Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρομοιος σε CPU , οχι σε GPU. 

https://versus.com/en/qualcomm-snapdragon-400-vs-qualcomm-snapdragon-212

Πολλα κινητα πανε καλα με 4πυρηνους επεξεργαστες.Με την λογικη αυτη θα χρησιμοποιουσαμε την σειρα 2xx και καλυφθηκαμε..

Καθε φορα τα ιδια.Ειπε κανεις οτι κολλαει το λειτουργικο; Apps δεν χρησιμοποιεις εσυ στο κινητο σου; Παιχνιδια δεν παιζεις εσυ στο κινητο σου; Αυτα δεν επηρεαζουν την εμπειρια χρησης του κινητου σου;

η adreno 304 έχει 6cores@400mhz και η 305 του 640 έχει 6cores@450mhz,μια διαφορά 10% στις επιδόσεις,σιγά τα λάχανα......

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

(σορρυ, έπαιζα τιτσου)

Δυστυχώς δεν τα ξέρω ολα.

Εγω όταν, και αμα θέλω να αποθηκεύσω κάποια. Απλα πάω στο φάκελο του WA, τικ σε οποιες θέλω, και save στο ΟneDrive.

(συνεχίζω, το παμε για 1-2 :) )

Γιατι δεν κανεις share τον φακελο του WhatsApp στο OneDrive μέσα από το file manager?

Συγνωμη, εχετε δικιο.

Αυτοματο backup εννοουσα, που εχω στο android εδω και χρονια.

Lagandroid users πάμε λίγο..για τον φιλο πανω με τα "προβληματικα Windows " να του πω οτι μαλλον εκανε αναβαθμηση σε 10αρια χωρις reset..απο την αρχη φιλε..οσο για τις ειδοποιησεις που λες ηταν προβλημα του whatsapp που το διορθωσε με την τελευταια εκδοση της εφαρμογης...Αρα οταν δεν ξερετε κατι μην προσπαθειτε να επηρεαζετε καποιον τριτο λες και θα σωθητε αν πεσουν οι ανεβουν οι μετοχες της microsoft και της google...

Και reset εκανα, και soft reset εχω κανει και τα παντα ολα.

Εμπειρια χρησης 3 φορες κατω σε σχεση με android. 1000 φορες να επαιρνα κανα moto e.

• Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη, εχετε δικιο.

Αυτοματο backup εννοουσα, που εχω στο android εδω και χρονια.

Και ? Ξεχνάς ότι η παρθενογέννηση έχει παιθάνει εδώ και καιρό. Πρωσοπικά δε μου λέει κάτι. Τι και αν είχε τι και αν δεν είχε, whatever.

Δημοσ.

Και ? Ξεχνάς ότι η παρθενογέννηση έχει παιθάνει εδώ και καιρό. Πρωσοπικά δε μου λέει κάτι. Τι και αν είχει τι και αν δεν είχε, whatever.

Ας το αντιγραψει, δεν με ενδιαφερει. Δεν σχολιασα αυτο, να διαβαζεις προσεκτικα.

Δημοσ.

Άρα με λίγα λόγια ισχύει πάνω κάτω ότι ο SD 212 είναι παρόμοιος σε επιδώσεις με τον SD 400.

Ακόμα καλύτερα τότε, πάρε το από εκεί.

Έχω ήδη το 435 ευχαριστώ...

Και για όσους το παίζουν μάγκες βρείτε μου ένα Android στα ίδια λεφτά με τα 6.0 και να μην είναι πιο αργά από την καθυστέρηση και τα λέμε...

• Like 2
Δημοσ.

τώρα , πέρα από καυγάδες και κοκορομαχίες , με αυτή την τιμή δεν βλέπω να πηγαίνει μακριά. Και τι θα πεί , απευθύνεται σε business περιβάλλοντα και πελάτες και λοιπά κουραφέξαλα , χωρίς να υποστηρίζει continuum . Τότε σε τι διαφέρει από ένα απλό 640?

Αυτή η εταιρία είναι παντελώς ανίκανη στο να καταλάβει τις πραγματικές ανάγκες των χρηστών της και να προσαρμοσθεί σε αυτές , και όχι το ανάποδο να προσαρμοσθούν οι χρήστες σε αυτά που η Ms θέλει να τους επιβάλλει. Δέστε για παράδειγμα την ιστορία με τα WHS 2011 , είχε κάποιος την πολύ έξυπνη ιδέα να φτιάξουν ένα εύκολο λειτουργικό για home server , και αντί να το προχωρήσουν τα κάνανε .........μπάχαλο με αποτέλεσμα να σταματήσουν την ανάπτυξή του . Δέστε και τα win tablets .Πήραν τα 1Οαρια , τα πέρασαν σε tablets , και σου λέει .....έτοιμο .Αμ δε γίνεται έτσι , δεν είμαστε στο 1990-1995 , ο κόσμος έχει αλλάξει πολύ και υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές .

• Like 1
Δημοσ.

τώρα , πέρα από καυγάδες και κοκορομαχίες , με αυτή την τιμή δεν βλέπω να πηγαίνει μακριά. Και τι θα πεί , απευθύνεται σε business περιβάλλοντα και πελάτες και λοιπά κουραφέξαλα , χωρίς να υποστηρίζει continuum . Τότε σε τι διαφέρει από ένα απλό 640?

Αυτή η εταιρία είναι παντελώς ανίκανη στο να καταλάβει τις πραγματικές ανάγκες των χρηστών της και να προσαρμοσθεί σε αυτές , και όχι το ανάποδο να προσαρμοσθούν οι χρήστες σε αυτά που η Ms θέλει να τους επιβάλλει. Δέστε για παράδειγμα την ιστορία με τα WHS 2011 , είχε κάποιος την πολύ έξυπνη ιδέα να φτιάξουν ένα εύκολο λειτουργικό για home server , και αντί να το προχωρήσουν τα κάνανε .........μπάχαλο με αποτέλεσμα να σταματήσουν την ανάπτυξή του . Δέστε και τα win tablets .Πήραν τα 1Οαρια , τα πέρασαν σε tablets , και σου λέει .....έτοιμο .Αμ δε γίνεται έτσι , δεν είμαστε στο 1990-1995 , ο κόσμος έχει αλλάξει πολύ και υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές .

Δυστηχως αυτη ειναι η αληθεια. Σε τι διαφερει αυτη η συσκευη απο το lumia 640???

Παντως μου προκαλει μεγαλο ενδιαφερον πως και υπαρχει τοσο μεγαλο ενδιαφερον/υπερασπιση για τις φθηνες συσκευες που στην ουσια ολες γυρω απο το 640 πλεον γυριζουν πανω κατω,αλλα στο review των ακριβων 950 και 950xl τιποτα....

Αλλωστε ειπαμε κατι ξερει η Microsoft και δινει εμφαση σε καλυτερη ποιοτητα κατασκευης στις μικροτερες συσκευες σε specs και τιμη συσκευες της απο οτι στις ακριβοτερες/ναυαρχιδες(εκτως του 930 το οποιο ομως δεν ηταν ναυαρχιδα,αφου κυκλοφορησε 1 χρονο μετα απο το 1520 με τα ιδια specs). Σε αυτο ναι σιγουρα'' ξεχωριζει''.

Δημοσ.

Δεν είναι κακό, έχει ορισμένα πολύ ωραία χαρακτηριστικά αλλά σε αυτήν την τιμή κάπου χάνεται και θα έπρεπε να δώσει το κατιτίς παραπάνω. Θα τους πέφτανε τα μούτρα δηλαδή αν δίνανε 2GB Ram; Ετσι για το γαμώτο ρε παιδί μου. Ο ανταγωνισμός σε αυτά τα λεφτά είναι αρκετά μεγάλος και το "sweet spot" ψυχολογικό όριο για τον περισσότερο κόσμο. 

Δεν μπορώ να παραβλέψω όμως την amoled glance και clear black οθόνη του, το λεπτό και όμορφο design με μεταλλικές πινελιές, τον στάνταρ 16GB χώρο που στις περισσότερες συσκευές αυτής της κατηγορίας τιμής είναι μόνιμα κολλημένη στα 8GB (δεν συμπεριλαμβάνω τις κινέζικες συσκευές μέσα, κοιτάω ότι υπάρχει στην Ελληνική και ΕΕ αγορά). Εμφανισιακά είναι σίγουρα πάνω από την κατηγορία τιμής της.

Ομως τα ~240 ευρώ που πρόκειται να έρθει Ελλάδα και γενικά στην ΕΕ το καθιστούν πολύ ακριβό. Με αυτά τα λεφτά παίρνεις περσινές ναυαρχίδες και εξίσου premium κατασκευαστικά συσκευές επίσημα από άλλες εταιρίες όπως one plus X. Η σωστή τιμή της συσκευής θα πρέπει να βρίσκεται γύρω στα 200 ή και λίγο πιο κάτω.    

