panakart Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εχεις καταλάβει οτι τα windows 10 είναι ακόμη σε preview; Έπρεπε να δεις το android όταν έβγαλε το Lollipop σε επίσημη έκδοση πως σέρνονταν και πόσα χιλιάδες bugs είχε (κυριολεκτικά χιλιάδες, αρκεί να κοιτάξεις το επίσημο history της έκδοσης). Preview ξε-Preview οι εφαρμογες ειναι αντικειμενικα άθλιες. Δεν αναφέρομαι σε ποσοτητα, γιατι ποτε δεν με απασχολουσε αλλα σε ποιοτητα. Οι αντιστοιχες των αλλων οικοσυστηματων ειναι πολυ μπροστα. Την κατασταση την σωζουν καπως οι εφαρμογες τριτων που κάποιες ειναι οντως προσεγμενες. Ετσι ομως δεν γινεται δουλεια. Τον επομενο χρονο αν συνεχιστει αυτο θα εχουν την καταληξη των Windows Mobile..τα νουμερα μιλανε...οι κατασκευαστες ειναι αδιαφοροι για το οικοσυστημα βγαζουν μια συσκευη στο τοσο, στα πλαισια της διπλωματικης συνεργασιας με την ΜΣ γιατι ειναι μεγαλος παιχτης σε αλλους τομεις, 3
sakinor Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 πιστευω αν παιξει γυρω στα 130-140 ευρω δηλαδη οσο και το 640,τοτε ναι,ειναι ενα αρκετα καλο τηλεφωνο.
Καρκίνος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 πιστευω αν παιξει γυρω στα 130-140 ευρω δηλαδη οσο και το 640,τοτε ναι,ειναι ενα αρκετα καλο τηλεφωνο.Σε ενάμιση μήνα αυτη την τιμή θα έχει Preview ξε-Preview οι εφαρμογες ειναι αντικειμενικα άθλιες. Δεν αναφέρομαι σε ποσοτητα, γιατι ποτε δεν με απασχολουσε αλλα σε ποιοτητα. Οι αντιστοιχες των αλλων οικοσυστηματων ειναι πολυ μπροστα. Την κατασταση την σωζουν καπως οι εφαρμογες τριτων που κάποιες ειναι οντως προσεγμενες. Ετσι ομως δεν γινεται δουλεια. Τον επομενο χρονο αν συνεχιστει αυτο θα εχουν την καταληξη των Windows Mobile..τα νουμερα μιλανε...οι κατασκευαστες ειναι αδιαφοροι για το οικοσυστημα βγαζουν μια συσκευη στο τοσο, στα πλαισια της διπλωματικης συνεργασιας με την ΜΣ γιατι ειναι μεγαλος παιχτης σε αλλους τομεις,Μαν αν δεν σου αρέσει κατι δεν είναι ανάγκη να πιέσεις τον εαυτό σου να το αγαπήσει.Απλα πουλα το κινητό και παρε κάποιο iphone η android να δεις την γλυκα
Chocobo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Όταν ζητάει η apple 400-500 gia 2πύρηνα με 1gb ram και ούτε καν HD οθόνη με τραγική μπαταρία και προβληματικά as fu*k μερικοί κατουριούντε απο τη χαρά τους.... Όταν η Microsoft σου λέει 200+ για λίγο καλύτερα specs όμως είναι λάθος κίνηση και δεν αξίζει ούτε 60 ευρώ.... Mην αρχίσει κανείς περί store...γιατί για την συντριπτική πλειοψηφία οι καθημερινές εφαρμογές υπάρχουν και με το παραπάνω.. 12
dimikanakis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Όταν ζητάει η apple 400-500 gia 2πύρηνα με 1gb ram και ούτε καν HD οθόνη με τραγική μπαταρία και προβληματικά as fu*k μερικοί κατουριούντε απο τη χαρά τους.... Όταν η Microsoft σου λέει 200+ για λίγο καλύτερα specs όμως είναι λάθος κίνηση και δεν αξίζει ούτε 60 ευρώ.... Mην αρχίσει κανείς περί store...γιατί για την συντριπτική πλειοψηφία οι καθημερινές εφαρμογές υπάρχουν και με το παραπάνω.. Επιτελους κατι σωστο! 6
SIP1995 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 παιδιά ο οθόνη είναι OLED και όχι Amoled κάτι το οποίο είναι θετικό καθώς έχει ποιο όμορφα χρώματα γενικάΑν δε κάνω λάθος είναι το ίδιο πράγμα, απλώς Amoled είναι η ονομασία που δίνει η Samsung στις Oled.Ολα καλα αλλα snapdragon 212? Γιατι;;; τουλαχιστον 410 επρεπε.Συμφωνώ, αν και έχω διαβάσει ότι ο 212 είναι παρομοίως με τον 400.Αντί να δουλέψουν πάνω στα 10άρια να τα φτιάξουνε λίγο αντί να βγάλουνε καμιά εφαρμογή, βγάζουνε καινούργιες συσκευές! τι να τις κάνουμε;;;;;Δε ξέρω για εσένα, εγώ που έχω τη τελευταία έκδοση build 10586 στο Lumia 930 όλα κυλάνε τέλεια. Θέλω να πιστεύω ότι σε λιγότερο από μήνα θα είναι έτοιμα για public release. 1
jazzu4ia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 ...και στο δικό μου 830, πάνε σφαίρα... ...όποιος έχει wp, να μην περιμένει άλλο... ...windows insider app και αναβάθμιση στα 10άρια άμεσα ! 2
georgepppo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Κάτοχος WP εδώ και 4 χρόνια. Η γνωστή έκφραση ότι τα Windows δεν κολλάνε με χαμηλά χαρακτηριστικά, αντίθετα με το Android έπαψε να ισχύει από τα Windows 10.... Τα Windows 10 Mobile είναι μια κακή παραλλαγή του Android. Εάν εξαιρέσουμε το πολύ όμορφο (υποκειμενικό) UI...δεν υπάρχει τίποτα που να υπερτερεί πλέον. Οι εφαρμογές σπάνια παίρνουν Updates με πολλά bugs και κολλήματα. Όσο για την συσκευή, εγώ πιστεύω ότι η MS μας κάνει πλάκα εδώ και ένα χρόνο. Δεν μπορεί να βάζει σε μεσαίας κατηγορίας συσκευή αυτό τον επεξεργαστή. Η τουλάχιστον όχι σε αυτό το επίπεδο τιμής. Όλα γίνονται για φέρουν στην επιφάνεια σιγά σιγά το Brand Surface Phone. που να δεις το ics όταν περάστηκε σε συσκευές πως κόλλαγε σε σχέση με το gingerbread προκάτοχο του...... εγώ έχω τα wm 10 insider σε 640 και πάει μια χαρά. όσο για τους "αφελείς" που κάθονται και λένε για χειρότερη gpu-cpu ας κάνουν τον κόπο να δουν αναλυτικά διαφορές και ας αφήσουν τα επιφανειακά συμπεράσματα του χαμηλότερου αριθμού στο μοντέλο....γιατί πέρα απο την υποστήριξη full HD,13mp camera και κάτι άλλα τέτοια το soc είναι το ίδιο σε απόδοση με του lumia 640. 3
panagio11p Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Με 60 μπορείς να πάρεις αυτό αν θες!http://www.skroutz.gr/s/3783551/Vodafone-Smart-Mini.html 39,90 από vodaphone όποτε... 1
SIP1995 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 που να δεις το ics όταν περάστηκε σε συσκευές πως κόλλαγε σε σχέση με το gingerbread προκάτοχο του...... εγώ έχω τα wm 10 insider σε 640 και πάει μια χαρά. όσο για τους "αφελείς" που κάθονται και λένε για χειρότερη gpu-cpu ας κάνουν τον κόπο να δουν αναλυτικά διαφορές και ας αφήσουν τα επιφανειακά συμπεράσματα του χαμηλότερου αριθμού στο μοντέλο....γιατί πέρα απο την υποστήριξη full HD,13mp camera και κάτι άλλα τέτοια το soc είναι το ίδιο σε απόδοση με του lumia 640. Άρα με λίγα λόγια ισχύει πάνω κάτω ότι ο SD 212 είναι παρόμοιος σε επιδώσεις με τον SD 400.39,90 από vodaphone όποτε...Ακόμα καλύτερα τότε, πάρε το από εκεί. 1
venizelos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Είναι απλά πανέμορφο και τίποτα παραπάνω ενώ θα μπορούσε με καλύτερο επεξεργαστή και 2gb ram.
billstamaniac Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Lumia 900, Lumia 720, htc 8X και τώρα το 640 XL αφου δεν εχουν σωθει επισημά στις συγκεκριμένες συσκευες εισαι με ΒΕΤΑ λογικο δεν είναι να εχει καποια θεματα ;;;;;;
nikchris Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Πολλα μας τα ειπατε windows phone users. Mερικοι κανετε λες και τα WP τρεχουν.... σαν ios. Εχω το 640 κανα 6μηνο και πιο πριν ειχα 930 (περυσι τετοιο καιρο) multitasking; Ανυπαρκτο Νotifications; Απαραδεκτα. Ανοιγω το whatsapp, διαβαζω το μηνυμα και το Notification μενει στην status bar. Kανεις check for updates στο store και θελει 1 λεπτο. Changelog; Ουτε για πλακα. Photo backup; 300 χρονια πισω απο Google photos. Status bar? Παιξε Lotto να ειναι responsive. Oλα τα apps ειναι αιωνες πισω απο τις αντιστοιχες σε αλλες πλατφορμες. Για το 930 που ειχα, καλυτερα ας το αφησω με τα 8 που φοραγε. Εκλαιγε ο κοσμος.
Καρκίνος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Πολλα μας τα ειπατε windows phone users. Mερικοι κανετε λες και τα WP τρεχουν.... σαν ios. Εχω το 640 κανα 6μηνο και πιο πριν ειχα 930 (περυσι τετοιο καιρο) multitasking; Ανυπαρκτο Νotifications; Απαραδεκτα. Ανοιγω το whatsapp, διαβαζω το μηνυμα και το Notification μενει στην status bar. Kανεις check for updates στο store και θελει 1 λεπτο. Changelog; Ουτε για πλακα. Photo backup; 300 χρονια πισω απο Google photos. Status bar? Παιξε Lotto να ειναι responsive. Oλα τα apps ειναι αιωνες πισω απο τις αντιστοιχες σε αλλες πλατφορμες. Για το 930 που ειχα, καλυτερα ας το αφησω με τα 8 που φοραγε. Εκλαιγε ο κοσμος. Πως φαίνεται ο χρηστης που κρατησε wp για 15 λεπτά στα χερια του. Η απλα το είχε και ηταν ασχετος με το θεμα. Η απλα είχε μείνει μονο στα 8. Και όχι 8.1 Ολα αυτα που λες δεν συμβαίνουν στο 520 της μανας μου. Απλα παραδέξου οτι δεν κανεις, και σταματά να γραφεις οτι ναναι. Το WhatsApp ειναι μια χαρα. Ολες οι ειδοποιήσεις λειτουργούν. Το ίδιο και στο βαιμπερ. Το multitasking ειναι υπέροχο σε οσους έχουν 1gb ram. Είμαι με 640 xl, και δεν ξέρω και γω ποσους μηνες έχω να δω loading screen. Photo backup, εξαιρετικό. (απλα φαίνεται πως είσαι google fanboy σε αυτό το σημείο) Πραγματικά, πρεπει να σε πληρωνει καποιος για να γραφεις τοσες αερολογίες μαζεμένες. (σε κανα 3μηνο θα ψάχνεις ρομ και συ) Υγ: Γιατί τόση κλαψα; Θίχτηκες που η Ms για κάποιο λόγο έχει αλαγκαριστα low end ξέρω γω και ειπες να γραψεις ενα κατεβατό με ότι σου κατέβει; Είσαι και εκτος θέματος εντωμεταξύ. Ποσο πονάει; 4
dali13gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Όταν ζητάει η apple 400-500 gia 2πύρηνα με 1gb ram και ούτε καν HD οθόνη με τραγική μπαταρία και προβληματικά as fu*k μερικοί κατουριούντε απο τη χαρά τους.... Όταν η Microsoft σου λέει 200+ για λίγο καλύτερα specs όμως είναι λάθος κίνηση και δεν αξίζει ούτε 60 ευρώ.... Mην αρχίσει κανείς περί store...γιατί για την συντριπτική πλειοψηφία οι καθημερινές εφαρμογές υπάρχουν και με το παραπάνω.. Lol, post of the month.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα