους προμηθευτές τους μεταχειρισμένα προϊόντα και να τα πουλάνε για καινούρια για αυτό και έχει και διαφορετικές εγγυήσεις από τους κατασκευαστές. Ακόμα υπάρχουν φαινόμενα κατά τα οποία τα καταστήματα εδώ μειώνουν τις εγγυήσεις και κατά ένα χρόνο ή και 2 και στις πουλάνε έξτρα σαν επέκταση για να βγάλουν παραπάνω λεφτά. Για αυτό σου λέμε τι έχουμε δει από αυτά τα 2 καταστήματα από διάφορες ομολογίες χρηστών εδώ στο φόρουμ αλλά και αλλού. Απλά μη περιμένεις να σου τύχει για να σταματήσεις γιατί αν ήταν έτσι τότε δε θα έπρεπε να υπάρχουν καθόλου οι αξιολογήσεις καταστημάτων και ο καθένας θα αγόραζε από οπουδήποτε μέχρι να του κάτσει η στραβή. Μπορεί για σένα λοιπόν το eshop να μην είναι χάλια αλλά είναι για πάρα πολλούς όπως και το easy buy που αναφέρεις.
VoTheGreat Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 συμφωνω μαζι σου παντου υπαρχουν τετοιες μλκιες και π@@στιες απο μερια των καταστηματων...παιζει ρολο και το να εισαι τυχερος..τελος παντων δεν νομιζω να εχω καποιο θεμα με τις εγγυησεις οπως ανεφερα και πιο πανω...ελπιζω τουλαχιστον ευχαριστω για τις πληροφοριες και τις απαντησεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα