Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα χρειαζομαι ενα τροφοδοτικο το οποιο θα το αγορασω απο το eshop διοτι μονο αυτο εμπιστευομαι. εχω μονο 55 ευρω να διαθεσω δεν προκειται να δωσω περισσοτερα για ενα τροφοδοτικο. το συστημα μου ειναι fx6300(6πυρηνος) gpu: on board της msi (πολυ ελαφρυα) hdd:500gb (απλως) ram:4gb (απλη και αυτη) ΜΟΒΟ: 760GA-P43(FX)

το τροφοδοτικο που θελω ειναι αυτο. μου το προτεινεται;

http://www.e-shop.gr/psu-corsair-vs-series-vs450-450w-power-supply-p-PER.641161

Δημοσ.

Για μένα αξίζει να βάλεις άλλα 15 και να πάρεις αυτό για να είσαι και άνετος με οποιαδήποτε (σχεδόν) gpu βάλεις στο μέλλον.

https://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html?keyphrase=smart+se+630

δεν εμπιστευομαι αλλα site :/ εκτος αυτου, ενα τροφοδοτικο 450-500w θα σηκωνει αυτα που εχω πανω; ειναι πολυ απλα αυτα που εχω πανω. 

Δημοσ.

παιδια το θεμα ειναι οτι στην μητρικη διπλα απο το φαν του επεξεργαστη στα αριστα εχει υποδοχη με 8 pin τα οποια θελουν καλλωδιο απο το τροφοδοτικο. pci νομιζω λεγεται δεν ειμαι σιγουρος. υπαρχει σε ολα τα τροφοδοτικα το καλλωδιο αυτο;

Δημοσ.

τι λογική είναι η δεν εμπιστεύομαι άλλο σάιτ ;

Ούτε καν άλλο μαγαζί, αλλά άλλο σάιτ;

Κανένα μαγαζί δεν είναι εμπιστεύσιμο, ψάξε εδώ, στο φόρουμ ιστορίες για την εξυπηρήτηση του eshop.gr και έχω να σου πω και εγώ πολλές.

Να μην πηγαίνεις ποτέ μόνο σε ένα, κάνει κακό στην τσέπη σου, να πηγαίνεις στο πιο φτηνό ή πιο κοντινό αλλά και φτηνό.

• Like 1
Δημοσ.

τι λογική είναι η δεν εμπιστεύομαι άλλο σάιτ ;

Ούτε καν άλλο μαγαζί, αλλά άλλο σάιτ;

Κανένα μαγαζί δεν είναι εμπιστεύσιμο, ψάξε εδώ, στο φόρουμ ιστορίες για την εξυπηρήτηση του eshop.gr και έχω να σου πω και εγώ πολλές.

Να μην πηγαίνεις ποτέ μόνο σε ένα, κάνει κακό στην τσέπη σου, να πηγαίνεις στο πιο φτηνό ή πιο κοντινό αλλά και φτηνό.

συγγνωμη φιλε αλλα εγω αυτο θελω, κοιτα ειχα ανοιξει ενα αλλο θεμα για ενα τροφοδοτικο απο αλλο μαγαζι που ειχε καει και εγινε πανικος στο θεμα. σε παρακαλω να μου απαντατε πανω σε αυτο που ρωταω. ευχαριστω.

Δημοσ.

παιδια το θεμα ειναι οτι στην μητρικη διπλα απο το φαν του επεξεργαστη στα αριστα εχει υποδοχη με 8 pin τα οποια θελουν καλλωδιο απο το τροφοδοτικο. pci νομιζω λεγεται δεν ειμαι σιγουρος. υπαρχει σε ολα τα τροφοδοτικα το καλλωδιο αυτο;

Μέγιστη Ονομαστική Ισχύς 450W Aνεμιστήρας 12cm Σύνδεση 1x 20+4pin, 1x 4+4Pin CPU, 3x Molex with 1x FDD,3x SATA with 1x Molex, 1x SLI (6Pin & 6+2 Pin) Διαστάσεις 140mm(L) x 150mm(W) x 86mm(H)

Αυτά είναι για το superflower

• Like 1
Δημοσ.

Μέγιστη Ονομαστική Ισχύς 450W Aνεμιστήρας 12cm Σύνδεση 1x 20+4pin, 1x 4+4Pin CPU, 3x Molex with 1x FDD,3x SATA with 1x Molex, 1x SLI (6Pin & 6+2 Pin) Διαστάσεις 140mm(L) x 150mm(W) x 86mm(H)

Αυτά είναι για το superflower

ειναι καλα τα superflower?

Δημοσ.

συγγνωμη φιλε αλλα εγω αυτο θελω, κοιτα ειχα ανοιξει ενα αλλο θεμα για ενα τροφοδοτικο απο αλλο μαγαζι που ειχε καει και εγινε πανικος στο θεμα. σε παρακαλω να μου απαντατε πανω σε αυτο που ρωταω. ευχαριστω.

Οκ, πάω πάσο, δίκιο έχεις, εξάλλου δεν μπορείς να βοηθήσεις κάποιον αν δεν θέλει να βοηθηθεί.

Ελπίζω να είσαι ενήμερος για τα προβλήματα ρευστότητας που έχει το συγκεκριμένο μαγαζί και τις φήμες που βγαίνουν κατά καιρούς ότι θα το κλείσουν οι τράπεζες για τα δάνεια που έχει πάρει και δεν μπορεί να αποπληρώσει.

Απλά μου έκανε εντύπωση η (μη) λογική σου.

Σου εύχομαι καλή αγορά να έχεις και να πάνε όλα καλά.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που σου πρότεινε ο 8elwADSL είναι καλό από άποψη ότι έχει περισσότερα watt και θα σου μείνει σε μελλοντική αναβάθμιση, αλλά το superflower κατ εμε είναι καλύτερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...