Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα 

Εχω ενα θεματακι συνδεσμολογιας ή ρυθμισης ενυσχιτη ,εαν μπορει καποιος να με βοηθησει.

Εχω απο παλια ενα σετ home cinema και ,ετα απο χρονια ηρθε η στιημη να το ξανασυνδεσω.

Προτιμησα να μην αγορασω τηλεοραση αλλα projector και συγκεκριμενα τον  Epson Projector EH-TW5300.

Ο ενισχυτης ειναι δεκαετιας και βαλε YAMAHA DSP-A2 υποστηριζει και οπως αναφερθηκα και ποιο πανω τον ειχα συνδεμενο και ειχα το απολυτο home cinema 5.1 DTS

Με τον προζεκτορα ομως κατι κανω λαθος και δεν μου δινει το εφε του Home Cinema 5.1.

Να συπληρωσω οτι απο το laptop Macbookpro φευγει hdmi καλωδιο παει στον projector και απο εκει το συνδεω στον ενισχυτη( καρφι στον βιντεοπροβολεα και καταληγει RCA στον  ενισχυτη.

Ηχεια εχω b&w 2 μπροστα 2 πισω ενα κεντρικο και ενα woofer

Εαν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα.

post-227745-0-31968700-1455532136_thumb.png

post-227745-0-44060900-1455532198_thumb.png

post-227745-0-59453000-1455532209_thumb.png

Δημοσ.

Τι rca πάει στον ενισχυτη; άσπρο κόκκινο;

Αν είναι έτσι του δίνεις στέρεο ήχο πως θα σου δώσει 5.1;;

Πρέπει από το υπολογιστή να δώσεις ήχο με οπτική ίνα για να πάρεις 5.1 dts.

Δημοσ.

Ναι στον ενισχυτη καταληγει RCA μαυρο - κοκκινο.

ο υπολογιστης δεν βγαζει οπτικη ειναι macbook pro).

με καρφι γινεται?να φυγει απο το λαπτοπ καρφι και να συνδεθει στονενισχυτη με RCA μαυρο-κοκινο?

Δημοσ.

Ναι στον ενισχυτη καταληγει RCA μαυρο - κοκκινο.

ο υπολογιστης δεν βγαζει οπτικη ειναι macbook pro).

με καρφι γινεται?να φυγει απο το λαπτοπ καρφι και να συνδεθει στονενισχυτη με RCA μαυρο-κοκινο?

Οχι δεν γίνεται! 

Ο ενισχυτής σου δεχεται 5.1 σήμα μονο απο οπτικη είσοδο ή απο πολλαπλή αναλογική....

Δυστυχως ουτε ο προβολεας σου ουτε το mac book εχουν κατι απο τα δύο...

Οποτε μενουν μονο 4 λύσεις.

-Συμβιβάζεσαι με στερεοφωνικό ήχο

-Αγοραζεις μια συμβατή με mac εξωτερική καρτα ηχου με optical out .... http://www.skroutz.gr/s/4159950/Creative-Sound-Blaster-Omni-Surround-5-1.html

-Αγοράζεις καινούργιο ενισχυτή με HDMI

-Φτιάχνεις ένα μικρό htpc με optical out 

Δημοσ.

πες μου εντυπώσεις για τον Epson φίλε.Ψήνομαι να το αγοράσω και εγώ.Contrast,ευκρίνεια,χρώματα

Kαλημερα ,Πολυ καλη ευκρινεια + χρωματα hd  ολα καλα το μονο μειονεκτημα ειναι οτι κανει λιγο θορυβο γιατι το εχω πανω απο το κεφαλι μου στα 60 εκατοστα ...εαν το βαλεις ποιο πισω και ακους  ηχο απο το home cinema ,τοτε δεν ακους καθολου τον θορυβο που βγαζει ο βιντεοπροβολεας....για τα λεφτα του ειναι σουπερ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...