Προς το περιεχόμενο

Photoshop

zacdag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ποιο text effect μιλάς; Για τη γραμματοσειρά, για το ντεγραντέ στα γράμματα ή για το μαύρο πλαίσιο με το γαλάζια bevel;

θελω να μου πεις αν ξερεις πως μπορω να κανω αυτο που εχει ο τυπος τα social media

Δημοσ.

Συνεχίζω να μη σε καταλαβαίνω.

Λοιπόν, πάτα ένα print screen σε αυτό που θέλεις να δείξεις και κάντο επικόλληση στο snag.gy

Πάτα Crop & Edit και στον editor μαρκάρισε το σημείο που θέλεις ή κάνε crop στο σημείο και πάτα τη δισκέτα με το save.

Πάρε με αντιγραφή το λινκ που σου δίνει και επικόλληση σε μήνυμα ώστε να καταλάβω τι θέλεις.

Αν θέλεις αυτό πες το. Θέλεις την γραμματοσειρά, το πλαίσιο ή το σύμβολο στα αριστερά;

8o4dq.jpg

Αλλιώς δείξει τι θέλεις.

Δημοσ.

Με το text layer επιλεγμένο πας layer effects

Drop shadow->angle:-45 - distance:4 - spread:100% - Size:0

Color Overlay->Mode:Multiply (επιλογή χρώματος)

Pattern Overlay->(επιλογή ποιο pattern σ'αρέσει, εγώ προτίμησα το satin, μπορείς να αυξομοιώσεις το size)

Σαν Pattern ο τύπος βασικά χρησιμοποίησε ένα marble texture, μάλλον σαν εικόνα αλλά η τεχνική εφαρμογής είναι λίγο ποιο περίπλοκη και απαιτεί χειρισμό layers και transparecies ή layer mask, οπότε μείνε στα έτοιμα patterns.

Το αποτέλεσμα...

post-100994-0-77591900-1455541535_thumb.png

και η μακέτα για το photoshop

Untitled-1.psd

Δημοσ.

Με το text layer επιλεγμένο πας layer effects

Drop shadow->angle:-45 - distance:4 - spread:100% - Size:0

Color Overlay->Mode:Multiply (επιλογή χρώματος)

Pattern Overlay->(επιλογή ποιο pattern σ'αρέσει, εγώ προτίμησα το satin, μπορείς να αυξομοιώσεις το size)

Σαν Pattern ο τύπος βασικά χρησιμοποίησε ένα marble texture, μάλλον σαν εικόνα αλλά η τεχνική εφαρμογής είναι λίγο ποιο περίπλοκη και απαιτεί χειρισμό layers και transparecies ή layer mask, οπότε μείνε στα έτοιμα patterns.

Το αποτέλεσμα...

attachicon.gifUntitled-1.png

και η μακέτα για το photoshop

attachicon.gifUntitled-1.psd

και το περιγραμμα πως μπορω να το κανω-βρω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...