Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες σύνδεσα όπως πάντα το Samsung Galaxy S6 μου στον υπολογιστή για να αντιγράψω μερικές φωτό με τον εξερευνητή των Windows. Πήγα κανονικά στον κατάλογο της κάμερας και ήταν όλα οκ. Κάνω κλικ σε έναν άλλο κατάλογο, μετά πάλι κλικ στον κατάλογο της κάμερας και οι φωτογραφίες είχαν χαθεί ΟΛΕΣ!! Έχω windows 10/64bit και ο υπολογιστής είναι σε άψογη κατάσταση. Τι μπορεί να συνέβει; Μπορώ να επαναφέρω τις φωτογραφίες μου; Backup με το Smart Switch είχα κάνει δυστυχώς μόνο μέχρι 25/12/2015. Βοήθεια κανείς;

Δημοσ.

Αν ηταν στην sd μπορεις να το δεις με το photorec: http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download

Αν ειναι παλι στο τηλεφ υπάρχει βεβαια ένας τρόπος αλλά πρέπει να είσαι rooted και δεν είναι κι ότι πιο εύκολο.

Δημοσ.

Καλημερα.

Δεν θα μπορεσεις να κανεις κατι....δυσκολο....

Αν της ειχες αποθηκευση σε κανενα Google Drive εκει δεν θα ειχες θεμα.

Δημοσ.

πολυ περιεργο ακουγεται. Φανταζομαι οτι ουτε μεσα απ το κινητο μπορεις να δεις πλεον τις φωτο; Αν ειχες ενεργοποιημενο συγχρονισμο dropbox θα ειναι ολες εκει.

Δημοσ.

μονο αν ειχες ενεργοποιημενο τον αυτοματο συγχρονισμο θα εχουν σωθει καποιες πιθανον τσεκαρε google drive, dropbox για καποια αρχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...