kbanta Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα! Μετά από εγκατάσταση του avg antivirus στο αρχαίο, ομολογουμένως, laptop μου (Fujitsu AMILO PI1536) σε Windows Xp!, και συγκεκριμένα μετά από το update του antivirus, εμφανίστηκε πρόβλημα περιορισμένης συνδεσιμότητας της ασύρματης (και της LAN) σύνδεσής μου, δηλαδή δε συνδέομαι καθόλου στο internet. Δοκίμασα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση των wifi και των lan drivers, απενεργοποίησα τελείως το firewall των Windows, δοκίμασα επαναφορά συστήματος σε προηγούμενο σημείο (ανεπιτυχώς), αλλά το πρόβλημα δε διορθώθηκε. Έχει κανείς καμία ιδέα;;
Xristaras12 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 βγάλε το AVG και βάλε avira η bitdefender! 1
rfc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Το antivirus επρεπε να ειναι το πρωτο που θα σκεφτεις να βγαλεις.
kbanta Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα! Προφανώς η απενεργοποίηση του antivirus ήταν η πρώτη κιιηση που έκανα, απλώς ξέχασα να το αναφέρω. Καμία άλλη ιδέα;
stamy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως έχεις αλλάξει την ασφάλεια δικτύου σου; Windows XP SP3 έχεις;
rfc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Πρεπει να το απεγκαταστησεις και οχι να το απενεργοποιησεις.
kbanta Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ναι. Φυσικά. Το απεγκατέστησα. Windows XP SP3 έχω ναι. Τι εννοείς stamy με την ασφάλεια δικτύου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα