fysikos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 8/10 και ευτυχως ειναι μονο ενας κυκλος γιατι θα ξεχειλωνε...μπραβο τους
lefter Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Απο τις καλυτερες και πιο ενδιαφερουσες σειρες που ειδα τελευταια. 1
katergaris79 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Χωρίς να είναι κακό δεν είναι πιστεύω από τις σειρές που θα μου μείνουν. Μου άρεσε πολύ η αποτύπωση της εποχής και το όλο κλίμα γενικότερα αλλά σαν κάτι να έλειπε. Σε σχέση με την ιστορία έχω να παρατηρήσω τα εξής: Σε μια σειρά με 8 επεισόδια δε βάζεις τόσα fillers. Το όλο σκηνικό με την αμνησία έφαγε ένα ολόκληρο επεισόδιο χωρίς να γίνει κάτι ουσιαστικό και πολύ βολικά συνήλθε ακριβώς όταν έπρεπε (εκεί το παρελθόν δεν φρόντισε να τον "εμποδίσει"). Ακόμα: έχεις πάει εκεί με έναν σκοπό. Έχεις φάει 3 χρόνια από τη ζωή σου, έχεις περάσει τόσα για να αλλάξει μία μόνο στιγμή στην ιστορία και πέφτεις για ύπνο μέσα στο αμάξι; Και πες οκ, πέφτεις. Ξυπνάς τόσο αργά που να χρειαστεί να τρέχεις σαν τον παλαβό για να προλάβεις το τελευταίο δευτερόλεπτο; Επίσης θεωρώ ηλίθιο το γεγονός ότι την πήρε μαζί και την έτρεχε στη βιβλιοθήκη. Δεν είχε κανένα λόγο να την πάρει όταν ήξερε ότι θα πέσει πιστολίδι. Δεν ξέρω πως εξελίχθηκε η ιστορία στο βιβλίο αλλά θα το διαβάσω σίγουρα. 3
4saken Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Και πολυ καλα θα κανεις, ειναι πολυ ωραιο...
hasiotis_john Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ρε σεις, τι ΣΕΙΡΑΚΛΑ ήταν αυτή!Τις προάλλες την ξεκίνησα και κόλλησα τόσο πολύ που τα είδα όλα τα επεισόδια σε χρόνο ρεκόρ.Τρομερές ερμηνείες, απίστευτη αναπαράσταση της εποχής και γενικά μια υπόθεση που χαλαρά σε βάζει σε σκέψεις!Δείτε την.
hasiotis_john Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Πω ρε φίλε όντως! Κοίτα να δεις σύμπτωση σήμερα που είδα το τελευταίο επεισόδιο! Ήδη ψάχνω και γω τις ντουλάπες μου μπας και βρω κάνα πέρασμα .... 2
kmanikas13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 όταν είδα αυτή την σειρά, σταμάτησα το the walking dead! Πολύ καλά έκαναν και έβγαλαν μονο 8 επεισόδια, δεν χρειάζεται να ξεχειλώνουν οι σειρές και να γίνονται βαρετές. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα