SIP1995 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το έχω γράψει σε άλλο ποστ τον καιρό που ο καρκίνος λεγόταν ακόμα... τουλίπας: ZTE Blade A460 Tότε ο Windows8 ποιος ήταν....
Καρκίνος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Διόρθωση: κινητό με lollipop των 100€. 130 είχε όταν το αγόρασα. Τώρα αν κάποιοι δεν κάνουν έρευνα αγοράς και να δούνε τι πραγματικά τους συμφέρει σε τέτοιες τιμές, μπορούνε κάλιστα να αγοράσουν ένα overpriced Lumia όπως αυτό και να κλαίγονται για τις ανύπαρκτες εφαρμογές και τα πλακάκια-είδη υγιεινής.lumia 520Με 40€ Πιο αλαγκαριστο από galaxy edge Καλά ρε παιδιά, ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι σας χρησιμοποιεί για να κάνει δωρεάν ψυχοθεραπεία; Οι ψυχολόγοι κλέφτες θα γίνουν;Νταμν... Busted Τι να κάνουμε το 650 sucks Εκεί στην MS μάλλον δεν τρώνε κανονικά μανιτάρια αλλά από τα άλλα. Καλά ο tulipas είχε γράψει ότι δεν ασχολείται με τα άλλα os αλλά βλέπω avatar κατά της Apple και σχόλια σε θέματα με Android phones....... Την εικονα την έβαλα για τον billdanο, για να τον τσατίσωΔεν τα καταφερα ομως Ανοίκω στο 20%.......yeah.Και γω και 20 φίλοι μου ακομα Weeeee 1
hayatevo9 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχω σχολιάσει ποτέ σε ανάλογο θέμα αλλα βλέπω ότι το συγκεκριμένο θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις. Το 650 θεωρώ κι εγώ όπως και αρκετοί εδώ μέσα ότι ειναι λίγο υπερεκτιμημένο αλλα πιστεύω πως αυτό οφείλεται στο γεγονός της καλής καλής συναρμογής-κατασκευής του. Είμαι κάτοχος ενός lumia 930 και ενος note 4 και για τις 2 δουλειές που κάνω (φιλόλογος και εκτελώ και χρέη δημοσιογράφου ) θεωρώ πως το lumia δεν μπορει να με εξυπηρετήσει απόλυτα αντίθετα με το note. . Τα note έχουν πιο επαγγελματικό χαρακτήρα. Ωστόσο ομολογώ πως το lumia έχει την καλύτερη οθόνη από τα 2 (καιτοι 1080Ρ έναντι 2Κ του note ) και πραγματικά το έχω 1,5 χρόνο τώρα και ζήτημα να μου έχει κάνει 5 stutter συνολικά. Το note από την άλλη αν και τέρας χαρακτηριστικών μου κάνει μικρά lagarismata επι καθημερινής σχεδόν βάσης. Ανεπαίσθητα, αλλα τα κάνει. Το συμπέρασμα μου ειναι ότι με το μεν (note) μπορείς να κανείς σχεδόν τα πάντα και ακόμη περισσότερα το δε (930) ειναι πιο τηλέφωνο, δεν ξέρω πως αλλιώς να το θέσω. Κάνει πολύ καλά αυτό για το οποίο έχει φτιαχτεί ένα κινητό τηλέφωνο με μια φοβερή οθόνη και αξιοπρεπέστατη κάμερα (πλέον-πιστεύω βίντεο βγάζει ακόμη καλύτερο κι από το note). Τελικά έγκειται στο τι θέλει κανείς από κάποιο κινητό. Έχω κι ένα iPad mini 4 που αν κι εκει είμαι αρκετά περιορισμένος θεωρώ ότι το iOS πάει σφαίρα (ειδικά οταν άνοιξα τη μείωση κίνησης) ωστόσο θεωρώ ότι ειναι ένα τικ πιο κάτω από το lumia μου σε θέμα γρηγοραδας και σταθερότητας λογισμικού. Αυτά από μένα. Καλό μεσημέρι 2
AlexKane Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Το έχω γράψει σε άλλο ποστ τον καιρό που ο καρκίνος λεγόταν ακόμα... τουλίπας... Συγνώμη, εγώ φταίω για το..... rebranding. lumia 520Με 40€Πιο αλαγκαριστο από galaxy edge Πραγματικά, δεν έχεις ιδέα 2
Καρκίνος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Συγνώμη, εγώ φταίω για το..... rebranding. Πραγματικά, δεν έχεις ιδέα Έχω εφόσον έχω galaxy s5 και Lumia 520 στο σπιτι μου. Οποτε σχόλα
AlexKane Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Έχω εφόσον έχω galaxy s5 και Lumia 520 στο σπιτι μου. μπλά, μπλά, μπλά... Όντως, δεν έχεις ιδέα! 2
LongTom Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Διόρθωση: κινητό με lollipop των 100€. 130 είχε όταν το αγόρασα. Τώρα αν κάποιοι δεν κάνουν έρευνα αγοράς και να δούνε τι πραγματικά τους συμφέρει σε τέτοιες τιμές, μπορούνε κάλιστα να αγοράσουν ένα overpriced Lumia όπως αυτό και να κλαίγονται για τις ανύπαρκτες εφαρμογές και τα πλακάκια-είδη υγιεινής. Πήρα το 640 στα 110 επειδή δεν πρόλαβα την προσφορά στα 90,πόσο overpriced είπες;... Όσο για το άλλο,μας τα είπαν και άλλοι για τις "ανύπαρκτες". Έχεις τίποτα άλλο μάστορα διότι αυτό μας τελείωσε; Btw:Βλέπω πολύ ζόρι από τους κατόχους android εδώ,γιατί τόσος καϊλές ρε φιλαράκια; Όποιος δεν γουστάρει δεν αγοράζει και πάει παρακάτω,δεν πρήζει επανειλημμένα σε θέματα που δεν τον αφορούν(ή ακόμη ακόμη δεν ξέρει τι παίζει). 1
Καρκίνος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Όντως, δεν έχεις ιδέα! Τόσο πολύ τσούζει; χαχαχαχχαχαχα
AlexKane Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τόσο πολύ τσούζει; χαχαχαχχαχαχα Εντάξει, αφού με ρωτάς, θα σε βοηθήσω. Απλά, εάν σε βασανίζει όσο λές, καλύτερα να το αφήσεις
FauxHawk Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Να πω και εγω την δική μου άποψη για το θέμα που συζητιέται εδω. Με τα μόνα smartphones που έχω ασχοληθεί ειναι αυτα των 150€ περίπου και το πρώτο μου ήταν το Samsung galaxy 3. Εποχή που μόνο η 2.1 υπήρχε και περιμέναμε την 2.2 android.Στην πορεία πέρασαν και άλλες συσκευές και συγκεκριμένα Sony experia j και Τ αν θυμάμαι καλα, galaxy edge, galaxy ace, ενα HTC δεν θυμάμαι μοντελο και ένα LG φίλου της τάξεως των 150€ και αυτο. Όλα μα όλα μετα από ενα χρονικό διάστημα κόλλαγαν και αναγκαστικά στο τέλος φτάσαμε συ σημείο να αλλάζουμε Rom χωρίς αυτο να σημαίνει οτι έλυσες το προβλημα για πάντα. Οπότε κάποια στιγμή αποφάσισα να πάρω WP και συγκεκριμένα με 110€ το Lumia 525, την εξέλιξη του 520 με λίγα λόγια και ενώ σε ενα μήνα κλείνω 2 χρόνια που το εχω δεν μου εχει εμφανισει κανένα πρόβλημα ούτε lag εκτός από μερικές φορές στα 2 χρονια αυτο γιατί εγω του εχω τινάξει τα μυαλά στον αέρα. Αυτο που θέλω να πω ειναι ότι για τα αλλα έδινα τα ίδια λεφτά για να έχω θέματα σε λιγότερο απο ενα χρόνο και με το WP και να μου κλείσει αυριο το πρωί που λέει ο λόγος δεν θα με πειράξει γιατί τα λεφτά του τα έχει βγάλει και με το παραπάνω και μιλάμε για ενα κινητό των 110€ 2
Camal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ψάχνω για αντικαταστάτη του Samsung AtivS (που ειχα πάρει πριν αρκετά χρόνια... στα 190 ευρώ) και δεν βρίσκω. Τόσο καιρό περιμένω μια συσκευή μέχρι 300 ευρώ αλλά...
Καρκίνος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Εντάξει, αφού με ρωτάς, θα σε βοηθήσω.Απλά, εάν σε βασανίζει όσο λές, καλύτερα να το αφήσεις Ενα google fanboy είσαι μαν που γράφει οτι να ναι σε ενα θεμα που δεν σε αφορα γιατί δεν έχεις γνώση.Μη δείχνεις τόσο no lifer. Αλήθεια Να πω και εγω την δική μου άποψη για το θέμα που συζητιέται εδω. Με τα μόνα smartphones που έχω ασχοληθεί ειναι αυτα των 150€ περίπου και το πρώτο μου ήταν το Samsung galaxy 3. Εποχή που μόνο η 2.1 υπήρχε και περιμέναμε την 2.2 android.Στην πορεία πέρασαν και άλλες συσκευές και συγκεκριμένα Sony experia j και Τ αν θυμάμαι καλα, galaxy edge, galaxy ace, ενα HTC δεν θυμάμαι μοντελο και ένα LG φίλου της τάξεως των 150€ και αυτο. Όλα μα όλα μετα από ενα χρονικό διάστημα κόλλαγαν και αναγκαστικά στο τέλος φτάσαμε συ σημείο να αλλάζουμε Rom χωρίς αυτο να σημαίνει οτι έλυσες το προβλημα για πάντα. Οπότε κάποια στιγμή αποφάσισα να πάρω WP και συγκεκριμένα με 110€ το Lumia 525, την εξέλιξη του 520 με λίγα λόγια και ενώ σε ενα μήνα κλείνω 2 χρόνια που το εχω δεν μου εχει εμφανισει κανένα πρόβλημα ούτε lag εκτός από μερικές φορές στα 2 χρονια αυτο γιατί εγω του εχω τινάξει τα μυαλά στον αέρα. Αυτο που θέλω να πω ειναι ότι για τα αλλα έδινα τα ίδια λεφτά για να έχω θέματα σε λιγότερο απο ενα χρόνο και με το WP και να μου κλείσει αυριο το πρωί που λέει ο λόγος δεν θα με πειράξει γιατί τα λεφτά του τα έχει βγάλει και με το παραπάνω και μιλάμε για ενα κινητό των 110€Στους αλλους πες το, που λενε τα αντροιντ δεν κολλανε.Απλα έχουν βελτιωθεί λιγο, πολυ λιγο. Οσα λεφτα και να δώσουν για συσκευή το σμουθνες μετα το πρώτο τρίμηνο εχει πάει βολτα
enigma84 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως τώρα όπως έχουν τα πράγματα δεν αξίζει να πας στο 650. Αν θες μέταλλο πας στο 830 (χάνεις την αποσπώμενη αλλά κερδίζεις αλλού) ή στο 640 για πιο οικονομικά. Στα 150euro αρχίζεις και το βλέπεις αλλιώς.
FauxHawk Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Στους αλλους πες το, που λενε τα αντροιντ δεν κολλανε. Απλα έχουν βελτιωθεί λιγο, πολυ λιγο. Οσα λεφτα και να δώσουν για συσκευή το σμουθνες μετα το πρώτο τρίμηνο εχει πάει βολτα Ίσως τα android των 300€+ να μην έχουν τόσα θέματα δεν ξέρω αλλα αν ειναι να μιλάμε με τέτοιες τιμές τότε άποψη μου ειναι παλι καλύτερα να πάρεις ενα WP των 300€ που σίγουρα θα αντέξει περισσότερο στον χρόνο απο ένα android. Εκτός και αν κάποιος εχει χάσει το νόημα για μένα του smartphone και αντί για μια συσκευή που θα κάνει την δουλεια του θελει μια παιχνιδομηχανη οπότε εκεί μπορω να πω πήγαινε πάρε ενα PlayStation γιατί κυρίως για το φτωχό store των WP σε εφαρμογες(παιχνίδια) μιλανε. Απο τα υπόλοιπα μια χαρά ειναι με το facebook,messenger,Skype κ.α. και μάλιστα χωρίς θέματα ακομα και για συσκευές σαν την δικιά μου ενώ στα android που είχα απλα πέθαινε το κινητό 1
Belisarius Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ίσως τα android των 300€+ να μην έχουν τόσα θέματα δεν ξέρω αλλα αν ειναι να μιλάμε με τέτοιες τιμές τότε άποψη μου ειναι παλι καλύτερα να πάρεις ενα WP των 300€ που σίγουρα θα αντέξει περισσότερο στον χρόνο απο ένα android. Εκτός και αν κάποιος εχει χάσει το νόημα για μένα του smartphone και αντί για μια συσκευή που θα κάνει την δουλεια του θελει μια παιχνιδομηχανη οπότε εκεί μπορω να πω πήγαινε πάρε ενα PlayStation γιατί κυρίως για το φτωχό store των WP σε εφαρμογες(παιχνίδια) μιλανε. Απο τα υπόλοιπα μια χαρά ειναι με το facebook,messenger,Skype κ.α. και μάλιστα χωρίς θέματα ακομα και για συσκευές σαν την δικιά μου ενώ στα android που είχα απλα πέθαινε το κινητό Μέχρι την νέα εφαρμογή του fb λόγω universal δεν υπήρχε καν reply στα σχόλια στο fb των wp. Και πάλι βέβαια τότε τα ίδια λέγονταν. Εδώ ανέφερες παραπάνω το xperia J. Ξέρεις να αγοράζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα