Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο αγαπητό φόρουμ.

Όλο το σ/κ που μας πέρασε προσπαθούσα να φτιάξω το Internet. Πιο συγκεκριμένα τον τελευταίο καιρό έχω συνεχείς αποσυνδέσεις και τώρα που βρήκα χρόνο αποφάσισα να ασχοληθώ. Μετά από συνεχείς δοκιμές που κάναμε και με τον παροχή τελικά το ζήτημα δεν έφτιαξε. Αυτό που παρατήρησα σήμερα λοιπόν είναι ότι όταν δέχομαι κλήσεις από το σταθερό κόβεται το ίντερνετ. Στον προηγούμενο παροχο δεν συνέβαινε κάτι ανάλογο και ο νέος παροχής επιμένει ότι είναι δικό μου πρόβλημα και όχι πρόβλημα της γραμμής. Να σημειώσω ότι η σύνδεση είναι pstn και χρησιμοποιουνται φιλτρακια στις συσκευές, πως θα μπορέσω επιτέλους να επίλυσω το θέμα?

Δημοσ.

Διακοπή του ιντερνετ οταν χτυπαει το τηλ ειναι αποκλειστικα δικο σου πρόβλημα, βγαλτα ολα απο πάνω και ασε μονο τον ρουτερ χωρις φιλτρα σπλιντερ κλπ δοκίμασε και πες μας

Δημοσ.

Το έπραξα ήδη αυτό χτες με τις δοκιμές και στις 5 ώρες που το άφησα χωρίς τηλέφωνο δεν δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να βραχυκυκλωνει η πρίζα του τηλεφώνου? Έχω ξεχωριστή πρίζα για το ίντερνετ και ξεχωριστή για τα τηλέφωνα

Δημοσ.

Τι να σου πω δεν έχω καταλάβει και εγώ. Λοιπόν υπάρχει η κεντρική πρίζα και ακριβώς από κάτω τις βρίσκονται 4 καλώδια 2 και 2 τα οποία είναι συνδεδεμενα σε μια άλλη πρίζα ξεχωριστή (μόνο όμως τα 2 από τα 4). Η κεντρική πρίζα λοιπόν είναι το line και η κάτω πρίζα της δίνει την τηλεφωνία στους επάνω ορόφους του σπιτιού. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς γιατί έχει γίνει αυτό πάλι υπήρχε isdn σύνδεση ίσως γι αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...