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με την Ram ειναι βασικα το μεγαλο ανεκδοτο της εταιριας. Η συσκευες με 1gb ram(τοσο ομως εχει και το 532 των 70ευρω πλεον)ή με 3gb ram.Ενδιαμεσο δεν υπαρχει(πλεον) και απο οτι καταλαβαινω μαλλον και τα 3gb αν δεν χρησιμοποιεις το continuum διακοσμητικα ειναι.

Δημοσ.

Ας κάνει ότι η Apple. Μη δημοσίευση της ram. Και μη δημοσίευση της μπαταρίας.
Πες πόσες ώρες αντέχει, δείξε πόσο αλαγκάριστο και smooth είναι.
Βασικά πράματα marketing... Δείξε τα πλεονεκτήματά σου και κάνε το με σωστό τρόπο.

Δημοσ.

Έκανα το λάθος και πήρα το 950 xl..Με εξαίρεση την κάμερα λυπάμαι οποίον μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί μαύρο το λειτουργικό... Τι να πω;Μετά απο 3-4 χρόνια ακόμα μπρος πίσω...Κινητό με 700 ευρώ και υφή κινέζου των 100...Τριξιματα στο καπάκι επανεκκινήσεις και κουτσουρεμενες βασικές εφαρμογές..Dttw στο 640 του στο 950 που είναι και ναυαρχίδα και 5.7 ίντσες..Δε πα να βγάλει και κινητό με 100 ευρώ αν δεν κανει το τελαυταιο άλμα να προλάβει το τρέν ο πέταξε το πουλάκι..Λυπάμαι μόνο που εξαιτίας της microsoft χάθηκε ή αγαπημένη πολλών Nokia

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα το λάθος και πήρα το 950 xl..Με εξαίρεση την κάμερα λυπάμαι οποίον μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί μαύρο το λειτουργικό... Τι να πω;Μετά απο 3-4 χρόνια ακόμα μπρος πίσω...Κινητό με 700 ευρώ και υφή κινέζου των 100...Τριξιματα στο καπάκι επανεκκινήσεις και κουτσουρεμενες βασικές εφαρμογές..Dttw στο 640 του στο 950 που είναι και ναυαρχίδα και 5.7 ίντσες..Δε πα να βγάλει και κινητό με 100 ευρώ αν δεν κανει το τελαυταιο άλμα να προλάβει το τρέν ο πέταξε το πουλάκι..Λυπάμαι μόνο που εξαιτίας της microsoft χάθηκε ή αγαπημένη πολλών Nokia

Δεν ηξερες ότι επαιρνες μη έτοιμο os;

Ερευνα αγοράς δεν κανεις;

Έχει ο ανταγωνισμός continuum στα low end?

Όχι.

Ότι θελεις λες μου φαίνεται.

Ειναι απλό, γρήγορο, λεπτό, όμορφο με SD, χωρίς lag, Office, και συνδεσιμότητα στους υπολογιστές τους.

Όποια εταιρεία θέλει continuum, απλα πάει σε mid range επιλογή.

(Σύμφωνα με φήμες θα καθυστερήσει να βγει σε low end το continuum. Αν μπει ποτε)

• Like 1
Δημοσ.

Από τις πιο αστείες συσκευές που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια ανεξαρτήτως λογισμικού. Όσοι ασχολούνται με την τεχνολογία κινητών τηλεφώνων το καταλαβαίνουν, οι υπόλοιποι είδαν φωε και μπήκαν.

Δημοσ.

το τηλεφωνο φαινεται μια χαρα,ειδικα σε επαγγελματιες οπου απευθύνεται.

το μονο αρνητικό που βρίσκω εγω ειναι οτι επρεπε να ειναι πιο μικρο ,επρεπε τουλαχιστον να είναι 4''-4.2'' θα το τσιμπαγα αμεσως,αλλα 5'' είναι μεγαλο για τα γουστα μου.

τωρα για τα win10prev που τα εχω,δεν μου εχουν βγαλει κανενα πρόβλημα.απορω πως καποιοι λενε ότι είναι είναι τρομερα μπαγκικο,εμενα δεν μου εχει κανει το παραμικρο(535).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...