nikos_greece Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά..θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που εχω διαβάσει να μου πείτε αν ισχύει κάτι τέτοιο...διάβασα ότι όσο λιγότερα εικονίδια έχεις στην Επιφάνια εργασίας και προγράμματα που ανοίγουν αυτόματα εκτός ότι ανοίγει και ποιο γρήγορα το pc πάει και ποιο γρήγορα γενικά ..ειναι αλήθεια αυτο ;;και αν ναι αν έχεις τα προγράμματα που θες στην γραμμή εργασιών ειναι το ίδιο ;;
TheELF Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά..θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που εχω διαβάσει να μου πείτε αν ισχύει κάτι τέτοιο...διάβασα ότι όσο λιγότερα εικονίδια έχεις στην Επιφάνια εργασίαςΌχι,μόνο αν έχεις υπέρογκο αριθμό εικονιδίων μπορεί να αργήσει λίγο μέχρι να τα δείξει όλα. και προγράμματα που ανοίγουν αυτόματαΑυτό ναι επηρεάζει και την εκκίνηση και υπό προϋποθέσεις την ταχύτητα γενικά,εξαρτάτε πόσους πόρους τραβάει το κάθε ένα.
rfc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Και μη βαζεις στην επιφανεια φακελλους που εχουν μεσα πολυ πραμα........ μονο εικονιδια.
thepoint Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι! Έχω τον προσωπικό μου φάκελο στην επιφάνεια εργασίας δεν αναφέρομαι σε συντόμευση αλλά είναι στο C:\Users\username παίζει ρόλο μάλλον όχι εσείς τι λέτε γιατί δεν υπάρχει αντιστοίχηση.
sistah Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Και μη βαζεις στην επιφανεια φακελλους που εχουν μεσα πολυ πραμα........ μονο εικονιδια. wat.
TheELF Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 wat. Υπάρχουν πολλά άτομα που κατεβάζουν ή/και αποσυμπιέζουν ότι βρουν στην επιφάνεια εργασίας...
MechaCorn Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχουν πολλά άτομα που κατεβάζουν ή/και αποσυμπιέζουν ότι βρουν στην επιφάνεια εργασίας... Γιατί τι θέμα υπάρχει;
rfc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Επειδη αμα φορτωνεται η επιφανεια με φακελλους με πολλα δεδομενα, αργει να ξεκινησει το μηχανημα επειδη στην εκκινηση φορτωνεται η επιφανεια εργασιας.
sistah Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Στην θεωρια το desktop ειναι αλλος ενας φακελος στον C, δεν υπαρχει λογος να κανει slow down το start up.Αλλα διαβαζω απο κατι τυχαια links στο google οτι ταχα μου το pc/laptop "πεταει" μετα τον καθαρισμο του desktop.Δεν ξερω αν ειναι placebo or not.Παρολα αυτα προσωπικα εχω αλλαξει το Location του Desktop απο τον C σε δευτερο storage σκληρο.Τα σχετικα λιγα πραγματα που φορτωνω στο desktop υπαρχουν παντα ακομα και σε format,επιπλεον δεν "αναγκαζω" τον SSD να γραφει συνεχεια.
thepoint Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Αν είχες πάνω από έναν χρήστη θα ήταν στο C:\Users\name\Desktop\ ναι δεν βρίσκω λόγο να έχει μεγαλύτερη επιβάρυνση στο desktop σε σχέση με κάποια άλλη θέση. Έχει μεγάλο πλεονέκτημα ασφαλείας η ύπαρξη διαφορετικού χρήστη σαν διαχειριστή και το συνηθίζεις σε dt χρόνο. Για μη συνεχή εγγραφή/ανάγνωση στον ssd καλό θα ήταν να έβαζες την εικονική μνήμη σε διαφορετικό δίσκο από το ssd καθώς και προγράμματα τύπου torrent που γράφουν και διαβάζουν συνεχώς. Προσωπικά αδυνατώ να δω μέλλον στο δικό μου ssd πέραν της οκταετίας και γιαυτό δεν έχω κάνει αλλαγές στο σταθερό μου υπολογιστή μέχρι τώρα και γιατί δεν τρέχω torrent λογισμικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα