Maximus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Τα φώτα σας και γρήγορα παρακαλώ. Έχει αγοράσει κανείς από το Overclockers UK? (http://www.overclockers.co.uk) Ποιές είναι οι εντυπώσεις σας; Είναι γρήγοροι; Αξιόπιστοι; Χρεώνουν πολλά σε μεταφορικά; Θα τους συστήνατε σε κάποιον που θέλει να αγοράσει από δικτυακό μαγαζί κάποια πράγματα που δεν υπάρχουν ή είναι πολύ ακριβά στη χώρα μας; Δεκτές όλες οι απόψεις και οι εμπειρίες...
oneirobatis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 kala re file des ligo pio kato gia ta online stores to exoume sizitisi to thema. Pantos einai polu kali exo parei polla pragmatakia apo ekei..metaforika exei ta ligotera apo pc pragmata stin agglia
kfilip Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Κι εγω εχω αγορασει μνημη το Φλεβαρη. Τοτε μου εκαναν νουμερα και δεν τους αρεσε η electron visa (debit card) που ειχα και τους τηλεφωνησα και εδωσα τον αριθμο μιας credit visa που εχω. Κατα τα αλλα αψογοι. Σε 8 μερες ηρθε η μνημη και τα ταχυδρομικα ηταν σε λογικα πλαισια. Και παραπανω να ηταν, εγω ειχα βρει την Corsair 2x512 MB στη μιση τιμη απο ο,τι οι απατεωνες στην Ελλάδα! Ορμα μεγαλε να σπασει ο τσαμπουκας των εισαγωγεων που παιρνουν αποκλειστικοτητες στην εποχη του πλανητικου χωριου. Ισως αμα παψουμε να κρεμομαστε απο τα ****δια τους να καταλαβουν οτι τελικα δεν τα ειχαν τοσο βαρια αλλα εμεις τους διναμε τη δυναμη. Προσεχε μονο να διαλεγεις μονο ευρωπαικα online μαγαζια γιατι απο Αμερικη ειναι πολυ πιθανο να χρεωθεις υπερογκο ποσο στο τελωνειο το οποιο χρεωνει κατ΄εκτιμηση και χωρις καμμια λογικη (το εψαξα τοτε που αγορασα και ειχα ρωτησει στο τμημα εκτελωνισμων της FedExστο Ελ. Βενιζελος).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.