naf811 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια...μια απορία θελω..σε 775s core 2 duo E6600 με 4giga ram (οχι ιδιες ταχυτητες μεταξυ τους) και μια καρτα msi HD 6570 ποια windows θα τρεχω καλυτερα τα 7 η τα 8.1 ; Εχω τα 7αρια τωρα τρεχουν τελεια απλα κατι ετυχε και πρεπει να κανω φορματ και σκεφτομαι μηπως παω στα 8.1 ξερεις κανεις εαν αξιζει τον κοπο? Ευχαριστω!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 τα 8 ηταν αποτυχια.. τα 7 ειναι σταθερη αξία. τα 10 ειναι πολυ ελαφρα (απο οτι εχω ακουσει - προσωπικα δεν τα εχω) αλλα γεματα bugs και προβληματα, που εαν σου εμφανισει προβλημα , δε θα ξερει να στο φτιαξει.. Ελπιζω να σε καλυψα.
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Την ερώτηση θα την απαντήσεις μόνος σου βάζοντας τα 8 οπότε και τα συγκρίνεις με τα 7. Έπειτα άλλο περιβάλον στα 7 άλλο στα 8. Τέλος πρέπει να τσεκάρεις και όλες οι συσκευές σου είναι συμβατές με τα 8.
rfc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Τα 8 οντως ηταν αποτυχια, Τα 8.1 ομως ειναι θεικα και πολυ γρηγορα ............ βαλτα
naf811 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Σας ευχαριστω παιδια για τις γνωμες σας...τελικα κατεληξα στην καταργηση ορισμένων αρχείων που δε χρειαζομουν και μετα ανασυγκροτηση του δισκου και μετα προχωρησα στην αναβαθμιση σε windows 10 απο απορία να δω εαν θα μου τα εχει ενεργοποιημενα (εαν οχι θα εκανα φορματ με τα 8.1) τελικα εχω windows 10 home pr. 64bit (οτι ειχα και στα 7 δηλαδη) και ειμαι αρκετα ικανοποιημένος τρεχουν πολυ γρηγορα και βλεπω και μια μειωση σε οσο αναφορα την ραμ μου τρεχει σε καλυτερο επιπεδο απ'οτι στα 7.. 1
thepoint Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Από προσωπική εμπειρία σε πάνω από 4 υπολογιστές τα 8.1 είναι κατά πολύ ελαφρύτερα των 10 και ωριμότερα σήμερα, αν θέλεις τη γνώμη μου δοκίμασε τα 8.1 μετά έχεις χρόνο μέχρι το τέλος Ιουλίου να αποφασίσεις αν πας δωρεάν σε 10 ή όχι. Κάτι άλλο η μετάβαση σε 10 από τα 8.1 είναι υπόθεση μιάμισης ώρας αυτόματο κατέβασμα + εγκατάσταση και η επιστροφή ακόμη γρηγορότερη και ευκολότερη αν τελικά δεν σου κάνουν με μόνο περιορισμό τον ένα μήνα προθεσμία από την εγκατάσταση των windows 10. Θα σου αρέσουν τα 8.1 σε σχέση με τα 7 λίγο ο εξερευνητής αρχείων λίγο η διαχείριση εργασιών κτλ. σύγχρονο OS με τα όλα του σε γενικές γραμμές και πάει σφαίρα απλά του έμεινε η κακή φήμη που το συνοδεύει από την αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα