tsakvas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 δεν ξερω τα win10 mobile πως ειναι αλλα για εμενα που ειχα τα 6.5 και τωρα τα 8.1 στο κινητο μπορω να πω οτι τα 6.5 ηταν καλυτερα απο την αποψη οτι επερναν προγραμματα που εχω ανετα χωρις προβλημα . τωρα με τα 8.1 οχι μονο δεν μπορω να τα περασω αλλα και αυτα που μου δινει στο στορ δεν μου κανουν ουτε το 1/4 της δουλεια μου . ΕΡΩΤΗΣΗ : τα 10mobile περνουν προγραμματα απο cd οπως τα PDA ?
Καρκίνος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Προσωπικά έχω το Lumia 640 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο τις αποδόσεις του. Εννοείται ότι αν εξεραίσουμε το φτωχό σχετικά Store των Win10 δεν βλέπω κάτι άλλο αρνητικό σε σύγκριση πάντα με την ίδια κατηγορία κινητών Android. Τώρα για το 650 πιστεύω ότι όπως γίνεται με τις περισσότερες συσκευές θα μειωθεί η τιμή του τους επόμενους μήνες με αποτέλεσμα να είναι είναι ευκολότερη η αγορά του.Ακριβώς αυτό. Σε 2 μηνες θα έχει πάει η τιμή του στα 100€ και θα ειναι ότι πρεπει. Και ετσι αγοράζεις brand, ποιότητα, έχεις εγγύηση και non lag experience δεν ξερω τα win10 mobile πως ειναι αλλα για εμενα που ειχα τα 6.5 και τωρα τα 8.1 στο κινητο μπορω να πω οτι τα 6.5 ηταν καλυτερα απο την αποψη οτι επερναν προγραμματα που εχω ανετα χωρις προβλημα . τωρα με τα 8.1 οχι μονο δεν μπορω να τα περασω αλλα και αυτα που μου δινει στο στορ δεν μου κανουν ουτε το 1/4 της δουλεια μου . ΕΡΩΤΗΣΗ : τα 10mobile περνουν προγραμματα απο cd οπως τα PDA ? Αυτο δεν το κάνει κανένα μοντέρνο λογισμικό. 1
KwstasXt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ολα καλα αλλα snapdragon 212? Γιατι;;; τουλαχιστον 410 επρεπε. 3
7daysofsunnyjune Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Είχα windowsphone από τα 7αρια και φέτος το γύρισα σε android (πρώτη φορά) και οφείλω να ομολογήσω ότι τα specs αν και κυριολεκτικά διπλάσια δεν μετράνε όταν έχεις να κάνεις με την εμπειρία χρήσης. Δεν πληρώνεις specs αλλα ένα πολύ καλό all around τηλέφωνο που δεν κολλάει. 5
Καρκίνος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Πολυ δυσκολα τα πραγματα οταν εχει παρομοια επεξεργαστικη ισχυ με κινητα που ειχαν παρομοια ή φθηνοτερη τιμη το 2013 και αυτο βγαινει το 2016.(snapdragon 400 βγηκε το 2013 σε φθηνοτερα κινητα και ειναι παρομοιος με τον snapdragon 212 του lumia 650)Meanwhile, με αυτά τα λεφτά αγοράζεις κάποιο αντροιντ με καλύτερο snapdragon, μονο που θα κολλάει. So? 2
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 ΕΡΩΤΗΣΗ : τα 10mobile περνουν προγραμματα απο cd οπως τα PDA ? Προγράμματα εκτός store μπορείς να εγκαταστήσεις αλλά το θέμα είναι ποιος θα κάτσει να γράψει εξειδικευμένο software για έναν πελάτη? Μόνο μεγάλες εταιρείες κάνουν sideload προγράμματα εκτός store.
constantineparas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αντί να δουλέψουν πάνω στα 10άρια να τα φτιάξουνε λίγο αντί να βγάλουνε καμιά εφαρμογή, βγάζουνε καινούργιες συσκευές! τι να τις κάνουμε;;;;; 1
panakart Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Κάτοχος WP εδώ και 4 χρόνια. Η γνωστή έκφραση ότι τα Windows δεν κολλάνε με χαμηλά χαρακτηριστικά, αντίθετα με το Android έπαψε να ισχύει από τα Windows 10.... Τα Windows 10 Mobile είναι μια κακή παραλλαγή του Android. Εάν εξαιρέσουμε το πολύ όμορφο (υποκειμενικό) UI...δεν υπάρχει τίποτα που να υπερτερεί πλέον. Οι εφαρμογές σπάνια παίρνουν Updates με πολλά bugs και κολλήματα. Όσο για την συσκευή, εγώ πιστεύω ότι η MS μας κάνει πλάκα εδώ και ένα χρόνο. Δεν μπορεί να βάζει σε μεσαίας κατηγορίας συσκευή αυτό τον επεξεργαστή. Η τουλάχιστον όχι σε αυτό το επίπεδο τιμής. Όλα γίνονται για φέρουν στην επιφάνεια σιγά σιγά το Brand Surface Phone. 1
jazzu4ia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 ...καραμέλλα των haters το φτωχό marketplace των windows 10... ...βρήκα τουλάχιστον μισή ντουζίνα πολύ καλές και πολύ σοβαρές εφαρμογές (οι δύο κορυφαίες ακριβές), γιά σοβαρούς και απαιτητικούς πεζοπόρους, ποδηλάτες κλπ, που θέλουν αξιόπιστη πλοήγηση όταν κινούνται σε χωματόδρομους & μονοπάτια ( osm & openandro maps) όλες μάλιστα αποκλειστικά σε windows... ...όποιος ενδιαφέρεται pm me... ...τα win mob 10 δεν απευθύνονται σε πιτσιρίκια και στη μάζα, αλλά σε σοβαρούς χρήστες... 3
Καρκίνος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αντί να δουλέψουν πάνω στα 10άρια να τα φτιάξουνε λίγο αντί να βγάλουνε καμιά εφαρμογή, βγάζουνε καινούργιες συσκευές! τι να τις κάνουμε;;;;;Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλα να σου θυμίσω οτι διαφορετικές ομαδες ασχολούνται με αυτά.
hristozik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Κάτοχος WP εδώ και 4 χρόνια. Η γνωστή έκφραση ότι τα Windows δεν κολλάνε με χαμηλά χαρακτηριστικά, αντίθετα με το Android έπαψε να ισχύει από τα Windows 10.... Τα Windows 10 Mobile είναι μια κακή παραλλαγή του Android. Εάν εξαιρέσουμε το πολύ όμορφο (υποκειμενικό) UI...δεν υπάρχει τίποτα που να υπερτερεί πλέον. Οι εφαρμογές σπάνια παίρνουν Updates με πολλά bugs και κολλήματα. Όσο για την συσκευή, εγώ πιστεύω ότι η MS μας κάνει πλάκα εδώ και ένα χρόνο. Δεν μπορεί να βάζει σε μεσαίας κατηγορίας συσκευή αυτό τον επεξεργαστή. Η τουλάχιστον όχι σε αυτό το επίπεδο τιμής. Όλα γίνονται για φέρουν στην επιφάνεια σιγά σιγά το Brand Surface Phone. απλά από ενδιαφέρον. ποιο τηλέφωνο έχεις?
Καρκίνος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Κάτοχος WP εδώ και 4 χρόνια. Η γνωστή έκφραση ότι τα Windows δεν κολλάνε με χαμηλά χαρακτηριστικά, αντίθετα με το Android έπαψε να ισχύει από τα Windows 10.... Τα Windows 10 Mobile είναι μια κακή παραλλαγή του Android. Εάν εξαιρέσουμε το πολύ όμορφο (υποκειμενικό) UI...δεν υπάρχει τίποτα που να υπερτερεί πλέον. Οι εφαρμογές σπάνια παίρνουν Updates με πολλά bugs και κολλήματα. Όσο για την συσκευή, εγώ πιστεύω ότι η MS μας κάνει πλάκα εδώ και ένα χρόνο. Δεν μπορεί να βάζει σε μεσαίας κατηγορίας συσκευή αυτό τον επεξεργαστή. Η τουλάχιστον όχι σε αυτό το επίπεδο τιμής. Όλα γίνονται για φέρουν στην επιφάνεια σιγά σιγά το Brand Surface Phone.Τo WM10 OS δεν είναι έτοιμο, και ακόμα είναι πιο smooth από οποιαδήποτε έκδοση android. 1
Retromaniac Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Κάτοχος WP εδώ και 4 χρόνια. Η γνωστή έκφραση ότι τα Windows δεν κολλάνε με χαμηλά χαρακτηριστικά, αντίθετα με το Android έπαψε να ισχύει από τα Windows 10.... Τα Windows 10 Mobile είναι μια κακή παραλλαγή του Android. Εάν εξαιρέσουμε το πολύ όμορφο (υποκειμενικό) UI...δεν υπάρχει τίποτα που να υπερτερεί πλέον. Οι εφαρμογές σπάνια παίρνουν Updates με πολλά bugs και κολλήματα. Όσο για την συσκευή, εγώ πιστεύω ότι η MS μας κάνει πλάκα εδώ και ένα χρόνο. Δεν μπορεί να βάζει σε μεσαίας κατηγορίας συσκευή αυτό τον επεξεργαστή. Η τουλάχιστον όχι σε αυτό το επίπεδο τιμής. Όλα γίνονται για φέρουν στην επιφάνεια σιγά σιγά το Brand Surface Phone. Εχεις καταλάβει οτι τα windows 10 είναι ακόμη σε preview; Έπρεπε να δεις το android όταν έβγαλε το Lollipop σε επίσημη έκδοση πως σέρνονταν και πόσα χιλιάδες bugs είχε (κυριολεκτικά χιλιάδες, αρκεί να κοιτάξεις το επίσημο history της έκδοσης). 3
panakart Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 απλά από ενδιαφέρον. ποιο τηλέφωνο έχεις? Lumia 900, Lumia 720, htc 8X και τώρα το 640 XL
Antretng Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καθε φορα τα ιδια. Βγαινει Lumia με χαμηλοτερα χαρακτηριστικα απο τα συνηθη ανδροιδη και το κραζουν ως low end. Προφανως δεν εχετε πιασει τιποτα αλλο στα χερια σας περαν απο android. Δεν χρειαζονται τοσο υπερβολικα τουμπανα χαρακτηριστικα σε αυτο το λειτουργικο. Επισης ασχολιαστο βλεπω το γεγονος οτι φοραει f/2.2. Αυτο δεν μετραει; Εχετε δει πολλα low end κινητα με τοσο f/stop? Καποιους τους νοιαζει η καμερα σε χαμηλο φωτισμο και δεν κουβαλαν προβολεα μαζι τους 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα