chrislacl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια! Έχω σύνδεση 24αρα στη Forthnet, router Thomson, και συνδεδεμενους δυο υπολογιστες με ethernet. Ο ένας υπολογιστες βρίσκεται δίπλα στο router με μικρο καλωδιο, ενώ ο αλλος βρισκεται σε αλλο δωματιο και συνδεεται με καλωδιο 5 μετρων. Εχω το εξης θεμα: στον υπολογιστη του αλλου δωματιου ( 5μ καλωδιο ) χτυπαει στα games καθε λιγο 400+ ping και δεν γινεται να παιξεις. Αυτο γινεται μονο οταν τραβανε ιντερνετ και τα 2 πσ. Οταν αυτο διπλα στο ρουτερ ειναι κλειστο , δεν υπαρχει θεμα ping. Προσφατα ενεργοποιησα και το fast path της Forthnet μηπως και βελτιωθει αλλα τιποτα. Μιλαμε παντα πως το θεμα το εχει το πσ που βρισκεται στο αλλο δωματιο. Υπαρχει καποια συμβουλη που μπορειτε να μου δωσετε; καποια ρυθμιση ισως; Παιζει να ειναι θεμα αποστασης; Θεμα καλωδιου; Ευχαριστω εκ των προτερων.
chrislacl Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Παίζουν online και τα 2 pc ταυτόχρονα? Δεν ειναι απαραιτητο. Παιζουν δεν παιζουν ταυτοχρονα υπαρχει το θεμα.
me3ikan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε μου θα ελεγα να ελεγξεις καταχας την κινηση του δικτυου. Βεβαιωσου οτι τιποτα δεν χρησιμοποιει το ιντερνετ οσο παιζεις. Αυτο μπορει να ειναι οτιδηποτε. Να εχεις το μTorrent ανοιχτο, να γινεται καποιο windows update, μεχρι και να ενημερωνεται μια εφαρμογη στο smartphone σου. Επισης φανταζομαι να εχεις αλλαξει τον εργοστασιακο κωδικο του thomson γιατι αλλιως σου κλεβουν ιντερνετ κατα 99% αφου ακομα και η κουτση μαρια ξερει το κολπο!
chrislacl Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε μου θα ελεγα να ελεγξεις καταχας την κινηση του δικτυου. Βεβαιωσου οτι τιποτα δεν χρησιμοποιει το ιντερνετ οσο παιζεις. Αυτο μπορει να ειναι οτιδηποτε. Να εχεις το μTorrent ανοιχτο, να γινεται καποιο windows update, μεχρι και να ενημερωνεται μια εφαρμογη στο smartphone σου. Επισης φανταζομαι να εχεις αλλαξει τον εργοστασιακο κωδικο του thomson γιατι αλλιως σου κλεβουν ιντερνετ κατα 99% αφου ακομα και η κουτση μαρια ξερει το κολπο! Τα εχω κανει ολα αυτα που λες αδελφε ! Ολα κλειστα updates κλειστα και δικο μου SSID και pass στο router.
me3ikan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Τα εχω κανει ολα αυτα που λες αδελφε ! Ολα κλειστα updates κλειστα και δικο μου SSID και pass στο router. Καλα ολα αυτα αν ομως π.χ. κλειδωνεις στα 8mbps ας πουμε (οπως εγω παλια) αν στο 1 pc βλεπεις βιντεο στο youtube ειναι λογικο να εχεις ping στο αλλο pc αφου το 1080p στο youtube σχεδον "τερματιζει" μια τετοια συνδεση. Αν παλι εννοεις οτι ουτε απο το 1 pc τραβας ιντερνετ και το προβλημα εμφανιζεται μονο στο 2 pc τοτε το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το ethernet. Βεβαιωσου οτι δεν πηγαινει παραλληλα με καλωδια ρευματος και οτι δεν ειναι "ταλαιπωρημενο"
chrislacl Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αν παλι εννοεις οτι ουτε απο το 1 pc τραβας ιντερνετ και το προβλημα εμφανιζεται μονο στο 2 pc τοτε το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το ethernet. Οταν το 1 pc ( αυτο που δεν εχει θεμα με το ping ) ειναι κλειστο, το 2ο pc δεν εχει θεμα με το ping. Όταν όμως το 1ο ειναι ανοιχτο,και χωρις να τρεχω torrent, updates,etc...το 2ο θα εχει στανταρ θεμα ping. Αυτο ειναι το ρεζουμε το προβλημα. Θα κοιταξω να αλλαξω καλωδιο να δω μπας και φταει αυτο. Επισης δοκιμασα να συνδεθω με WiFi ανταπτορα απο το 2ο pc ( αυτο με το θεμα ) , αλλα και παλι χτυπαει ping. Για αυτο δεν ειμαι σιγουρος για το τι μπορει να το π-ροκαλει ολο αυτο.
heavyrain Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καταπασα πιθανοτητα ειναι καποια εφαρμογη που ξεκιναει με τα windows και χρησιμοποιει το δικτυο. Τσεκαρε στον taskanager το network trafic οσο ειναι idle το pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα