Προς το περιεχόμενο

Elephone P9000 vs Lenovo K80M vs Asus Zenfone 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ψάχνω να αγοράσω ένα καλό smartphone και έχω βάλει στο μάτι αυτά τα 3. Τα έβαλα δίπλα-δίπλα για σύγκριση, όμως δεν ξέρω και πάρα πολλά πράγματα σε ό,τι αφορά επεξεργαστές κλπ οπότε ζητάω τη βοήθειά σας. 

Μπορείτε να δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά τους δίπλα-δίπλα: http://smartphones.specout.com/compare/2573-2610-3720/Asus-ZenFone-2-ZE551ML-vs-Lenovo-K80M-vs-Elephone-P9000

mzrywBf.jpg

Όσον αφορά τώρα την τιμή τους (σκέφτομαι την αγορά από Κίνα):

Elephone P9000: 248

Lenovo K80M: 170

Asus Zenfone 2: 207

Πιο πολύ μου γεμίζει το μάτι το Elephone (αλλά μπορεί να με παραπλανεί η εμφάνισή του) γιατί έχει ένας φίλος μου ένα Elephone και του βγήκε διαμάντι. Αξίζει τη διαφορά χρημάτων, ή να κινηθώ σε κάποιο από τα άλλα;; Αν έχετε να προτείνετε και κάποια εναλλακτική, καλοδεχούμενη.

Επεξ/σία από victor@ss
Δημοσ.

Το καλύτερο είναι το άσους, ελεφον μακριά , λενοβο δεν έχει αναβαθμίσεις

Έχεις κάποια εμπειρία με άσους; Είναι σαν Huawei ή σαν ZTE; Ρωτάω γιατί αυτές οι 2 εταιρίες μου έχουν αφήσει εντελώς διαφορετικές εντυπώσεις.

+1 απο μενα για το Elephone P9000(239€)

Το έχεις δοκιμάσει; Γιατί το ψήνω άσχημα για το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Οχι δεν το εχω δοκιμασει αλλα και μενα ενας φιλος εχει το P8000 και τον εχει βγαλει ασπροπροσωπο.

Δημοσ.

+1 για ASUS. Μακριά από Elephone, είναι αρκετά λαχείο για την ποιότητα της συσκευής. Είτε θα σου βγει σκύλος είτε θα σε ταράξει στο καψώνι. Εγώ δεν θα το διακινδύνευα. Το lenovo τίμια επιλογή αλλά...το skin της Lenovo είναι απάλευτο και όπως είπαν θα πάρει αναβάθμιση του Αγίου Ποτέ. Το ASUS μπορεί να μην είναι το πιο high end αλλά είναι το πιο αξιόπιστο και η ASUS είναι πολύ αξιόπιστη στην υποστήριξη λογισμικού. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...