shikabalas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 https://www.reddit.com/r/112263Hulu/comments/49b9u0/clothespin/
timon92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 lol και παλι δεν καταλαβα ακριβως αλλα κουλ βλεπεις φιλε της πισω σελιδας ολος ο κοσμος το ιδιο ρωταει
Sellers Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 απλα θελω να μαθω τι σημαινει η εκφραση 'ειχε ενα μανταλακι πανω του' δεν εβαλαν μια προταση χωρις νοημα στο εργο προφανως Δεν εχεις δει Lost ε? 3
timon92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δεν εχεις δει Lost ε? obv εχω δει η αγαπημενη μου σειρα ειναι αλλα καμια σχεση το ενα με το αλλο
kourt71724 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 The fetish is a Stephen King trope, one he’s suggested was the root of rapist-murderer Ted Bundy’s evils in a Rolling Stone interview. Apparently, some mothers, in an attempt to curb their young sons’ early masturbation habits, used clothespins to slap curious hands away, leading to an entangling of pain, pleasure, and mommy issues. It’s hard to blame a young virgin in the genteel 60s for being so freaked. Yes, this provides a gleefully refreshing WTF moment in an otherwise tedious episode, the scene also stresses the era’s disturbingly repressed culture and beliefs. Πηγή: Source 1
Swimmer21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 ΚΑΙ Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ!!! Σημερα την εμαθα, σημερα τελειωσα και το 5ο επεισοδιο..! Κανενα παραπονο, και οι ηθοποιοι, και η ατμοσφαιρα, και το θεμα (ταξιδι στο χρονο που γουσταρω), ειναι ολα κομπλε! Το μονο "κενο" που μου αφηνει ειναι αυτη η αισθηση γιατι να τα κανει ολα αυτα απλα για να "κανει καλυτερο το κοσμο" σκοτώνοντας μαλιστα τον JFK.. Ετσι, χωρις λογο επειδη ενας γερος μπεργκερας που τον ηξερε 2-3 χρονια, του ειπε να το κανει.
paularas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 μπόλλζζ... άλλα 3 έμειναν και δεν έχει δείξει τίποτα σχεδόν.... κρίμα γμτ μιας και είχε άπειρα πράγματα και στα επόμενα 3 απλά δεν χωράνε... φοβερή σειρά βέβαια ακόμα και έτσι tbh
timon92 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 καλη σειρα απλα εχω συνεχεια την αισθηση πως οτι και να γινει δεν ειναι σοβαρο δεν ξερω πωε να το αναλυσω
tidus666 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μόλις είδα κι εγώ το "μανταλάκι στο πουλί του". Νταξ, mind blown. Έψαξα πολύ στα ιντερνέτια και έχουν όλοι τρελαθεί με το τι εννοεί ο ποιητής. Είναι ένα θέμα στο ρέντιτ πάνω σε αυτό που έχω ρίξει πολύ γέλιο. Έχουμε καμιά φαεινή ιδέα εδώ μέσα για το τι εννοεί; discuss.
Swimmer21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Και καλα σαν ζωνη αγνοτητας για αντρες δεν ειναι;
star12 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 η σειρα ειναι φοβερη αλλα δυστηχως το βιβλιο καλυτερο.θα προτεινω να διαβασετε το βιβλιο μιας και σαν σειρα παλι κοβουν και αλλαζουν σκηνες.επισης στη τελευταια σκηνη, στο βιβλιο η σαντι το καταλαβε ,και με ξενερωσε οπως το δειξαν εδω. σε αλλα 3 επεισοδια πως θα χωρεσουν τις επομενες συγκλ εξελιξεις :whistle: ,επρεπε η σειρα να βγαινε σε 13 τουλαχιστον να βλεπαμε πιο πολυ την ατμοσφαιρα της εποχης ετσι πως την ζουσε ο τζεικ ιδιως στο σχολειο 1
4saken Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Συμφωνω star, προσπαθω να μην την συγκρινω με το πολυ καλο βιβλιο...
alex_000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο (αν και έχω διαβάσει πολύ King) Η σειρά είναι άνω το μετρίου, έχω δει 2-3 επεισόδια. θα την τελειώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα