Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Είχα ένα ατύχημα με το λάπτοπ και φαίνεται ότι έχει υποστεί ζημιά η οθόνη. Ωστόσο, δεν έχει βραχυκυκλώσει, απλώς έχει αχρηστευθεί το αριστερό μέρος της. Αν μπορεί κάποιος να καταλάβει τι ακριβώς έχει πάθει, και αν έχει ιδέα πόσο περίπου θα μου κοστίσει, θα με βοηθούσε πολύ. Το λάπτοπ είναι TOSHIBA. Επίσης, ήθελα να ρωτήσω αν θα συνέφερε να βρω από μόνος μου ανταλλακτικό, και αν ναι, αν θα έβρισκα εύκολα άτομο να μου το αντικαταστήσει. Το λάπτοπ αγοράστηκε πριν 2 μήνες, αλλά φαντάζομαι πως η εγγύηση δεν καλύπτει τέτοιου είδους φθορά.

Οποιαδήποτε γνώμη/άποψη, καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ :) 

post-305481-0-64330400-1455494234_thumb.png

Δημοσ.

Φαίνεται να έσπασε η οθόνη σου και θέλει αλλαγή. Τα toshiba πιο παλιά είχαν μια εγγύηση για ό,τι κι αν συμβεί και κάλυπτε και τέτοια. Σίγουρα δεν την έχεις;

Δημοσ.

Την εγγύηση την έχω! Απλώς δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος, ότι θα μου το καλύψουν..  :unsure:

Και δεν αξιζει να δοκιμασεις για να μαθεις τουλαχιστον?

Δημοσ.

Ναι σαφώς και θα το δοκιμάσω. Θα τηλεφωνήσω στην TOSHIBA το απόγευμα, για να δω τι θα μου πουν. Ο λόγος που έγραψα, είναι μήπως είχε να μου προτείνει/ συμβουλέψει κάποιος κάτι παραπάνω. Θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ :D

Δημοσ.

δέν νομίζω να την καλύπει η εγγύηση,είναι υπαιτιότητα καταναλωτή.

βέβαια δεν χάνεις κάτι, να κάνεις μια ερώτηση!

Δημοσ.

δέν νομίζω να την καλύπει η εγγύηση,είναι υπαιτιότητα καταναλωτή.

βέβαια δεν χάνεις κάτι, να κάνεις μια ερώτηση!

Μιλάει για την extra εγγύηση που δίνει η toshiba 

http://www.toshiba-greece.com/services/no-matter-what/laptops/nmw101eu-v/

http://www.toshiba-greece.com/CMS/GR/TermsConditionsPDF/No_Matter_What_Guarantee_2014_06.pdf

Ισχύει για ένα χρόνο !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...