Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Εδω και δυο μερες εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου. Μου εχει εμφανισει πριν δυο μερες οτι το key για τα windows θα ληξει στης 7/3/2016 και να βαλω καινουργιο.Απο τοτε οταν προσπαθω να μπω σε καποιο browser πχ:google chrome το παταω πολλες φορες και δεν ανοιγει.Επισης ολα τα παιχνιδι απο το Steam δεν ανοιγουν και μου λεει να επικεινωνισω με το support.Επισης δεν ανοιγουν οι φωτογραφιες,βιντεο,αρχεια κτλπ. Οταν παω να κανω Windows update μου λεει οτι δεν γινεται επειδη παρουσιαστικε προβλημα οπως με ολα τα αλλα προγραμματα.... Παρακαλω θα ηθελα την βοηθεια σας.

Δημοσ.

το οτι έχεις κλεδι το οποιο θα λήξει ειναι τελειως διαφορετικό με τη μη λειτουργικότητα των windows.

Κατέβασε απο καποιον αλλο υπολογιστή το malwarebytes, adwcleaner, combo fix και τρέξε τα,για malwareοειδή κατάσταση μυρίζει το οτι έχεις θέμα με το ιντερνετ,εκτός κ αν εχουν κ αλλες συσκευες το ιδιο προβλημα.

Δημοσ.

Ναι και μετα θα πρεπει να κανει φορματ παλι γιατι με τοσα προγραμματα που το πιο πιθανο ειναι να μην κανουν τιποτα, θα εχουν μαζευτει ενα σωρο παραπανισια αρχεια που θα επιβαρυνουν την μνημη..

• Like 1
Δημοσ.

μηπως τα windows τα πηρες απο το θειο? και μηπως χρησιμοποιησες activator γεματο malware/trojan και στα δημιουργησε ολα αυτα?

κι εγω για φορματ σε βλεπω..

Δημοσ.

δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω κανέναν αλλά το να τρέξει τα συγκεκριμένα προγράμματα και επειτα να δει πως συμπεριφέρεται ο υπολογιστής δεν είναι πάντα κακή λύση.

Για μερικούς το φορμάτ ΔΕΝ ειναι 30 λεπτά δουλειά και καθάρισες,είναι και τα προγράμματα που έχεις να περάσεις, οι ενημερώσεις και πάει λέγοντας. Οκ θα πεις αφήνεις το Pc ανοιχτό 1-2 μέρες να το κάνει.

Φυσικα απλα εαν το χρειάζεσαι δεν μπορείς να περιμένεις 1-2 μέρες μέχρι να το φέρεις στα μέτρα σου.

δεν ξερω απο που ειναι τα windows μου τα εκανε καποιος αλλος

έχουν ηδη περάσει τόσες ώρες και δεν αναφέρεις εαν έχεις τρέξει καποιο απο τα προγράμματα που ανέφερα.

λύσεις υπάρχουν,χρόνο χάνεις.

Κάτι αλλο μαγικό δεν μπορεί να γίνει, ολα με δοκιμές βρίσκονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...