Galadian Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Όπως λέει και ο τίτλος εδώ και μερικές μέρες.. άνοιξα το pc και τίποτα δεν έδινε καν ρεύμα σε ποντίκι πληκτρολόγιο με τα πολλά έβγαλα μια ram και άνοιξε! έβαλα την δεύτερη τίποτα την είχα στο 2-4 την μητρικής εδώ και ένα χρόνο έκανα όλους τους συνδυασμούς και οι 2 μαζί παίζουν μονο στο 1-4..όταν βάζο την μια μονη της ανοίγει μονο στο πρώτο slot τις ram ενώ η δεύτερη δεν ανοίγει καν όταν είναι μονοι της.Εδώ να πω ότι έκανα test στις μνήμες και δεν έβγαλε κανένα error και σε άλλο pc δουλεύουν η ram οποτε τη μπορεί να είνα η μητρική; Tο σύστημα είναι στην υπογραφή μου κάτω!!
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον και το πρόβλημα προήλθε από την υπογραφή σου.. ( Intel Pentium G3258 O.C 4.5-5.0Ghz ) Αυτά τα προβλήματα προέρχονται συνήθως από το socket του επεξεργαστή η τον ίδιο τον επεξεργαστή,και εχω την αίσθηση ότι κάτι έχει "ξεροψηθεί" εκεί κάτω,δεν ρίχνεις καμιά ματιά ? 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Έβγαλες πρόσφατα τον επεξεργαστή? Μήπως στραβωσες κάνα pin? Έστησα το σαββατοκύριακο ένα μηχάνημα για φίλο και μάλλον βάζοντας τον επεξεργαστή κουνησα ένα pin, και δεν δούλευαν τα 2 SLOT μνήμης, επειδή η μητρική ήταν μτχ πήραμε τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και μας είπε ότι είχε 4στικ επάνω, άρα είτε όταν έβγαλε τον επεξεργαστή είτε όταν τον έβαλα εγώ σταβωσε pin
Galadian Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 παιζη στα 4.5 στα 5 έπαιξε μονο και μονο να δω αν πάει και δεν το άφησα και πολύ. από θερμοκρασίες έχω γύρο στους 32-35 δεν νομίζω πως είναι αυτό.. και όπως είπα το pc είναι 1 χρόνο έτσι εκτος από κάποιο καθάρισμα δεν τον έχω πειράξει να βγάλω cpu η κάτι άλλο και το έκανε στα καλά καθούμενα την μια μέρα έπαιζε κανονικά την άλλη έκανε αυτό
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 ..μπορεί να μην έγινε από αυτό αλλά σχεδόν σίγουρα από εκεί προέρχεται.. άνοιξε κ δες τα πινάκια το socket.
Galadian Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 ωραία εφόσον παiζει δεν με πειράζει και πολύ αλλα έχω ακόμα εγγύηση + ότι έχουν χαλάσει και 2 usb θύρες από πίσω υπάρχει καμια περίπτωση να μου την αλλάξουν η τουλάχιστον να την φτιάξουν;
Galadian Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 για κάποιον που θα αντιμετώπιση το ίδιο πρόβλημα το γράφω έκανα βίος update στο τελευταίο που έχει βγάλει η asrock για την μητρική μου και φτιαξαν όλα και τα usb και τα slot τις ram τώρα παίζουν όλα και πάλι!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα