Alexg13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα.Ας ξεκινησω απο την αρχη.Σε σταθερο υπολογιστη αναβαθμισα σε windows 10.Πριν ειχα σπασμενα τα 7.Λειτουργουσε κανονικα ωσπου χαλασε ο ssd που ειχα το λειτουργικο.Αφου τον αφαιρεσα προσπαθησα να βαλω τα 7 σε σκληρο wd 500giga.Κατα την διαρκεια εγκταστασης του λειτουργικου δεν βλεπει τον σκληρο.Μου λεει οτι χρειαζεται drivers.Πρωτη φορα το κανει αυτο τι μπορει να φταει;Ευχαριστω.
superrambo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 συνδεσε τον νεο δισκο σε ενα αλλο υπολογιστη και φορμαρισε τον. εαν ανοιγεις το ο υπολογιστης μου και δεν τον βλεπεις θα πρεπει να το κανεις ως εξης στο εικονιδιο ο υπολογιστης μου δεξι κλικ,διαχειριση,διαχειριση δισκων και απο εκει φορματ τον συγκεκριμενο δισκο..
Alexg13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 συνδεσε τον νεο δισκο σε ενα αλλο υπολογιστη και φορμαρισε τον. εαν ανοιγεις το ο υπολογιστης μου και δεν τον βλεπεις θα πρεπει να το κανεις ως εξης στο εικονιδιο ο υπολογιστης μου δεξι κλικ,διαχειριση,διαχειριση δισκων και απο εκει φορματ τον συγκεκριμενο δισκο.. Εχω ηδη αρχεια σε αυτο τον δισκο,και γιαυτο ηθελα να κανω partition.Αλλες φορες που εκανα format δεν ειχα προβλημα.
superrambo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 τοτε αντι να προσπαθησεις να δημιουργησεις νεο τομο δοκιμασε την επιδιορθωση του υπολογιστη κατα την εκκινηση (μεσα απο την διαδικασια εγκαταστασης)
Alexg13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 τοτε αντι να προσπαθησεις να δημιουργησεις νεο τομο δοκιμασε την επιδιορθωση του υπολογιστη κατα την εκκινηση (μεσα απο την διαδικασια εγκαταστασης) Ειχα ssd που κρασαρε.Ο σκληρος δεν εχει λειτουργικο.Θελω να κανω εγκατασταση λειτουργικου αλλα δεν τον βλεπει.Ενω στο bios φαινεται κανονικα.
superrambo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 τοτε συνδεσε τον δισκο σε εναν αλλο υπολογιστη και απο τις ιδιοτητες του δισκου επελεξε να γινει τσεκαρισμα για σφαλματα και επιδιορθωση. εαν παλι δεν γινει κατι δεν ξερω πως μπορεις εναν δισκο με περιεχομενα που δεν φαινεται να τον κανεις να φανει και να δημιουργησεις ενα νεο διαμερισμα για να κανεις την εγκατασταση..ισως το acronis true image σου εδινε λυση αλλα και παλι θα πρεπει να το κανεις σε εναν αλλο υπολογιστη
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις ήδη αρχεία στο δίσκο και σε αυτόν θέλεις να βάλεις τα win? Έχετε τρελαθεί τελείως μου φαίνεται. Πάτε γυρεύοντας και ύστερα ανοίγεται θέματα "sos βοήθεα καίγομαι. Τι να κάνω?" 1
Alexg13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μπορώ να κάνω partition και να κάνω εγκατάσταση;
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Πρώτα θα πάρεις τα αρχεία σου σε ένα άλλο μέσο. Στη συνέχεια κατά τη διαδικασία της εγκατάστασης του λειτουργικού διαγράφεις ότι partition υπάρχει και δημιουργείς από την αρχή όσα partitions θέλεις.
Alexg13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό που μου φάνηκε παράξενο ήταν που δεν βλεπει τους δίσκους. Πρώτη φορά το είδα.Και να ήθελα να χάσω τα αρχεία δεν μπορώ. Τελικά παράγγειλα έναν άλλο ssd. Ελπίζω να τον βλέπει αυτόν. Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας
Alexg13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Επανέρχομαι στο θέμα καθώς εγκατέστησα τον καινούριο ssd τον βλέπει στο bios αλλά όταν ξεκινώ την εγκατάσταση των Windows 7 δεν τον αναγνωρίζει. Μου γράφει ότι θέλει driver. Έβαλα σε φλασακι driver της μητρικής μου(Intel dg31pr) αλλά τζίφος. Εξακολουθεί να κάνει τα ίδια. Βοήθεια θα τό σπάσω.
Alexg13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Επανέρχομαι στο θέμα καθώς εγκατέστησα τον καινούριο ssd τον βλέπει στο bios αλλά όταν ξεκινώ την εγκατάσταση των Windows 7 δεν τον αναγνωρίζει. Μου γράφει ότι θέλει driver. Έβαλα σε φλασακι driver της μητρικής μου(Intel dg31pr) αλλά τζίφος. Εξακολουθεί να κάνει τα ίδια. Βοήθεια θα τό σπάσω.Βοήθεια κάποιος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα