Προς το περιεχόμενο

thomson tg 585 v8

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από panatha1973,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

Εχω ενα προβλημα και δεν ξερω αν ειναι απο το ρουτερ ή υπαρχει προβλημα με τη wind,

Αλλαζοντας προσφατα εταιρια παροχης internet απο cyta σε wind (με νεα συνδεση wind δεν δινει σου πλεον

router κουμποσα επανω στη γραμμη ενα tompson tg585 v8 που ειχα απο οτε, το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει σταθερη ταχυτητα, μερικες φορες εχω 15 mbps και αλλες πεφτη στα 3 mbps, τι μπορει να φταιει? μετα απο πολλες επικοινωνιες με wind  διορθώνεται προσωρινά το προβλημα αλλα παλι μετα τα ιδια....υπαρχει καποια συγκεκριμένη ρύθμιση που θελει το ρουτερ? (θα ψαξω να βρω καποιο αλλο ρουτερ να δοκιμασω)

Ευχαριστω...

Δημοσ.

Αλλαξε ρουτερ για αρχη μηπως εχει κανενα θεμα

Αν δεις και με το αλλο που θα κουμπωσεις τα ιδια εχει θεμα η γραμμη σου

Τοση μεγαλη διαφορα αποτομα πρωτη φορα ακουω. Απο 15 να πηγαινεις σε 3. Και μετα μενει 3 η εχει μονιμα διακυμάνσεις η γραμμη σου;

• Λύση
Δημοσ.

Καλησπερα

Η γραμμή ειναι του αδελφού μου, και τελικά το προβλημα ηταν οτι βγάζοντας το router της cyta και κουμπώνοντας το thomson δεν έβαλε splitter (η cyta εχει ip γραμμή) και γιαυτό ειχε τρελό θέμα με την ταχύτητα, τώρα με το splitter ολα καλά.

Ευχαριστω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

Εχω ενα προβλημα και δεν ξερω αν ειναι απο το ρουτερ ή υπαρχει προβλημα με τη wind,

Αλλαζοντας προσφατα εταιρια παροχης internet απο cyta σε wind (με νεα συνδεση wind δεν δινει σου πλεον

router κουμποσα επανω στη γραμμη ενα tompson tg585 v8 που ειχα απο οτε, το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει σταθερη ταχυτητα, μερικες φορες εχω 15 mbps και αλλες πεφτη στα 3 mbps, τι μπορει να φταιει? μετα απο πολλες επικοινωνιες με wind  διορθώνεται προσωρινά το προβλημα αλλα παλι μετα τα ιδια....υπαρχει καποια συγκεκριμένη ρύθμιση που θελει το ρουτερ? (θα ψαξω να βρω καποιο αλλο ρουτερ να δοκιμασω)

Ευχαριστω...

για το v8 μπορεις να περασεις και generic firmware για να μην εχεις του οτε.το τελευταιο generic για το v8 ειναι το 8.2.7.8.αν εχεις ορεξη μπορω να στο ανεβασω αν και με λιγο seach το βρισκεις.

Αλλαξε ρουτερ για αρχη μηπως εχει κανενα θεμα

Αν δεις και με το αλλο που θα κουμπωσεις τα ιδια εχει θεμα η γραμμη σου

Τοση μεγαλη διαφορα αποτομα πρωτη φορα ακουω. Απο 15 να πηγαινεις σε 3. Και μετα μενει 3 η εχει μονιμα διακυμάνσεις η γραμμη σου;

αν υπαρχει κατι καλωδιακο δεν ειναι παραξενο να βλεπεις τετοιες διαφορες.ενα φιλτρο πχ να λειπει μπορει να σου κανει τα απιστευτα.

Καλησπερα

Η γραμμή ειναι του αδελφού μου, και τελικά το προβλημα ηταν οτι βγάζοντας το router της cyta και κουμπώνοντας το thomson δεν έβαλε splitter (η cyta εχει ip γραμμή) και γιαυτό ειχε τρελό θέμα με την ταχύτητα, τώρα με το splitter ολα καλά.

Ευχαριστω.

στην ουσια η cyta εδινε voip.η wind δινει tdm.οπου βαλει τηλεφωνο θα βαλει φιλτρο.αν βαλει καπου το ιντερνετ μονο του δεν θα βαλει τιποτα.αν βαλει καπου και τηλεφωνο και ιντερνετ θα βαλει splitter.αν εχει συναγερμο επισης θελει φιλτρο.ολα βεβαια ειναι και αναλογως πως του τα ειχε συνδεσει η cyta οταν ειχε voip.μπορει να χρειαστει απλα ενα σπλιττερ αν εχει βαλει διπλο πριζακι στην κεντρικη πριζα γιατι ολα τα τηλεφωνα μετα παιρνουν απο το σπλιττερ και οχι παραλληλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...