Προς το περιεχόμενο

Ψυκτικο υγρο για AIO

Thermanshs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, 

πρόκειται να κάνω το πρώτο μου σύστημα με υδρόψυξη και επειδή είμαι αρκετά άσχετος θα ήθελα να με βοηθήσετε στο τι εξτρα θα χρειαστώ.

σκεφτομαι να αγορασω τον ι5 6600k μαζι με αυτό εδώ το σετ http://www.raijintek.com/en/products_detail.php?ProductID=18

τι υγρό να αγοράσω γιατί νομίζω πως δεν περιλαμβανει υγρο μονο χρωματα. 

Υπαρχει κατι που ξεχναω?

ευχαριστω 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μηπως θα αξιζε να αγορασω καποιο αλλο μηπως ειναι καλυτερο? αυτο χρειαζεται αντιακτασταση επειτα απο καποιο διαστημα πως λειτουργει?

μηπως θα αξιζε να αγορασω καποιο αλλο μηπως ειναι καλυτερο? αυτο χρειαζεται αντιακτασταση επειτα απο καποιο διαστημα πως λειτουργει?

Το υγρό δεν χρειάζεται αντικατάσταση. ειναι closed loop σύστημα και δεν μπορείς κιολας να το αλλάξεις . Γενικα δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα πάντα όταν παίζεις με υδροψυξη ή liquid cooling σαν αυτό έχεις το φόβο για διαρωές μετα το πέρας της εγγυησης (και αν σου βγει ελλατωματικό και πιο πριν). οπότε θα έλεγα σκεψου το καλά, και ψάξου αν δεν ξέρεις ακριβώς που πας!

Μια χαρα αλλαζει το νερο της triton, μην λεμε οτι θελουμε. Θα σου ελεγα να πας να διαβασεις το συγκεκριμενο τοπικ εδω στο φορουμ, για να δεις τι ακριβως παιζει με την triton! Πολλες εχουν ραγισματα και διαροοες!

• Like 1

• Moderators

Επειδή έχω αρκετές καλές εμπειρίες με την triton θα σου πρότεινα να κοιτάξεις http://www.skroutz.gr/s/6202019/Alphacool-Eisberg-240.html

Σε θερμοκρασίες ήταν λίγο καλύτερη από την triton αλλά ως τώρα δεν είχα θέμα έχω βάλει και σε 2 φίλους δεν είχαμε κανένα θέμα και γενικά αν διαβάσεις τα πρόβληματα της είναι καθαρά από λάθος χρήστη (στην συγκεκριμένη δεν την συνδεεις στη μητρική απλά πάνω στο τροφοδοτικό όσοι ανέφεραν διαρροές την είχα συνδεμενη πάνω σε header μητρικής)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...