Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι.Εχω παρει εναν ssd και εχω και εναν hdd.Αυτο που θελω να κανω ειναι να βαλω windows στον ssd και να κρατησω τον αλλον για αποθηκευση.(Τωρα εχω τα windows στον hdd)

Θα ηθελα λοιπον να με βοηθησετε βημα βημα πως να το κανω,τι πρεπει να κανω πρωτα κ.λ.π.

Ευαχριστω!

Δημοσ.

1)Κανε ενα φορματ στον σκληρο σου δισκο αρχικα.

2)Αφου συνδεσεις τον ssd σου στον υπολογιστη καντου κανονικη εγκατασταση των windows (απλως επιλεγεις να γινει η εγκατασταση στον ssd, στο παραθυρο των windows.

3)Οταν εγκατασταθουν τα windows, θα τα εχεις περασμενα στον ssd ενω ο  σκληρος σου δισκος θα ειναι ενα αδειο πραγμα ετοιμο για να αποθηκευσεις οτι αρχειο θες.

Γενικως δεν εχει κατι δυσκολο. Απλως βαζεις τον ssd, του εγκαθιστας windows και σβηνεις τα παντα απο τον σκληρο. Τωρα γνωμη μου ειναι πως δεν σε συμφερει να μπλεκεις με κλωνους γιατι ισως σου δημιουργησει προβληματα, κανε ενα clean install να χεις το κεφαλι σου ησυχο.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να μου το εξηγησεις?γιατι οπως ειπα ειμαι και ασχετος!

Δηλαδη βαζω τον ssd περναω τα windows και ποτε βγαζω τον αλλον?

Δημοσ.

Κλεινεις τον υπολογιστη και κλεινεις-αποσυνδεεις το τροφοδοτικο(κλεισε το κουμπακι αν εχει στο τροφοδοτικο,αλλιως τον βγαζεις απο το ρευμα).Τοποθετεις τον ssd και βγαζεις τα καλωδια του hdd.Κανεις εγκατασταση των windows στον ssd και μολις τελειωσεις,κλεινεις παλι τον υπολογιστη-ρευμα και συνδεεις παλι τον hdd.Απλο ειναι.

Δημοσ.

Πολυ ωραια!Καταλαβα,απλα ειναι η πρωτη φορα που το κανω και δεν ηξερα την διαδικασια!Ευχαριστω και παλι εσενα και ολα τα παιδια που απαντησαν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...