UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δεν το έχω διαβάσει το βιβλίο και ούτε πρόκειται. Η σειρά είναι όλα τα λεφτά προς το παρών και μακάρι να συνεχίσει έτσι. 1
Kasrith Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν με πειράζει ότι διαφέρει απο το βιβλίο, δεν βλέπω την σειρά για να δω καρμπόν το τι διάβασα. Αλλα μου φαίνεται περίεργο που κάναν τον Jake τόσο χαζούλη. "Μην το ακουμπήσεις αυτό!" *το ακουμπάει* Σαν μικρό παιδί Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2016 από Kasrith
KRIKON Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Παιδια η σειρα θα ολοκληρωθει στα 8 επ? Ειναι σίγουρο ή υπάρχει πιθανότητα να το τραβήξουν περισσότερα επεισόδια και 2η σεζον? Ειδα το πρωτο επ και ηταν παρα πολυ καλο και απλα ρωτάω γιατι δεν μου αρεσει να τα βλέπω ενα- ενα και λεω αν ειναι 8 και τελειωνει να περιμένω να τα δω ολα μαζι.
4saken Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δεν με πειράζει ότι διαφέρει απο το βιβλίο, δεν βλέπω την σειρά για να δω καρμπόν το τι διάβασα. Αλλα μου φαίνεται περίεργο που κάναν τον Jake τόσο χαζούλη. "Μην το ακουμπήσεις αυτό!" *το ακουμπάει* Σαν μικρό παιδί Aν ο Jake ειναι ο συνεργατης, δεν υπηρχε καν στο βιβλιο.
Kasrith Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Aν ο Jake ειναι ο συνεργατης, δεν υπηρχε καν στο βιβλιο. Jake Epping, ο χαρακτήρας του Franco. Είδα μόνο το πρώτο επ προς το παρών.
Red Bear Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Παιδια η σειρα θα ολοκληρωθει στα 8 επ? Ειναι σίγουρο ή υπάρχει πιθανότητα να το τραβήξουν περισσότερα επεισόδια και 2η σεζον? Ειδα το πρωτο επ και ηταν παρα πολυ καλο και απλα ρωτάω γιατι δεν μου αρεσει να τα βλέπω ενα- ενα και λεω αν ειναι 8 και τελειωνει να περιμένω να τα δω ολα μαζι. Λογικα τελειωνει στα 8 επεισοδια ΧΩΡΙΣ συνεχεια. Αν συνεχιστει θα ειναι περα απο το βιβλιο πραγμα στο οποιο πιστευω οτι ο Κινγκ δεν θα συναινέσει.
timon92 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ρε παιδια στο τελευταίο επειδη το βλέπω με αγγλικούς δεν πολυκατάλαβα την σκηνή που έλεγε για τον πρώην της τι φαση την είχε μικρή και γέλασε αυτή; Ας μου πει κάποιος
timon92 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 ειδα την σκηνη με ελληνικους και παλι δεν καταλαβα τι εννοει ειχε ενα μανταλακι πανω του λολ
skiabox Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ακόμα ένα πολύ ωραίο επεισόδιο. Πραγματικά την περιμένω τη σειρά κάθε εβδομάδα πως και πως.
paularas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 μια σούμα να γράψει κάποιος τι γίνεται στην εν λόγω σειρά μιας και φαίνεται τρομερά καλή
timon92 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ακόμα ένα πολύ ωραίο επεισόδιο. Πραγματικά την περιμένω τη σειρά κάθε εβδομάδα πως και πως. το τι εννοουσε στην σκηνη που ειπα καταλαβες?
skiabox Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μην κολάς σε μια σκηνή.Μας ενδιαφέρει η γενικότερη εξέλιξη και όχι τόσο μικρές λεπτομέρειες. Επίσης είναι ταινία και όχι ντοκυμαντέρ. Οπότε δεν προσπαθούμε ποτέ να εξηγήσουμε κάτι με τη λογική.
timon92 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μην κολάς σε μια σκηνή.Μας ενδιαφέρει η γενικότερη εξέλιξη και όχι τόσο μικρές λεπτομέρειες. Επίσης είναι ταινία και όχι ντοκυμαντέρ. Οπότε δεν προσπαθούμε ποτέ να εξηγήσουμε κάτι με τη λογική. lol ρε αυτό που λες είναι σαν να έλεγε κάποιος είχε πάνω του έναν δεινόσαυρο ξέρω γω στο άκυρο... προφανώς θα υπάρχει εξήγηση του τι είναι αυτό γιατί το ανέφερε σε 2 σκηνές,δεν πετάνε απλά λέξεις για να τις πουν αν κατάλαβε κανεις ας πει απλα θελω να μαθω τι σημαινει η εκφραση 'ειχε ενα μανταλακι πανω του' δεν εβαλαν μια προταση χωρις νοημα στο εργο προφανως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα