Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι την νέα εφαρμογή του fb λόγω universal δεν υπήρχε καν reply στα σχόλια στο fb των wp. Και πάλι βέβαια τότε τα ίδια λέγονταν. Εδώ ανέφερες παραπάνω το xperia J. Ξέρεις να αγοράζεις.

Τι εννοείς οτι ξέρω να αγοράσω και φέρνεις ως παράδειγμα το xperia j; Ξεκάθαρισα πριν οτι μιλάω για κινητά της τάξεως των 150€ και τα συγκρίνω με WP. Τωρα αν κάποιο βγήκε ελλατωματικο και τέτοια δεν ειναι δικό μου θέμα εγω σαν πελάτης που σκάω λεφτά για να αγοράσω ενα κινητό θέλω να ειναι αξιόπιστο και να μην καταργιεμαι τα λεφτά που έδωσα και με το Lumia που ειναι το πιο φθηνό smartphone που έχω πάρει εχω βρει την υγειά μου. Εχω και φιλους με WP ακομα και της τάξεως των 80€ το 520 και ούτε αυτο εχει κανένα σοβαρό θέμα αν εξαιρέσεις οτι λογο παλαιοτητας δεν μπορεί να σηκώσει πολλές εφαρμογές αλλα ειναι και ένα κινητό 3 χρονων οπότε λογικό να έχει αρχισει να έχει θέματα τωρα.

Δημοσ.

Να πω και εγω την δική μου άποψη για το θέμα που συζητιέται εδω. Με τα μόνα smartphones που έχω ασχοληθεί ειναι αυτα των 150€ περίπου και το πρώτο μου ήταν το Samsung galaxy 3. Εποχή που μόνο η 2.1 υπήρχε και περιμέναμε την 2.2 android.Στην πορεία πέρασαν και άλλες συσκευές και συγκεκριμένα Sony experia j και Τ αν θυμάμαι καλα, galaxy edge, galaxy ace, ενα HTC δεν θυμάμαι μοντελο και ένα LG φίλου της τάξεως των 150€ και αυτο. Όλα μα όλα μετα από ενα χρονικό διάστημα κόλλαγαν και αναγκαστικά στο τέλος φτάσαμε συ σημείο να αλλάζουμε Rom χωρίς αυτο να σημαίνει οτι έλυσες το προβλημα για πάντα. Οπότε κάποια στιγμή αποφάσισα να πάρω WP και συγκεκριμένα με 110€ το Lumia 525, την εξέλιξη του 520 με λίγα λόγια και ενώ σε ενα μήνα κλείνω 2 χρόνια που το εχω δεν μου εχει εμφανισει κανένα πρόβλημα ούτε lag εκτός από μερικές φορές στα 2 χρονια αυτο γιατί εγω του εχω τινάξει τα μυαλά στον αέρα. Αυτο που θέλω να πω ειναι ότι για τα αλλα έδινα τα ίδια λεφτά για να έχω θέματα σε λιγότερο απο ενα χρόνο και με το WP και να μου κλείσει αυριο το πρωί που λέει ο λόγος δεν θα με πειράξει γιατί τα λεφτά του τα έχει βγάλει και με το παραπάνω και μιλάμε για ενα κινητό των 110€

+1 για την εμπειρία.

Το Xperia Sola μου,που πήγε από την 2.6 στην 4.0.1(εάν δεν απατώμαι), έγινε από απλά αργό σε τελείως μη-πρακτικό για χρήση.

Και είχα δώσει τότε κοντά στα 200€....

Δημοσ.

Ενα google fanboy είσαι μαν που γράφει οτι να ναι σε ενα θεμα που δεν σε αφορα γιατί δεν έχεις γνώση.

Μη δείχνεις τόσο no lifer. Αλήθεια :D

Στους αλλους πες το, που λενε τα αντροιντ δεν κολλανε.

Απλα έχουν βελτιωθεί λιγο, πολυ λιγο. Οσα λεφτα και να δώσουν για συσκευή το σμουθνες μετα το πρώτο τρίμηνο εχει πάει βολτα

Μαύρα μεσάνυχτα :)

Ή συσκευή που αναφέρει το νήμα στοιχίζει σχεδόν όσο ένα Nexus 5X. Τώρσ, το N5X είναι καθολικά ανώτερο από το 650 της αγαπημένης σου εταιρίας, με τη μόνη σύγκριση να εντοπίζεται στην τιμή (20€).

Φαίνεται ότι δε γνωρίζεις, άν και ως CEO (όπως υποστηρίζεις λόγω πανικού) της αγαπημένης σου εταιρίας θα έπρεπε. Είναι λογικό να σε πιάνει τσούξιμο όταν βγάζεις τέτοιες πανάκριβες σαβούρες στην αγορά.

:)

Δημοσ.

Μαύρα μεσάνυχτα :)

Ή συσκευή που αναφέρει το νήμα στοιχίζει σχεδόν όσο ένα Nexus 5X. Τώρσ, το N5X είναι καθολικά ανώτερο από το 650 της αγαπημένης σου εταιρίας, με τη μόνη σύγκριση να εντοπίζεται στην τιμή (20€).

Φαίνεται ότι δε γνωρίζεις, άν και ως CEO (όπως υποστηρίζεις λόγω πανικού) της αγαπημένης σου εταιρίας θα έπρεπε. Είναι λογικό να σε πιάνει τσούξιμο όταν βγάζεις τέτοιες πανάκριβες σαβούρες στην αγορά.

:)

Πάνω σε αυτό που λες παρόλο που κανένα απο τα 2 κινητά δεν εχω πιάσει στα χέρια μου ωστόσο το 650 ακομα δεν εχει κυκλοφορήσει και δεν εχει δοκιμαστεί να δουμε πως πάει πως το συγκρίνεις λοιπόν;Λογο των τεχνικών χαρακτηριστικών του; Να σου υπενθυμίσω οτι μιλάμε για 2 διαφορετικά λογισμικα με διαφορετικές απαιτήσεις. Για τα android η 1 γιγα Ram για παράδειγμα ειναι σκουπίδι αλλα για τα WP ειναι πολύ καλή και μάλιστα αρκετή για τα κινητά των 150€ να αφήνουν κατά πολυ πίσω τα αντίστοιχα android. Δεν λέω ότι είναι σίγουρα καλύτερο το 650 απλα αναφέρω ότι είναι λάθος να κάνουμε συγκρίσεις με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά απο την στιγμή που μιλάμε για διαφορετικά λογισμικα με διαφορετικές απαιτήσεις. Δες το και με τα iPhone για να μην νομίζεις οτι υποστηρίζω οπωσδήποτε την Microsoft. Κοίτα πόσο χαμηλά ειναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους σε σύγκριση με τα android και όμως ειναι πολύ καλά και ξεπετανε παρα πολλα android με πολυ καλύτερα χαρακτηριστικά

• Like 1
Δημοσ.

Πάνω σε αυτό που λες παρόλο που κανένα απο τα 2 κινητά δεν εχω πιάσει στα χέρια μου ωστόσο το 650 ακομα δεν εχει κυκλοφορήσει και δεν εχει δοκιμαστεί να δουμε πως πάει πως το συγκρίνεις λοιπόν;.....

Δε χρειάζεται να κάνεις κάποια εξαντλητική σύγκριση των 2 συσκευών σημείο προς σημείο, αφού η σύγκριση που έκανα ήταν τυχαία. Ξέχνα το Android και λόγω κόστους το iOS. Εάν συγκρίνεις το 650 με άλλα lumia, θα καταλήξεις στο ίδιο συμπέρασμα. Γιατί να αγοράσεις το συγκεκριμένο, από τη στιγμή που δεν έχει κανένα πλεονέκτημα σε productivity έναντι των λοιπών lumia αντίστοιχου κόστους;

Τόσο η αρχική μου τοποθέτηση αλλά και όσων καλύπτουν τη msft (έχω παραθέσει συνδέσμους σε προηγούμενο σχόλιό μου), είναι ότι πρόκειται για μια ανούσια συσκευή για το target group στο οποίο απευθύνεται (enterprise / lob).

Εάν λάβεις υπόψη τα ακόλουθα σημεία:

• Η msft, έχει χάσει ~10 δισεκατομμύρια $ από το εγχείρημα Lumia,
  • μειώνεται επικίνδυνα το μερίδιο αγοράς της,

...θα διαπιστώσεις ότι για να κρατήσει ζωντανό το mobile segment, είναι πλέον αναγκασμένη να πουλάει ακριβότερα τις συσκευές της. Δε μπορεί να διαθέσει στην αγορά συσκευές σε τιμές κόστους, όπως έκανε τα προηγούμενα έτη. Αυτό το φαινόμενο έχει προκύψει με όλα τα Lumia του 2016 μετά από το write-off του Ιουλίου.

Άμεσα, δημιουργείται ζήτημα απόδοσης / τιμής / βιωσιμότητας, όχι μόνο με ανταγωνιστικά προϊόντα, αλλά με τα ίδια (lumia) που διέθεσε η εταιρία πρίν από μερικούς μήνες. Ακόμα και οι προσκυνημένοι, βλέπουν ότι κανιβαλίζει το ήδη υπάρχον line-up.

Δημοσ.

Απλα κάνει χώρο για OEMs

Γιαυτο βγήκαν και θα βγουν αλλα μη Lumia wps

Γιαυτο η HP ετοιμαζει ένα "κτήνος" phablet με πολυ καλά χαρακτηριστικά, το Elite X3 κλπ κλπ

Και επίσης η τιμή ειναι το λιγότερο, γτ πέφτει ευτυχώς πολυ γρήγορα :)

Δημοσ.

Απλα κάνει χώρο για OEMs

Γιαυτο βγήκαν και θα βγουν αλλα μη Lumia wps

Γιαυτο η HP ετοιμαζει ένα "κτήνος" phablet με πολυ καλά χαρακτηριστικά, το Elite X3 κλπ κλπ

Και επίσης η τιμή ειναι το λιγότερο, γτ πέφτει ευτυχώς πολυ γρήγορα :)

Να αγοράσω ένα κτήνος που θα τρέχει Windows, όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Να το κάνω τι το κτήνος όταν δεν θα έχω κάτι να εκμεταλλευτώ με το Hardware που μου προσφέρει; Να βλέπω τα χαρούμενα Tiles των Stock Apps? Τα Windows για κινητά είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι θα συνεχίζουν να χάνουν ποσοστά από την αγορά.

Δημοσ.

Να αγοράσω ένα κτήνος που θα τρέχει Windows, όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Να το κάνω τι το κτήνος όταν δεν θα έχω κάτι να εκμεταλλευτώ με το Hardware που μου προσφέρει; Να βλέπω τα χαρούμενα Tiles των Stock Apps? Τα Windows για κινητά είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι θα συνεχίζουν να χάνουν ποσοστά από την αγορά.

Μην αγοραζεις.

Τόσο απλα.

Δεν είναι όλα για όλους :)

Γιαυτο υπάρχουν άλλες επιλογές

(:

Δημοσ.

Σήμερα είδα την συσκευή απο κοντά για πρώτη φορά.

Είναι πολύ όμορφή, ελαφρυα και πολύ προσεγμένη συσκευή. Θα μπορούσε κανείς να πει πως κατασκευαστικά είναι απο τις καλύτερες ή η καλύτερη της κατηγορίας της.

Ενα μικρό μειονέκτημα μπορεί να βρει κανείς στο πίσω κάλυμα αλλά είναι η γενικοτερη αίσθηση τέτοια  που πραγματικά δεν ασχολείσαι.

Νιώθεις ότι είναι ακριβότερη.

1GRAM και τα Windows 10 Πάνε σφαίρα.

Πολλές οι δυνατότητες τους οι οποίες δίνουν λύση ακόμη και στην χαμηλή χωρητικότητα της μπαταρίας

Ενδεχομένως τα καλά νέα που θα ακολουθήσουν σε λίγο αναφορικά με τα apps θα δώσουν στην εταιρία τρομερή ώθηση.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα είδα την συσκευή απο κοντά για πρώτη φορά.

Είναι πολύ όμορφή, ελαφρυα και πολύ προσεγμένη συσκευή. Θα μπορούσε κανείς να πει πως κατασκευαστικά είναι απο τις καλύτερες ή η καλύτερη της κατηγορίας της.

Ενα μικρό μειονέκτημα μπορεί να βρει κανείς στο πίσω κάλυμα αλλά είναι η γενικοτερη αίσθηση τέτοια που πραγματικά δεν ασχολείσαι.

Νιώθεις ότι είναι ακριβότερη.

1GRAM και τα Windows 10 Πάνε σφαίρα.

Πολλές οι δυνατότητες τους οι οποίες δίνουν λύση ακόμη και στην χαμηλή χωρητικότητα της μπαταρίας

Ενδεχομένως τα καλά νέα που θα ακολουθήσουν σε λίγο αναφορικά με τα apps θα δώσουν στην εταιρία τρομερή ώθηση.

Που το βρήκες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...