Ico13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εννοείται πως όχι. Δεν έχω χάσει επεισόδιο. Την θεωρώ πολύ καλη σειρά.
kmanikas13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Η σειρά είναι καταπληκτική , άραγε θα είναι μόνο 8 επεισόδια ? Ρωτάω γιατί είμαι στο 4ο και δεν έχει ξετυλιχτεί ακόμα το κουβάρι.
Ico13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μακάρι να πάει για λιγα ακόμα επισόδια. Βέβαια δεν ξέρω αν θα συμφωνήσει ο king.
Dreyar Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ακολούθησα τη προτροπή του 4saken και σταμάτησα να βλέπω τη σειρά (στο 4ο επεισόδιο) και άρχισα το βιβλίο. Έπρεπε να περιμένω να τελειώσει η σειρά και μετά να άρχιζα το βιβλίο τελικά. Όχι επειδή υπάρχουν αλλαγές στο σενάριο σε σχέση με το βιβλίο αλλά γιατί φάνηκε ακόμα περισσότερο η γύμνια της σειράς. Και εξηγούμε μέσα στο spoiler όχι γιατί έχω γράψει spoilers από το βιβλίο αλλά επειδή δεν θέλω να αλλάξω την καλή εντύπωση κάποιου που έχει για τη σειρά μέχρι στιγμής. Αυτό που λείπει από τη σειρά είναι το δέσιμο μεταξύ των χαρακτήρων. Δεν μπορείς ρε γαμώτο να χωρέσεις μέσα σε 8 επεισόδια των 45-50 λεπτών μια ολοκληρωμένη ιστορία. Κάτι θα αφήσεις στην άκρη. Τελικά άφησαν στην άκρη το ποιο ουσιώδες, ακόμα και από το ταξίδι στο χρόνο, της αλλαγής της ίδιας της ιστορίας και την ηθική, το συναισθηματικό δέσιμο μεταξύ των χαρακτήρων και του θεατή για τους ίδιους. Όταν δεν καταφέρνουν να σου μεταδώσουν τη χημεία, τη σχέση, τη φιλία μεταξύ των χαρακτήρων δεν μπορείς να ταυτιστείς. Και εκεί χάνεται το παιχνίδι. Και δεν λέω να είχαμε 2 και 3 σεζόν αλλά μέσα σε 13 επεισόδια θα έβγαινε καλύτερο αποτέλεσμα. Οι αλλαγές όπως έγραψα δεν με χάλασαν, αυτό που φοβάμαι και ίσως χαλάσει όλη την εικόνα της σειράς είναι το τέλος. Διότι αν δεν κάνουν καμιά σοβαρή αλλαγή τότε θα πέσει πάρα πολύ κράξιμο. Στη φετινή τηλεοπτική χρονιά εκτός από το 11.22.63 μια μίνι τηλεοπτική σειρά με 8 επεισόδια είχαμε και άλλη μία με σπουδαίο κάστ με 6 επεισόδια. Βασισμένη και αυτή σε βιβλίο. Και εκεί είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα. Κρίμα και πάλι κρίμα. Δεν θα έπρεπε να υπήρχε τέτοια βιασύνη. 1
skiabox Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Στο tv.com η σειρά βαθμολογείται από τους χρήστες με 9.3 !!! (53 votes)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ψςςς, αυτό είναι στατιστικό δείγμα... 3
4saken Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ειδα και το 6ο θα δω και τα 2 τελευταια για να μην την αφησω στην μεση...Μεγαλη αποτυχια...
skiabox Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ωραίο και το 7ο. Καλά στο 8ο λογικά θα χαθεί η μπάλα. Αναμένω με αγωνία. 2
skiabox Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Και φυσικά στο IMDB (http://www.imdb.com/title/tt2879552/) παίρνει 8.7 βαθμολογία από 11455 χρήστες.
mikemart Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Εγώ πάντως ψιλό ξενέρωσα με το τελευταίο περίμενα καλύτερο τέλος... Γενικά πάντως η σειρά άψογη 1
gavros10 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Συγκινητικο ηταν. Δεν το περιμενα αυτο απο τον king. Σε αρκετα καλο επιπεδο για φιναλε. Ποσο πιστο ειναι στο βιβλιο το τελος; REDRUM 1
Swimmer21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Πωπω μαγκες εγω εκλαψα.. δεν το περιμενα.. αλλα ηθελα σε φαση: Αφου την αφησε ξεροντας οτι μαζι του θα πεθαινει καθε φορα, και βγηκε στο 2016 και καθισε στα σκαλια, πιστευα θα πει "δε γαμιεται" και να εμπαινε μεσα να ζησει μαζι της.. ή εστω στην εκδηλωση προς τιμη της το 2016 να ακουσει ενα ποιημα που να λεει "αξιζει εστω και λιγο ή καθε στιγμη παρα μια ολοκληρη ζωη κενη" και να γυρισει πισω".. Στεναχωρηθηκα.. Στο βιβλιο ειναι αλλιως;
Swimmer21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Και εδω ενα αλλο τελος απο τον Stephen King: http://stephenking.com/other/112263/112263.html O Jake αφου γυρισε στο 2016, διαβαζει (το παραπανω λινκ) στο ιντερνετ ενω εψαχνε για το αν η Sadie ζει και που ειναι στο 2016, οτι βρηκε και παντρευτηκε εναν δασκαλο (σαν τον Jake) και απεκτησε και ενα παρομοιο σημαδι στο προσωπο της απο καποιο ατυχημα. The past harmonizes.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα