nikchris Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ηξερες ότι επαιρνες μη έτοιμο os; Ερευνα αγοράς δεν κανεις; Έχει ο ανταγωνισμός continuum στα low end? Όχι. Ότι θελεις λες μου φαίνεται. Ειναι απλό, γρήγορο, λεπτό, όμορφο με SD, χωρίς lag, Office, και συνδεσιμότητα στους υπολογιστές τους. Όποια εταιρεία θέλει continuum, απλα πάει σε mid range επιλογή. (Σύμφωνα με φήμες θα καθυστερήσει να βγει σε low end το continuum. Αν μπει ποτε) Τι παει να πει μη-ετοιμο os; Νοειται συσκευη στην αγορα που να μην εχει stable os? Και τα καινουργια Nexus και iphone ειναι λογικο να εχουν bugs αλλα μεχρι ενα σημειο. Τα 950 το εχουν ξεφτιλισει. Aυτο το χωρις lag για κοφτε το λιγο, καλα πανε για τα χαρaκτηριστικα τους αλλα μεχρι εκει. Kαι το stutter τους εχουν, και το lag τρως στη μαπα και το redraw πεφτει συννεφο. το τηλεφωνο φαινεται μια χαρα,ειδικα σε επαγγελματιες οπου απευθύνεται. το μονο αρνητικό που βρίσκω εγω ειναι οτι επρεπε να ειναι πιο μικρο ,επρεπε τουλαχιστον να είναι 4''-4.2'' θα το τσιμπαγα αμεσως,αλλα 5'' είναι μεγαλο για τα γουστα μου. τωρα για τα win10prev που τα εχω,δεν μου εχουν βγαλει κανενα πρόβλημα.απορω πως καποιοι λενε ότι είναι είναι τρομερα μπαγκικο,εμενα δεν μου εχει κανει το παραμικρο(535). Οχι, 3" επρεπε να το βγαλει.
piwiherman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ηξερες ότι επαιρνες μη έτοιμο os; Ερευνα αγοράς δεν κανεις; Αν ήταν μόνο το μη έτοιμο os....
Belisarius Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Όσοι γράφουν για συσκευή που απευθύνεται σε επαγγελματίες προφανώς εννοούν επαγγελματίες από τα Lidl. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Όσοι γράφουν για συσκευή που απευθύνεται σε επαγγελματίες προφανώς εννοούν επαγγελματίες από τα Lidl. lol Εννοείς δηλαδή ότι δεν μπορεί να κάνει τιμολόγηση exotic derivatives με monte carlo simulation και δρομολόγηση εντολών στο api της interactive brokers? Γιατί βασικά μπορεί. Τώρα για σύνθετες επιχειρήσεις τύπου "τυροπιτάδικο" μπορεί όντως το hardware να έχει περιορισμούς.
Καρκίνος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Τι παει να πει μη-ετοιμο os; Νοειται συσκευη στην αγορα που να μην εχει stable os? Και τα καινουργια Nexus και iphone ειναι λογικο να εχουν bugs αλλα μεχρι ενα σημειο. Τα 950 το εχουν ξεφτιλισει. Aυτο το χωρις lag για κοφτε το λιγο, καλα πανε για τα χαρaκτηριστικα τους αλλα μεχρι εκει. Kαι το stutter τους εχουν, και το lag τρως στη μαπα και το redraw πεφτει συννεφο. Οχι, 3" επρεπε να το βγαλει. Ωραία όταν λέμε no lag πρεπει να λεμε WM: Θα σου κολλήσει 6 φορες το χρόνο I: 26 φορες το χρόνο An: 180 φορες Καλυτερα; το τηλεφωνο φαινεται μια χαρα,ειδικα σε επαγγελματιες οπου απευθύνεται. το μονο αρνητικό που βρίσκω εγω ειναι οτι επρεπε να ειναι πιο μικρο ,επρεπε τουλαχιστον να είναι 4''-4.2'' θα το τσιμπαγα αμεσως,αλλα 5'' είναι μεγαλο για τα γουστα μου. τωρα για τα win10prev που τα εχω,δεν μου εχουν βγαλει κανενα πρόβλημα.απορω πως καποιοι λενε ότι είναι είναι τρομερα μπαγκικο,εμενα δεν μου εχει κανει το παραμικρο(535). Δεν έχουν καν τα 10 Απλα δοκιμασαν μια build πριν καποιο μηνα και βγάζουν hate γτ παει ........ τον ανταγωνισμό, με αυτο που παει να φτιαξει.
goblin83 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Τι παει να πει μη-ετοιμο os; Νοειται συσκευη στην αγορα που να μην εχει stable os? Και τα καινουργια Nexus και iphone ειναι λογικο να εχουν bugs αλλα μεχρι ενα σημειο. Τα 950 το εχουν ξεφτιλισει. Aυτο το χωρις lag για κοφτε το λιγο, καλα πανε για τα χαρaκτηριστικα τους αλλα μεχρι εκει. Kαι το stutter τους εχουν, και το lag τρως στη μαπα και το redraw πεφτει συννεφο. Οχι, 3" επρεπε να το βγαλει. ναι εχεις δικιο,δεν το εγραψα καλα. σε επαγγελματιες που απευθύνεται (και θελουν το τηλεφωνο να χωραει σε τσεπη πουκαμισου, η σε νορμαλ τσεπη) οι 5'' είναι μεγαλο. για επαγγελματιες παιχτες παιχνιδιων ισως είναι οκ δεν ξερω. εδώ η apple ξαναβγαζει 4'' γιατι καποιους δεν βολεψε το 6-6plus.
Καρκίνος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 ναι εχεις δικιο,δεν το εγραψα καλα. σε επαγγελματιες που απευθύνεται (και θελουν το τηλεφωνο να χωραει σε τσεπη πουκαμισου, η σε νορμαλ τσεπη) οι 5'' είναι μεγαλο. για επαγγελματιες παιχτες παιχνιδιων ισως είναι οκ δεν ξερω. εδώ η apple ξαναβγαζει 4'' γιατι καποιους δεν βολεψε το 6-6plus. Έχουμε 2016 Ο κοσμος έχει δείξει ότι τα 5 ιντσα ειναι οτι πρέπει. Μην βάζεις για παράδειγμα την Apple, ειναι η εταιρεία που ελεγε δεν χρειάζεται μεγάλες οθόνες περίτρανα, και τελικα την επομενη χρονια εβγαλε κινητό με μεγάλη οθόνη #kolotoumpaCrew
nikchris Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ωραία όταν λέμε no lag πρεπει να λεμε WM: Θα σου κολλήσει 6 φορες το χρόνο I: 26 φορες το χρόνο An: 180 φορες Καλυτερα; Δεν έχουν καν τα 10 Απλα δοκιμασαν μια build πριν καποιο μηνα και βγάζουν hate γτ παει ........ τον ανταγωνισμό, με αυτο που παει να φτιαξει. Εκτιθεσαι. Στην αγορα υπαρχουν συσκευες android που κανουν κατι τετοια lumia να ντρεπονται (G2/G3, 5x) ναι εχεις δικιο,δεν το εγραψα καλα. σε επαγγελματιες που απευθύνεται (και θελουν το τηλεφωνο να χωραει σε τσεπη πουκαμισου, η σε νορμαλ τσεπη) οι 5'' είναι μεγαλο. για επαγγελματιες παιχτες παιχνιδιων ισως είναι οκ δεν ξερω. εδώ η apple ξαναβγαζει 4'' γιατι καποιους δεν βολεψε το 6-6plus. Βασικα οι επαγγελματιες ειναι οι πρωτοι που υιοθετησαν τις μεγαλες οθονες (πχ Note) Οι αλλοι που θελουν πια τηλεφωνακια 4" ειναι αυτοι που κατα 95% στελνουν sms και κανουν gsm κλησεις. Ο μονο λογος ςπου θα βγαλει η Apple 4" τηλεφωνο ειναι η τιμη.
Καρκίνος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εκτιθεσαι. Στην αγορα υπαρχουν συσκευες android που κανουν κατι τετοια lumia να ντρεπονται (G2/G3, 5x) Βασικα οι επαγγελματιες ειναι οι πρωτοι που υιοθετησαν τις μεγαλες οθονες (πχ Note) Οι αλλοι που θελουν πια τηλεφωνακια 4" ειναι αυτοι που κατα 95% στελνουν sms και κανουν gsm κλησεις. Ο μονο λογος ςπου θα βγαλει η Apple 4" τηλεφωνο ειναι η τιμη. Αυτά τα αντροιντ σε ενα χρόνο θα ψάχνουν για ρομ και το λαγκ θα μεγαλώνει με την πάροδο του χρόνου. Ειχα LG
nikchris Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Και εγω ειχα και το G2 και το G3. Tι να σου λεω, με πεθαναν και τα 2 στο lag
Καρκίνος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Και εγω ειχα και το G2 και το G3. Tι να σου λεω, με πεθαναν και τα 2 στο lag Ισως το 2035 βγει κατι τελείως αλαγκαριστο από το αγαπημένο σου OS. Όπως το 640 xl μου, που είναι και πάμφθηνο. Ουτε καν ναυαρχιδα. Anyway, βγαίνουμε οφφ.
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ελα τωρα ρε παιδια περιμενετε να βγαλετε ακρη απο ατομο που εχει φτιαξει account μονο και μονο για να υποστηριξει τα windows phone??? 3
Καρκίνος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ελα τωρα ρε παιδια περιμενετε να βγαλετε ακρη απο ατομο που εχει φτιαξει account μονο και μονο για να υποστηριξει τα windows phone??? Σορρυ κιολας που δεν αφήνω χαζα τρολς που δεν έχουν την παραμικρή ιδεα από wp να γράφουν ασυναρτησίες. Επισης αν ειχες ματια και μυαλό θα εβλεπες οτι συμμετέχω και σε αλλα θέματα. Αλλα σε πονάει και σενα λιγακι ε; :*
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Τα αλλα θεματα ειναι να κραζουμε τις αντιπαλες εταιριες???? Επισης αυτο το ''δεν εχουν την παραμικρη ιδεα απο WP'' βγαινει απο καπου??? Το ξαναγραφω για αλλη μια φορα οτι οτι αναφερεται πανω κατω σε ολα τα θεματα για WP αναφερθηκε και στο review για τα Lumia 950 και xl. Εκεις πως και δεν ειπες τπτ????
Καρκίνος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Τα αλλα θεματα ειναι να κραζουμε τις αντιπαλες εταιριες???? Επισης αυτο το ''δεν εχουν την παραμικρη ιδεα απο WP'' βγαινει απο καπου??? Το ξαναγραφω για αλλη μια φορα οτι οτι αναφερεται πανω κατω σε ολα τα θεματα για WP αναφερθηκε και στο review για τα Lumia 950 και xl. Εκεις πως και δεν ειπες τπτ???? 1. Αλλα θέματα, περα από τα mobile OS. Ανοιξε τα ματια σου. 2. Ναι βγαίνει. Από αυτα τα ανέκδοτα που γράφουν. 3. Δεν το ειδα ποτε το review. Σπανια βλεπω reviews. Προτιμάω να πάω να το δω στο μαγαζί να τσεκάρω μονος μου τι παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα