kefalonia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 καλησπέρα στην παρέα, έχω ένα laptop, της κόρης μου, ένα toshiba l500d-163. Tο πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ ανοίγει το laptop κανονικά, έχω ήχο windows δεν έχω εικόνα στην οθόνη, μαύρη οθόνη δηλαδή. Έχει κανείς καμία ιδέα τί να ψάξω; ευχαριστώ
Andreasgarb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Σύνδεσε το σε εξωτερική οθόνη και δες αν παίζει. 1
alkis13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασε πρώτα σε εξωτερική οθόνη όπως σου είπαν. (hdmi).Έπειτα βγάλε την μπαταρία και χωρίς φορτιστή πάτα το κουμπί της εκκίνησης αρκετές φορές (περίπου 1 λεπτό). Μετά βάζεις τροφοδοσία και κοιτάς, αν δεν δουλέψει αυτό, θέλει περαιτέρω έλεγχο.
sil_unique Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως δεν έχει φωτεινότητα η οθόνη; Με ένα φακό μπορεί να διαπιστωθεί εαν δίνει εικόνα.
gio23 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Νομιζω οτι αυτά που ειπαν τα παιδιά σε καλυψαν 100% ξεκίνα με εξωτερική οθόνη.Αν δουλέψει και δεις μην επαναπαυθεις.Συνέχισε το κολπο με τον φακό χωρίς να ειναι συνδεδεμένο σε εξωτερικη οθόνη το λαπτοπ.Αν δεις επιφανεια εργασίας τότε πας για inverter αλλιως αν δεν δεις τίποτα πας για οθόνη.
Andreasgarb Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Led οθόνη παίζει να φοράει. Δε νομίζω να έχει inverter.
gio23 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εχεις δίκιο.Ειδα TFT και πηγε το μυαλο μου στον inverter.Εχει LED οπισθιο φωτισμό.Οποτε αν δεν είναι η οθόνη τοτε πάμε πιο βαθειά.
kefalonia Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 παιδιά συγνώμη για την απουσία, ξανάρχομαι στο θέμα, τώρα την είδα ρίχνοντας φακό έχω εικόνα, άρα δεν έχω φωτεινότητα, οπότε πάω για καινούργια οθόνη;
sil_unique Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αν είναι θέμα της οθόνης μπορείς να δοκιμάσεις να ξανακουμπώσεις την καλωδιοταινία που πηγαίνει από το pcb της οθόνης προς τα LED, Είναι στην μια άκρη της οθόνης. Ξανακουμπώνεις και της επαφές μητρικής - καλωδίου - οθόνης.
R.E.M. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Καλημέρα, έχω το ίδιο πρόβλημα με ένα λάπτοπ της Toshiba (Satellite L300d). Εκεί που έπαιζε κανονικά μετά από εγκατάσταση windows σε καινούριο δίσκο, απλά έσβησε η οθόνη. Δεν έχω σήμα ούτε στην εξωτερική!! Ενώ φαίνεται να ξεκινάει το λάπτοπ δεν δείχνει τίποτα. Το άνοιξα όλο και ξεκόλλησα μέχρι και την μπαταρία αλλά πάλι τίποτα. Τι στο καλό γίνεται?
seftynw Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Καλημερα ειχα και εγω καποτε το ιδιο προβλημα στο λαπτοπ επισης toshiba satellite και λυθηκε κανοντας reset το bios. μπορεις να το βραχυκυκλωσεις χρησιμοποιοντας αυτα τα κερματακια 1,2 σεντ αν δεν εχεις κατι αλλο
R.E.M. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 μπα τπτ....ακόμα μαυρο.... αλλες ιδεες? δοκιμασα και με τον παλιο δισκο αλλα τπτ. δεν καταλαβαινω πως εγινε ξαφνικα ενω λειτουργουσε αψογα
Spads Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Το L300D είναι με amd cpu? 216-0674024 ο συνήθεις ύποπτος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα