pluss Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Πλέον, όντως, κανένας από αυτούς τους αριθμούς δε λειτουργεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Την προηγουμενη κυριακη που ειχα προβλημα με την 4νετ, το 8001001112 δουλευε.Αρα αυτες τις μερες καταργησανε τα νουμερα χωρις χρεωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltre Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3946 σημερα παρουσιαστεικε θεμα στο σταθερο ενος φιλου και καλεσα απο το δικο μου σταθερο και ειναι δωρεαν απλα η αναμονη με αυτοματο μηνυμα ειναι 15-20 λεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
partblah1990 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τεχνική Υποστήριξη Forthnet 13831 Υπηρεσίες για το σπίτι (0,0298€/λεπτό, από δίκτυο Forthnet) 13832 Υπηρεσίες για την επιχείρηση (χωρίς χρέωση, από δίκτυο Forthnet) 800 100 1112 Για τεχνική υποστήριξη τηλεφωνίας και internet, χωρίς χρέωση από σταθερό +30 210 6602000 από το εξωτερικό Φόρμα Επικοινωνίας Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2016 από partblah1990 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
partblah1990 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ενα ακομα για τεχνικη υποστήριξη forthnet ειναι το 2119552000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ddiamondis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 ρε παιδιά απο wind χρεώνουν 0,1229 € το δευτερόλεπτο για να πάρω στο 13831 ??? ειμαστε σοβαροί? Δηλαδή που μίλησα 17 λεπτά θα πληρώσω 125 ευρώ? Ειναι τρελοί στην WIND ?? https://www.wind.gr/files/1/statheri-pricelist-new/November2014/Other_Calls%20Pricelist_20141117.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μάλλον, δεν διαβάζεις καλά τον κατάλογο. Η χρέωση για την εξυπηρέτηση της Wind είναι 0,25€ ανά κλήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ddiamondis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 μα δεν πειρα στην εξυπηρέτηση της WIND. Πείρα στην εξυπηρέτηση της Forthnet στο 13831 απο σταθερό WIND. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Λάθος κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 η χρέωση είναι 0,1229ευρώ ανά λεπτό , αλλά η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο λογικά θα χρεωθείς 17 λεπτά επί 0,1229 ανά λεπτό δηλαδή κατιτίς παραπάνω από 2 ευρώ Φερστέεειν ? :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μονο οτε και Vodafone στσθερη είναι δωρεαν οι υπολοιποι με χρεωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μονο οτε και Vodafone στσθερη είναι δωρεαν οι υπολοιποι με χρεωση To 13844 της Vodafone Home όπως και το 13830 έχουν κανονικά χρέωση 0,24€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 δλδ μονο οτε δεν χρεωνέι πλεον ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Και ο OTE - cosmote έχουν χρέωση 0,25 ανά κλήση είναι εκεί, τη Παρασκευή τους έκανα φασαρία γιατί προσπαθούσα 5 φορές να τους πάρω και όλο δεν είχαν διαθέσιμα άτομα και μετά μου έκλεινε τη γραμμή Δεν ισχύει. Από σταθερό cosmote έχει μηδενική χρέωση το 13888 και από κινητό cosmote έχει φιξ χρέωση 18 λεπτά όσο και να μιλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manjaro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Τεχνική Υποστήριξη Forthnet 13831 Υπηρεσίες για το σπίτι (0,0298€/λεπτό, από δίκτυο Forthnet) 13832 Υπηρεσίες για την επιχείρηση (χωρίς χρέωση, από δίκτυο Forthnet) 800 100 1112 Για τεχνική υποστήριξη τηλεφωνίας και internet, χωρίς χρέωση από σταθερό +30 210 6602000 από το εξωτερικό Φόρμα Επικοινωνίας Ενα ακομα για τεχνικη υποστήριξη forthnet ειναι το 2119552000 Sorry για το dig αλλά πραγματικά νομίζω χρειάζεται να φαίνονται και τα προηγούμενα post γιατι η κατάσταση με το καρτέλ των ISP έχει παραγίνει.... Έχουν αφαιρέσει και αυτούς τους αριθμούς (και κάτι μου λέει ότι απο εδώ τους βλέπουν και τους βγάζουν ένα ένα..) Υπάρχει μόνο ένας σταθερός αριθμός με αστική χρέωση πια ο οποίος δεν ειναι απευθείας σε κάποιο τμήμα αλλά εκει που καλείς μπορούν να σε προωθήσουν σε αντίστοιχο τμήμα. Το πρόβλημα είναι ότι πιάνει μόνο εργάσιμες ο συγκεκριμένος. Δεν θα τον αποκαλύψω δυστυχώς γιατι πολύ φοβάμαι θα τον καταργήσουν και αυτόν. Δεν θα σχολιάσω το ανύπαρκτο customer support που στην ουσία όποιο να είναι το πρόβλημα σου η απάντηση θα είναι του τύπου "θα του πούμε μια γενικολογία για το ότι είτε δεν έχουμε ευθύνη είτε δεν γίνεται να αλλάξει το πρόβλημα και θα του πούμε ότι θα <<προωθήσουμε>> το αίτημα του" και θέλουν και χρέωση για κάτι τέτοιο.. Αλλά θα πω το εξής... οκ ρε βλάκα θες να αρπάζεις και απο την γιαλαντζί εξυπηρέτηση σου... σωραίος! Αλλά γιατι δεν έχεις ένα σταθερό ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ρε καραγκιόζη;;;;;;;; Δεν θες δηλαδή να έχεις ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ FORTHNET;;; Δηλαδή όταν πληρώνουν καραγκιοζοπαραγκούλες με 20 τηλέφωνα σε γραφεία αποθήκες να τα πρήζουν σε χιλιάδες ανθρώπους με τα προγράμματα τους είναι σωστή επένδυση... και το να έχουν έναν αριθμό έστω που να εξυπηρετεί μόνο ενδιαφερόμενους πελάτες και πελάτες που μόλις τώρα κλείσανε συμβόλαιο και δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμη είναι χάσιμο χρημάτων;;;;;;;; Αυτούς γιατι τους χρεώνεις δηλαδή για να μάθουν για τα προγράμματα σου ή για να κλείσουν συμβόλαιο; Δεν έχω forthnet κατάστημα κοντά μου δεν έχω τηλέφωνο σταθερό ούτε είμαι πελάτης forthnet και έκανα την βλακεία να κάνω αίτηση Online (με internet apo 4g κάνοντας το κινητό μου hotspot) νομίζοντας πως θα βρω πολιτισμό και σε καμια βδομάδα το πολύ άντε 12 μέρες θα έχω doubleplay VDSL στο σπίτι... (όχι ότι ειναι 12 μέρες λίγος χρόνος αλλά εντάξει πολιτισμός πολιτισμός αλλά ελλάδα βρισκόμαστε ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας) που να ήξερα πως είναι "τα ζώα μου αργά" στην forthnet (πραγματικά αν είναι να είναι τόσο πέρα βρέχει για τα νέα συμβόλαια δηλαδή το φρέσκο χρήμα καμία απολύτως έκπληξη που χρεοκόπησαν και τους εξαγόρασε η nova αλλά απότι βλέπω δεν άλλαξε και πολλά! ) Αλλά και αυτό είναι άλλη κουβέντα που ίσως την κάνω στο μέλλον με νέο topic τώρα το θέμα μου είναι ότι έχω κάνει online αίτηση απο 21 Αυγούστου επειδή έχω μόνο κινητό και δεν ήξερα πως να καλέσω ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ περάσανε 5,6 μέρες μέχρι οι "τα ζώα μου αργά" να με πάρουν πίσω και να βγει άκρη με τα προγράμματα και τα συμβόλαια κτλ... Τέσπα έχω στείλει υπογεγραμμένο συμβόλαιο κτλ με email και 9 Σεπτεμβρίου σήμερα και ΤΙΠΟΤΑ δεν έγινε, ούτε καν φαίνεται η αίτηση μου στο statuscheck http://www.nova.gr/gr/exupiretisi-pelaton-/ergaleia-internet-tilefonias/application-status/ αν βάλω τον αριθμό μου λέει δεν υπάρχει αίτηση σε αυτόν τον αριθμό... και δεν μπορώ να ρωτήσω τι γίνεται με το συμβόλαιο γιατι έχω μόνο κινητό ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΩ;;;;; να βάλω 100 ευρώ κάρτα για να περιμένω στην αναμονή και να μου πούνε "πρέπει να περιμένετε κιάλλο" ή "ούπς ναι την ξεχάσαμε την αίτηση σας πάλι καλά που μας το θυμίσατε-έχει συμβεί με wind αυτό- " ή ¨τελικά χρειαζόμαστε και το Υ χαρτί που παραλείψαμε να σας το πούμε" γιατι πραγματικά άλλη αντιμετώπιση δεν περιμένω απο κάτι τέτοιους σαν και αυτούς! Τι παράγκες που είναι ρε!!!! Θα περιμένω μέχρι την δευτέρα αν δεν γίνει τίποτα και τότε άντε byebye θα πάω αλλού! Τέρμα ερασιτέχνες!! θα μου πεις πού αλλού; Γιαυτό μίλησα για καρτέλ πιο πάνω.. θα πάω στην vodafone ας πούμε και ας μην μου δίνει VDSL αν είναι και αυτή τέτοια δεν ξέρω παίζει να αλλάξω και χώρα -όχι για το internet αλλά γιατι γενικά τα πράματα στην ελλάδα γίνανε πολύ πιο τραγικά!! Στο τέλος και για να τους πληρώσουμε θα πρέπει να τους λέμε και ευχαριστώ που δέχονται τα λεφτά μας και να δεχτούμε να σκύψουμε για να μας πάρουν τσίτσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα