allure_boy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπερα σε ολους δεν ξερω αν τοποθετω καλα εδω το θεμα στο οποιο θελω βοηθεια ειμαι new ποσοι απο εσας εχουν iphone 5s και εχουν αγορασει αυθεντικη δερματινη θηκη apple; 1. ποσο ικανοποιημενοι ειστε απο την δερματινη θηκη απλ ; 2. σας εχει πεσει κατω το κηνιτο με αυθεντικη δερματινη θηκη απλ και εσπασε ραγισε το κηνιτο σας η οχι ; 3. αξιζει τα χρηματα να την αγορασει καποιος η οχι ; ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να αγορασω αυθεντικη θηκη απλ για αιφον 5ς αλλα τα αξιζει πραγματικα τα χρηματα ως προστασια πληρης του κηνιτου ; εχω βαλει μπροστα στην οθονη tempered glass sentio ευχαριστω... Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2016 από allure_boy
oykas2001 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα φίλε μου, το είχα εγώ το κινητό πριν ένα χρόνο, είχα μια θήκη σιλικόνης. Πλέον το έχει η γυναίκα μου κι επειδή το κινητό το παίζει και η μικρή, της έβαλα την δερμάτινη που λες και ένα tempered glass από πάνω. Η προστασία είναι άψογη, να φανταστείς ότι η έφυγε απο τα χέρια της μικρής μια φορά και έπεσε από μικρό ύψος προς τα πλαγια, η θήκη έκανε δυο γρατζουνιές και ευτυχώς είχε το γυαλί από πάνω και ράγισε εκείνο. Η οθόνη και το κινητό άθικτα, έβγαλα το γυαλί και παρήγγειλαν άλλο ένα... Όποτε, ναι, είμαι υπέρ ευχαριστημένος από τη θήκη σε συνδυασμό με το γυαλί... 1
allure_boy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα φίλε μου, το είχα εγώ το κινητό πριν ένα χρόνο, είχα μια θήκη σιλικόνης. Πλέον το έχει η γυναίκα μου κι επειδή το κινητό το παίζει και η μικρή, της έβαλα την δερμάτινη που λες και ένα tempered glass από πάνω. Η προστασία είναι άψογη, να φανταστείς ότι η έφυγε απο τα χέρια της μικρής μια φορά και έπεσε από μικρό ύψος προς τα πλαγια, η θήκη έκανε δυο γρατζουνιές και ευτυχώς είχε το γυαλί από πάνω και ράγισε εκείνο. Η οθόνη και το κινητό άθικτα, έβγαλα το γυαλί και παρήγγειλαν άλλο ένα... Όποτε, ναι, είμαι υπέρ ευχαριστημένος από τη θήκη σε συνδυασμό με το γυαλί... καλημερα τι temperred glass εβαλες ; αυθεντικη θηκη back cover apple ειχες σωστα ;
oykas2001 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Forever Tempered glass απο eshop είχα και παρήγγειλα το ίδιο. Πριν την δερμάτινη της Apple είχα μια σιλικόνης, δεν θυμάμαι απο που την είχα πάρει, δεν ήταν official πάντως.
allure_boy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Forever Tempered glass απο eshop είχα και παρήγγειλα το ίδιο. Πριν την δερμάτινη της Apple είχα μια σιλικόνης, δεν θυμάμαι απο που την είχα πάρει, δεν ήταν official πάντως. οκ φιλε ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα