Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχω κάποια mkv τα οποία είναι 5+ GB και θέλω να τα χωρέσω σε DVD5

Άρα, ψάχνω ένα εργαλείο που θα του βάλω target size DVD5 και θα μου κάνει re-encode το video αυτόματα με το βέλτιστο bitrate, αφήνοντας το audio ανέπαφο, ώστε να χωρέσει σε DVD5.

Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Το Handbrake υποστηρίζει audio pass-through και κωδικοποίηση 2 περασμάτων με συγκεκριμένο average bitrate. Οπότε, χρησιμοποιώντας πιο πριν έναν online bitrate calculator, μπορείς να επιτύχεις συγκεκριμένο target size.

• Like 1
Δημοσ.

Free θες να ειναι.

Όχι απαραίτητα ;)

Το Handbrake υποστηρίζει audio pass-through και κωδικοποίηση 2 περασμάτων με συγκεκριμένο average bitrate. Οπότε, χρησιμοποιώντας πιο πριν έναν online bitrate calculator, μπορείς να επιτύχεις συγκεκριμένο target size.

Το handbrake μου τη σπάει γιατί με τα online calculators ποτέ δεν πέφτω ακριβώς μέσα στα όρια που θέλω. Επίσης το audio θέλω να το κάνω direct stream copy και να μην το κάνω re encode. Είναι η επιλογή "passthru" στο handbrake?

Δημοσ.

Το handbrake μου τη σπάει γιατί με τα online calculators ποτέ δεν πέφτω ακριβώς μέσα στα όρια που θέλω. Επίσης το audio θέλω να το κάνω direct stream copy και να μην το κάνω re encode. Είναι η επιλογή "passthru" στο handbrake?

Ο καλύτερος μακράν bitrate calculator που έχω δοκιμάσει είναι αυτός που ενσωματώνει το MeGUI, αξίζει να το κατεβάσεις ολόκληρο μόνο και μόνο για να χρησιμοποιείς το bitrate calculator του!

Για το audio: επιλέγεις ως Codec το "Auto Passthru".

Υπάρχει κι ένα άλλο καλό encoder front-end, πιο εύκολο από τον τρόπο που προτείνω (Handbrake + εξωτερικό bitrate calculator): Ripbot264. Δοκίμασέ το κι αυτό αν έχεις χρόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω μια παλιά έκδοση του Handbreak που δεν χρειάζεται εξωτερικό calculator, και δεν την αλλάζω γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και στο μέγεθος που θες εσύ, και έχει audio passthru σε AC3 και DTS. Είναι η 0.9.5. Αλλά και το MeGUI που αναφέρθηκε κάνει φοβερή δουλειά ακριβείας.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ, θα τα δοκιμάζω.

Για τα πρακτικά, υπολόγισα το bitrate με "εξωτερικό" calculator και το αρχείο για 100ΜΒ δε χωράει στο dvd.

Κάτι τέτοια θέλω να αποφύγω. Και πρόκειται για πολλά αρχεία, οπότε δε θέλω να κάνω δοκιμές! Θα μου φάει μια βδομάδα!

Δημοσ.

0.9.5! Είναι πανάρχαιο build! Του 2011 ή κάπου τόσο...

Ναι, είναι όντως αρχαίο. Αλλά μου κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Από ταχύτητα οι νέες εκδόσεις δε ξέρω τι λένε για να πω και την αλήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...