k.bas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα,Πρόκειται να αλλάξουμε την εργολαβική κουζίνα του σπιτιού μας και ψάχνω μάστορα-εταιρεία-συνεργείο για τα ντουλάπια, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Μέχρι στιγμής έχω προσφορές γύρω στις 3.500 ευρώ για κουζίνα βακελίτη, για 11μ (8μ κάτω+3μ πάνω), αλλά μου φαίνονται ακριβά, ιδίως για τα σημερινά δεδομένα. Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον που να έχει καλές τιμές (επίσης και για την ποιότητα της δουλειάς, κάτι που το ψάχνω και επί τόπου), θα με βοηθούσατε πολύ, ευχαριστώ...
NikosKallithea Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ακριβή 3500 δεν ειναι μην σου πω ειναι και φτηνή, το οτι η ελλαδα εχει κρίση δεν σημαίνει οτι θα πέσουν και παγκόσμιος οι τιμές, μετα τα μέτρα δεν λενε τιποτα σε μια κουζίνα, μπορεί να κοστίσει 3500 αλλα μπορεί και 10000 και δεν ξερω εγω ποσα, εξαρτάτε οχι μόνο απο το υλικό αλλα και απο τους μηχανισμού, τα συρτάρια, αν εχει κρύσταλλα, τις ευκολίες που εχει κλπ Δεν ξερω τι κατασκευή ειναι αυτη που λες, αλλα η τιμη ειναι καλή, χωμα θα ελεγα, αν ειναι και καλη κατασκευή θα ειναι λαχείο
k.bas Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη, τελικά ψάξαμε κι άλλο, και κάναμε την κουζίνα στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, όχι με 3.500, αλλά με 2.500 ευρώ, (και έχει συρτάρια με φρένα, μηχανισμούς παντού, κρύσταλλα κλπ, και φυσικά χωρίς τα ηλεκτρικά), και έγινε απίστευτη, από όλες τις πλευρές. Ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, και ευχαρίστως θα σύστηνα τον τεχνίτη που μας την έκανε, ο οποίος δεν ξέρω τι κέρδος είχε από αυτή τη δουλειά, αλλά η προσφορά του ήταν 1000 ευρώ φθηνότερα από τις άλλες 2-3 που είχαμε, για την ίδια εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα