nikchris Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 1. Αλλα θέματα, περα από τα mobile OS. Ανοιξε τα ματια σου. 2. Ναι βγαίνει. Από αυτα τα ανέκδοτα που γράφουν. 3. Δεν το ειδα ποτε το review. Σπανια βλεπω reviews. Προτιμάω να πάω να το δω στο μαγαζί να τσεκάρω μονος μου τι παίζει. Μας κουρασες. Τρεχω να πουλησω το Ν6 και να παρω το 930 στα ιδια λεφτα.
Καρκίνος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μας κουρασες. Τρεχω να πουλησω το Ν6 και να παρω το 930 στα ιδια λεφτα. Αν σε κουρασα, σχολείο.Δεν πα να παρεις και 3310, στα παλια μου Air Force One.
haHa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Αυτά τα αντροιντ σε ενα χρόνο θα ψάχνουν για ρομ και το λαγκ θα μεγαλώνει με την πάροδο του χρόνου. Ειχα LG Μετα την παραδοχη οτι τα παραπανω κινητα(πχ g3, nexus 5x) ειναι πολυ καλυτερα απο αυτο το ακριβουτσικο lumia , το fanboy βρηκε νεο παραμυθι με δρακους για να λεει στον εαυτο του. 1
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 1. Αλλα θέματα, περα από τα mobile OS. Ανοιξε τα ματια σου. 2. Ναι βγαίνει. Από αυτα τα ανέκδοτα που γράφουν. 3. Δεν το ειδα ποτε το review. Σπανια βλεπω reviews. Προτιμάω να πάω να το δω στο μαγαζί να τσεκάρω μονος μου τι παίζει. Το μονο αλλο θεμα που σε θυμαμαι για την προτιμηση σου στο XboxOne(παλι προιον της MS ολως τυχαιως) και παλι τοτε μια απο τα ιδια με τα κινητα,δηλαδη προτιμαει ο κοσμος το Xbox γιατι δεν θελει οτι και η μαζα του Playstation.Και σε αλλο ενα θεμα που ηταν για τα Windows 10(μαντεψτε τι εταιρια και αυτο). Αλλα ειπαμε μεγαλη συμμετοχη και σε αλλα θεματα,γιαυτο αλλωστε και ο λογαριασμος δημιουργηθηκε την ιδια μερα που ειχε ανεβει παλι θεμα για Windows phone κινητα ή για Windows 10 update που και εκει παλι κραξιμο επεφτε και απο τους ιδιους τους κατοχους που εχουν βαρεθει να ειναι στο περιμενε. Τεσπα δεν δινω αλλη συνεχεια γιατι δεν εχει αλλωστε και νοημα.Τα ιδια και τα ιδια συνεχεια.
Καρκίνος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μετα την παραδοχη οτι τα παραπανω κινητα(πχ g3, nexus 5x) ειναι πολυ καλυτερα απο αυτο το ακριβουτσικο lumia , το fanboy βρηκε νεο παραμυθι με δρακους για να λεει στον εαυτο του.Error 53 Το μονο αλλο θεμα που σε θυμαμαι για την προτιμηση σου στο XboxOne(παλι προιον της MS ολως τυχαιως) και παλι τοτε μια απο τα ιδια με τα κινητα,δηλαδη προτιμαει ο κοσμος το Xbox γιατι δεν θελει οτι και η μαζα του Playstation.Και σε αλλο ενα θεμα που ηταν για τα Windows 10(μαντεψτε τι εταιρια και αυτο). Αλλα ειπαμε μεγαλη συμμετοχη και σε αλλα θεματα,γιαυτο αλλωστε και ο λογαριασμος δημιουργηθηκε την ιδια μερα που ειχε ανεβει παλι θεμα για Windows phone κινητα ή για Windows 10 update που και εκει παλι κραξιμο επεφτε και απο τους ιδιους τους κατοχους που εχουν βαρεθει να ειναι στο περιμενε. Τεσπα δεν δινω αλλη συνεχεια γιατι δεν εχει αλλωστε και νοημα.Τα ιδια και τα ιδια συνεχεια. Επειδή είσαι χαζούλης, και εχεις και ελεύθερο χρόνο, μπες σε ολα τα accounts μου και κοιτα καλυτερα. Μην γραφεις οτι θυμάσαι Υγ: Όταν τρώω μπαν δεν φτιάχνω αμέσως ακκαουντ, εριμενω κάποιο θεμα με Wp να μπουν άσχετοι όπως εσύ, ο χάχας, ο djταυρος και να γράφετε τα ιδία που γράφετε πάντα από τοτε που βγήκαν τα wp. Νταξει, δεν γουστάρετε, τι μας τα πρήζετε; Απλα κάπου πρεπει να ξεσπάσετε. Οι μισοί δεν παίρνετε ουτε μια αναβάθμιση, οι άλλοι μισοί δεν μπορείτε να αλλαξε οθονες γτ τρωτε ερρορ. Κάπου πρεπει να ξεσπάσετε. Το καταλαβαίνω
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Σε αλλα account ουτε τα ξερω που λες,ουτε και θελω μιας και αλλωστε δεν μου αρεσει και αυτο το πραγμα να φτιαχνεις συνεχεια account για αυτο τον λογο. Επισης παλι αναφερεσαι βλεπω σε πληθυντικο.Που ειναι ολοι αυτοι οι ''εσεις'' ???Που ειναι το μεγαλο ενδιαφερον οπως λες για τα WP?? Προσωπικα και μενα ειχε περασει απο τα χερια μου το 930 και οντως δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα κιολας(ειχε και το πολυ ομορφο θεμα με την θερμοτητα κιολας).Lag η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα παρατηρησει βεβαια η ανεπισημη εφαρμογη του twitch(live gaming αν θυμαμαι καλα λεγοταν)μου κολλαγε αρκετες φορες οπως και η περιστροφη οθονης ειχε μια μικρη καθυστερηση που και που. Οσο για το ασχετοι παλι δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Δηλαδη οποιος δοκιμασε τα windows phones και δεν τον καλυψανε για τον Α ή Β λογο(ειτε αυτο ειναι updates,ειτε δυνατοτητες Android,ειτε ακομα να μην του αρεσαν τα tiles)ειναι αυτοματως ασχετος και κατακριτεος?? Ωραια λογικη.... Τα αλλα που γραφεις ειναι τελειως οτι να ναι και δεν μπορω να απαντησω σε κατι.
Oxygene Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 [OFFTOPIC]Περιμένω βιντεάκι-απόλαυση στο YouTube με τον καρκίνο aka πιτσαδόρο aka τουλίπα να χοροπηδάει σαν την μαϊμού και να κραυγάζει "developers! developers! developers!" [/OFFTOPIC] 3
Καρκίνος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Σε αλλα account ουτε τα ξερω που λες,ουτε και θελω μιας και αλλωστε δεν μου αρεσει και αυτο το πραγμα να φτιαχνεις συνεχεια account για αυτο τον λογο. Επισης παλι αναφερεσαι βλεπω σε πληθυντικο.Που ειναι ολοι αυτοι οι ''εσεις'' ???Που ειναι το μεγαλο ενδιαφερον οπως λες για τα WP?? Προσωπικα και μενα ειχε περασει απο τα χερια μου το 930 και οντως δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα κιολας(ειχε και το πολυ ομορφο θεμα με την θερμοτητα κιολας).Lag η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα παρατηρησει βεβαια η ανεπισημη εφαρμογη του twitch(live gaming αν θυμαμαι καλα λεγοταν)μου κολλαγε αρκετες φορες οπως και η περιστροφη οθονης ειχε μια μικρη καθυστερηση που και που. Οσο για το ασχετοι παλι δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Δηλαδη οποιος δοκιμασε τα windows phones και δεν τον καλυψανε για τον Α ή Β λογο(ειτε αυτο ειναι updates,ειτε δυνατοτητες Android,ειτε ακομα να μην του αρεσαν τα tiles)ειναι αυτοματως ασχετος και κατακριτεος?? Ωραια λογικη.... Τα αλλα που γραφεις ειναι τελειως οτι να ναι και δεν μπορω να απαντησω σε κατι. Ασχετος ειναι οποιος πιάνει ενα OS για λίγο, δεν έχει ψαχτεί και γράφει ότι ναναι. Πχ Σαν να μου ελεγες τωρα: Η unofficial του twitch ειναι χαλια και και και Θα σου απαντουσα οτι υπάρχουν 3 φοβερες, με καλυτερη την Unstream αυτη τη στιγμή. Επειδή μπαίνουν πολλοί και γραφουν καραμελες που έχουν μείνει από τα WP7. Σε φάση, "δεν έρχονται ειδοποιήσεις στο WhatsApp ποτέ" Τι ποτε ρε σκουπίδι; Μια χαρα έρχονται από τα 8.1 Οσο για το "εμείς", τυφλος είσαι μαν ο Jophiel και οι άλλοι γράφουν κατεβατά σε απαντήσεις από χαζα φανμπουζ που μπαίνουν μονο και μονο να τρολλαρουν. Και ο Leo το ίδιο, και ο Ektor κλπ κλπ Απλα αυτοί έχουν υπομονή, και στον τρόπο που απαντανε, και απαντανε οποτε θέλουν. Εγω δεν έχω υπομονή, θα απαντήσω αμεσως μολις δω κοτσάνα, και αν συνεχιστεί, θα φύγει καντήλι. [OFFTOPIC]Περιμένω βιντεάκι-απόλαυση στο YouTube με τον καρκίνο aka πιτσαδόρο aka τουλίπα να χοροπηδάει σαν την μαϊμού και να κραυγάζει "developers! developers! developers!" [/OFFTOPIC]Τα φανμπουζ που τους πονάει και γράφουν οτι ναναι, οριστε ^ Μοντζ θα κάνετε και άλλο τα στραβα ματια στα ακυρα ποστ του παρθένου;
Oxygene Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Κάνουν και διάγνωση παρθενίας τα Lumia; Δεν μπορεί, όλα τ' άλλα τα κάνουν
Καρκίνος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Κάνουν και διάγνωση παρθενίας τα Lumia; Δεν μπορεί, όλα τ' άλλα τα κάνουνΑν κρίνω από τα γραπτά σου. Μπαίνεις στην 3 δεκαετία της ζωης σου και δεν καταφερες να "εισχωρήσεις", ούτε στην 5ημερη του λυκείου Συνέχισε να βγαίνεις και άλλο εκτός θεματος. (:
Oxygene Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Says someone with three accounts. Τουλάχιστον έχω την υπερηφάνεια αν με κάνουν μπαν να μην ξανασυμμετάσχω. Οι μετοχές της αγαπημένης σου εταιρίας θα σε οδηγήσουν και σε νέα accounts, είναι πολλά τα λεφτά βλέπεις 1
Καρκίνος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Says someone with three accounts. Τουλάχιστον έχω την υπερηφάνεια αν με κάνουν μπαν να μην ξανασυμμετάσχω. Οι μετοχές της αγαπημένης σου εταιρίας θα σε οδηγήσουν και σε νέα accounts, είναι πολλά τα λεφτά βλέπεις Ποια υπερηφάνεια ρε φορουμιτη; Μια ζωή ο κλαψας στα θέματα των wp είσαι που τρώει πακέτο από εμενα η τον jophiel. Ίσα ισα εσεις κάνετε σαν παλαβοί μην ανέβει άλλο OS και χάσετε λεφτα από το Os της αγαπημένη σας εταιρίας. Ειστε ότι κράζετε. Κλόουνς
Oxygene Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 @ τουλίπας aka πιτσαδόρος aka καρκίνος Δεν έχω διαβάσει μία φορά ποστ από σένα με μειονεκτήματα των Windows Mobile. Αντιθέτως στην διάθεση σου είναι όποτε θέλεις δικά μου ποστς που κεραυνώνω εταιρίες όπως η Σάμμυ και η Σόνυ στο παραμικρό ατόπημα. Όταν υπερασπίζεσαι πιο φανατικά τις δυνατότητες των Windows Mobile και από την ίδια την εταιρία που τα προωθεί και κάνεις και προβλέψεις (στις οποίες έχεις ήδη διαψευσθεί), τότε αν αυτό δεν λέγεται φανμποϊσμός, τότε τι λέγεται; Αλλά είπαμε όποιος δεν θέλει να δουλέψει με πλακάκια και εφαρμογές το λιγότερο ανεπαρκείς είναι ανώριμος κατ' εσένα. Συνέχισε να υπερασπίζεσαι με το ίδιο πάθος τις μετοχές, το γέλιο λένε ότι κάνει καλό. 2
Καρκίνος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Error 53 Οι mods θα συνεχίσουν τα στραβα ματια @ τουλίπας aka πιτσαδόρος aka καρκίνος Δεν έχω διαβάσει μία φορά ποστ από σένα με μειονεκτήματα των Windows Mobile. Αντιθέτως στην διάθεση σου είναι όποτε θέλεις δικά μου ποστς που κεραυνώνω εταιρίες όπως η Σάμμυ και η Σόνυ. Όταν υπερασπίζεσαι πιο φανατικά τις δυνατότητες των Windows Mobile και από την ίδια την εταιρία που τα προωθεί και κάνεις και προβλέψεις (στις οποίες έχεις ήδη διαψευσθεί), τότε αν αυτό δεν λέγεται φανμποϊσμός, τότε τι λέγεται; Αλλά είπαμε όποιος δεν θέλει να δουλέψει με πλακάκια και εφαρμογές το λιγότερο ανεπαρκείς είναι ανώριμος κατ' εσένα. Συνέχισε να υπερασπίζεσαι με το ίδιο πάθος τις μετοχές, το γέλιο λένε ότι κάνει καλό. Έχει διαφορα το δεν θέλω, με το κράζω μονο γιατί γουστάρω κατι άλλο. (αυτο κανεις εσύ) Μόλις μαθεις να κανεις αυτοκριτική, ελα να τα ξαναπουμε ___________ Είστε τόσο αστείοι όλοι μαζεμένοι εδώ. Και τόσο φανμπουζ παράλληλα που ειστε εκτος κουβέντας. Όσο για τον CoffeeΧ με το που ειδε την εικονα μου θόλωσε το παιδί, και βγηκε από μέσα του το iSheep. Αυτοί ειστε κύριοι. Τωρα προσπαθήστε να τα μπαλώσετε. (μήπως γλιτωσετε bans ή warnings) Θα πέσω στο επίπεδο σας να κανω bookmark αυτη τη σελίδα να σας δείχνω πως butthurted ειστε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα