noFEARgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Πολυ καλο το τελευταιο , αν και το ειχα ψιλοφανταστει οτι κατι τετοιο θα γινει . Παντως τρελο μωρο η Sadie Eλπιζω να δουμε και αλλες παρομοιες mini tv series βασισμενες στα βιβλια του stephen king 1
Swimmer21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μπορουσαν να βγαλουν 10-12 επεισοδια αντι για 8, ανετα.. Ξενερωσα που τελειωσε 1
paularas Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 η γρια η κότα έχει το ζουμί όμως όπως λέει και ο λαός
dollyyy19 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 βαζεις και για μουσικο παρασκηνιο το gravity απο steven price και αντε για.
Tigran Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Το σενάριο μου φάνηκε αρκετά απλοϊκό, με πολλά κενά και προβλέψιμο. Είχε κάποια σημεία που σε ντρίπλαρε, αλλά στο τέλος κατέληξε εκεί που περίμενα. Η σκηνοθεσία κτλ. ήταν εξαιρετικά βέβαια. Καλογυρισμένη σειρά και εξαιρετικοί όλοι οι ηθοποιοί! Εντάξει Sarah Gadon όλα τα λεφτά! Ταίριαζε τέλεια και με την εποχή γενικά η φυσιογνωμία της. Αυστραλές και Καναδές FTW! 7/10
timon92 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 7/10 κι απο εμενα αρκετα εως παρα πολυ απλοικο 1
mary Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Πολυ ωραια σειρα και το τελος μου αρεσε παρα πολυ. Συγκινηθηκα αρκετα. Πιστευω πως τα 8 επεισοδια την ολοκληρωσαν καλα, ισως αν ηταν παραπανω να χωλενε χωρις λογο.
4saken Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Αν ειχες διαβασει το βιβλιο θα χες αλλη αποψη...
kmanikas13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 τρομερή σειρά, είμαι σίγουρος ότι το βιβλίο θα είναι καλύτερο αλλα δεν σημαίνει οτι η σειρά ειναι κακή όπως πάτε να τη βγάλετε κάποιοι
4saken Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 6/10 για την σειρα κριμα γιατι ειχε φοβερο potential και ειχα ενθουσιαστει (ανοιξα και το topic). Πηρα ομως ενα μαθημα, ποτε ξανα να μην δω σειρα η ταινια βασισμενη σε βιβλιο που εχω διαβασει.
gavros10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μηπως εχετε θεοποιησει το βιβλιο; Δεν το εχω διαβασει αλλα δεν γινεται να ειναι τοσο καλο απο την νημφαλια εκδοχη του king
vsl Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Πολύ καλή σειρά με συγκινητικό τέλος. Τα μόνα είδη σειράς/ταινίας που δε μ' αρέσουν είναι εποχής + αμερικανιές (1960 + Κένεντι), αλλά είπα ας δω τον πιλότο -αφού διάβαζα πολλά θετικά σχόλια- κρατώντας πολύ μικρό καλάθι. Εν τέλη, ανέλπιστα, κατέληξε να είναι από τις αγαπημένες μου σειρές. Ας γράψει κάποιος σε spoiler τι τον χάλασε σε σχέση με το βιβλίο. Κι εμένα με ξενερώνει το TWD σε σχέση με το κόμικ που έχω διαβάσει, αλλά δεν κάθομαι να το λέω σε κάθε post. Άλλο σειρά, άλλο βιβλίο/κόμικ. Το ότι είναι βασισμένο σε αυτό, δε σημαίνει ότι πρέπει να είναι απόλυτα ίδιο. Σίγουρα είναι λογικές οι συγκρίσεις, αλλά ως έναν βαθμό... 3
UsualSuspect__ Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Πολύ καλή σειρά με συγκινητικό τέλος. Τα μόνα είδη σειράς/ταινίας που δε μ' αρέσουν είναι εποχής + αμερικανιές (1960 + Κένεντι), αλλά είπα ας δω τον πιλότο -αφού διάβαζα πολλά θετικά σχόλια- κρατώντας πολύ μικρό καλάθι. Εν τέλη, ανέλπιστα, κατέληξε να είναι από τις αγαπημένες μου σειρές. Ας γράψει κάποιος σε spoiler τι τον χάλασε σε σχέση με το βιβλίο. Κι εμένα με ξενερώνει το TWD σε σχέση με το κόμικ που έχω διαβάσει, αλλά δεν κάθομαι να το λέω σε κάθε post. Άλλο σειρά, άλλο βιβλίο/κόμικ. Το ότι είναι βασισμένο σε αυτό, δε σημαίνει ότι πρέπει να είναι απόλυτα ίδιο. Σίγουρα είναι λογικές οι συγκρίσεις, αλλά ως έναν βαθμό... Έχει καταντήσει κουραστικό αυτό πάντως και αν παρατηρήσεις πάντα οι ίδιοι τύποι είναι. Σε κάθε ποστ πετάγονται σαν τις κατσαρίδες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα