4saken Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Το μοναδικο (!!!) βιβλιο του Stephen King που εχω διαβασει, ελπιζω να μην τα κανει μουσκεμα ο JJ Abrams και η παρεα του.Ξεκιναει αυριο, οχτω επεισοδια, λογικα θα τελειωσει σε μια σεζον. 4
gavros10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ειδα το 1ο επεισοδιο. Εχει ταυτοτητα stephen king και θα το συνεχισω 1
Kasrith Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ωωωω το χω διαβάσει και γω το βιβλίο, και ήξερα ότι έβγαινε σειρά αλλα δεν το περίμενα για τώρα! Ωραία έκπληξούλα
Backpacker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχω διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο. Είδα χτες τον πιλότο πάντως και μου φάνηκε πολύ δυνατό! Μακάρι να συνεχίσει έτσι γιατί προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ και η ατμοσφαιρα του πιλότου και ο Φράνκο!
4saken Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Θα σου προτεινα να μην ξαναδεις αλλο επεισοδιο και να διαβασεις το βιβλιο!
koystado Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 είδα και εγώ το πρώτο επεισόδιο πολύ καλό θα έλεγα
xavier Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 αυτον το φρανκο ομως δεν τον παω καθολου
star12 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 ευτηχως δεν αλλαξε τιποτα απ το βιβλιο,δηλ δεν εκαναν το ιδιο λαθος που εκαναν με το under the dome.τον φρανκο η τον πας η δεν το πας ειναι πολυ καλος εδω,και φυσικα η σειρουλα εχει αρκετη αγωνια.Μαλιστα περα απ οτι διαβασα και το βιβλιο που ταν Κορυφη,,,μου θυμισε λιγο ο πιλοτος και μια αλλη σειρα ταιμ τραβελ το quantum leap που και κει προσπαθησε ο character σαμ να σωσει τον κενεντι
skiabox Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Είδα τον πιλότο και έπαθα πλάκα. Πολύ ατμοσφαιρική σειρά. Σε καθηλώνει σε βαθμό που το κάνουν μόνο τα blockbusters του cinema. Αλλωστε η ποιότητα της παραγωγής είναι εφάμιλη με αυτή μιας κανονικής ταινίας. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Και φυσικά θα την δω μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχει εδώ δηλαδή ο λόγος να δεις κάποια επεισόδια για να καταλάβεις αμα σου αρέσει. 1
skiabox Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ωραίο και το 2ο επεισόδιο! Αγαπημένη σειρά πλέον.
Red Bear Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Παιδια μια φιλικη συσταση: διαβαστε πρωτα το βιβλιο, μπορει να ειναι μεγαλο αλλα ρουφιεται γρηγορα κ ειναι καταπληκτικο. Προσωπικά τη σειρα θα τη δω οταν ολοκληρωθει οποτε και θα τη δω σε δυο μερες. Ειναι πολυ ασχημο να κοβεις τετοια υποθεση σε οκτω επεισοδια περιμενοντας καθε βδομαδα να δεις ενα. Ολα μαζι μονορουφι, ετσι θα το ευχαριστηθειτε 2
kmanikas13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 είδα το πρώτο επειόδιο και έπαθα πλάκα , πολύ ατμοσφαιρικό και θεωρώ πως αν συνεχίσει έτσι θα ειναι απο τις κορυφαίες σειρες! 1
4saken Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Eγω τελικα εχω ψιλοξενερωσει, εχει ξεφυγει απο το βιβλιο αρκετα και χωρις λογο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα