VoTheGreat Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 γεια σας και παλι! την πεμπτη 11/2 παραγγειλα απο το καταστημα easy buy world ενα τροφοδοτικο εναν σκληρο δισκο και μια μνημη ραμ...μολις εκανα την παραγγελια μου ηρθε email επιβαιβεωσης και μετα μου ηρθε email για να με πληροφορισουν οτι συλλεγονται τα προιοντα μου κτλ...την παρασκευη λοιπον (12/2) πηρα τηλεφωνο για να δω ποτε θα μου ερθουν τα πραγματα και να βεβαιωθω οτι ολα πηγαιναν καλα...η τηλεφωνητρια επεμενε οτι εκανα την παραγγελια την παρασκευη (12/2) και οχι την πεμπτη (11/2)...ενω εγω φυσικα της ελεγα το αντιθετο...τελος παντων με τα πολλα μου ειπα οτι περιμενουν το τροφοδοτικο και οτι η παραγγελια μου θα ερθει ¨λογικα¨ στα μεσα της εβδομαδας που μας ερχεται....ψαχνωντας λιγο διαπιστωσα οτι το συγκεκριμενο καταστημα δεν φημιζετε και τοσο πολυ για την καλη εξυπηρετηση του...(ειδα περιστατικα με 3 εβδομαδες καθυστερηση..)να σημειωσω οτι και τα τρια προιοντα που αγορασα εγραφαν διαθεσημοτιτα 1-2 εργασιμες....τι κανω λοιπον? περιμενω μεχρι την τριτη-τεταρτη και αν δεν εχω δει προοδο τους ακυρωνω την παραγγελια? ακυρωνω το τροφοδοτικο και περιμενω τα αλλα δυο?( νομιζω οτι την μνημη και τον σκληρο τους εχουν ετοιμοπαραδοτους)τι λετε?
La_MoRt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλό θα ήταν να διαβάζεις τις κριτικές από το skroutz για τα καταστήματα εκεί θα δεις ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είναι λίγο ότι να'ναι. Το τι θα κάνεις εξαρτάται από την ανάγκη σου, αν βιάζεσαι ακύρωσε αυτό που δεν έχει και πάρτο από αλλού, αν πάλι δε βιάζεσαι περίμενε μέχρι τη μέρα που σου είπαν και βλέπεις αν έχει έρθει πάρτο αλλιώς ακύρωσε το τότε και πάρτο από αλλού.
TheLordOne Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ακυρωσε τα ολα, γραψε τους κακη κριτικη και παρε τα απο αλλου.. 3
VoTheGreat Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 η μνημη και ο σκληρος δεν νομιζω να εχουν θεμα...θα τους ξαναπαρω τηλεφωνο αυριο να δω τι θα μου πουν και μαλλον θα τους ακυρωσω το τροφοδοτικο...ειναι ενα xfx 750watt gold στα 90 ευρω για αυτο και το παραγγειλα χωρις δευτερη σκεψη...δυστηχως βιαζομαι και λιγο καθως φτιαχνω συστημα οπως καταλαβαινεις και θελω να ειναι ετοιμο πριν την δευτερα 22/2...το συστημα θα εχει εναν i5 6500 και μια r9 390... περιπου στα ιδια λεφτα (90 ευρω) τι αλλη επιλογη εχω σε τροφοδοτικο? κοιτουσα σε gold πιστοποιηση αλλα οι τιμες ειναι ψιλες...εσυ τι λες?
TheLordOne Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 γιατι θες τοσο μεγαλο τροφοδοτικο? 750W
VoTheGreat Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δεν θέλω τόσο μεγάλο τροφοδοτικό..και ένα 650αρι gold ή έστω bronze μου κάνει πιστεύω.. απλά τα 650αρια gold κυμαίνονταν σε αυτή την τιμή (80-100) και βρήκα αυτο..μιλάω πάντα για skroutz...έχεις κάποιο να μου προτείνεις? Αν γίνεται άμεσα διαθέσιμο..
turbat0s Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δες και πόση εγγύηση δίνει το easy στα προϊόντα που παρήγγειλες σε σύγκριση με άλλα καταστήματα.
adi32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αν βιαζεσαι λιγο και δε θες να σπασουν τα νευρα σου παρε απο
VoTheGreat Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Από εγγύηση οι μνήμες έχουν όλη σου την ζωή..ο σκληρός δεν θυμάμαι αλλά δεν νομίζω να έχει θέμα... το τροφοδοτικό το κάνεις εγγραφή στην ιστοσελίδα της εταιρείας του..
TheLordOne Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Για τσεκαρε αυτα: http://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-sps-630mpcbeu-smart-se-series-630w-cm-87--p-PER.640645 https://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html http://www.e-shop.gr/psu-corsair-vs-series-vs650-650w-p-PER.641159
VoTheGreat Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Το corsair είναι από την entry σειρά της corsair οπότε δεν θα το προτιμούσα..όσον αφορά τα thermaltake έχω ακούσει και καλά και κακά λόγια..πάντως μπορώ να δώσω και παραπάνω χρήματα 90-100 ευρώ για να πάρω κάτι αξιόπιστο και ποιοτικό...
TheLordOne Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Thermaltake που εχω εγω τοσα χρονια ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. Αν δινεις κ παραπανω λεφτα τοτε παρε κατι καλυτερο.. εγω νομιζα ειναι θεμα χρηματων η φαση..
VoTheGreat Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Είναι και θέμα χρήματων καθώς πάνω από 100 ευρώ δεν έχω να δώσω και τα gold τροφοδοτικά πάνω από 650 watt κοστίζουν πάνω από 100 ευρώ...θα κοίταξω τα thermaltake που λες..το άλλο θέμα εκτός από τα λεφτά είναι και η διαθέσιμοτητα καθώς θα ήθελα να το έχω μέσα στην εβδομάδα..
La_MoRt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά όταν πρόκειται για το σύστημά σας που έχετε ρίξει ένα ποσό προσέχετε τι αγοράζετε και μη βιάζεστε δε τρέχει και τίποτα να περιμένετε και καμιά 10ρια μέρες από το να ποστάρεις εδώ πάλι με πρόβλημα. Καλά είναι τα Thermaltake αλλά αν εξαιρέσουμε τη σειρά toughpower που είναι και αρχαία έχουν ακουστεί κατά καιρούς διάφορα, εγώ δε θα το πρότεινα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα