Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγόρασα κάποιες ram 2χ4gb ddr3 1066 πριν από 3 μέρες απο techstore που τελικά δεν είναι συμβατές με το laptop.

Τη συσκευασια τη χαλασα διοτι ειναι απο αυτες που δεν ανοιγουν με τιποτα. Aκομα και ο τροπος ανοιγματος στο κουτι εδειχνε γραμμες και ψαλίδι..

Μπορώ να τις αλλάξω;; 

Δημοσ.

αν δεν εχουν προβλημα σαν μνημες δεν νομιζω να μπορεις να τις αλλαξεις.εκτος αν το καταστημα ειναι τοσο αλανια τα παιδια εκει και τις δεκτουν.

Δημοσ.

οπως λες δεν ειναι doa αλλα ασυμβατο εμ το πισι σου πραγμα που ισως να επρεπε να προσεξεις εσυ.

αν ομως εχουν προβλημα και δεν ειναι ασυμβατοτητα τοτε θα πρεπει να της πας για ελέγχον και βλεπεις.

σου ειπα και παλη ειναι στο καταστηματος αν θελει να τις παρει πισω η οχι.

Δημοσ.

οπως λες δεν ειναι doa αλλα ασυμβατο εμ το πισι σου πραγμα που ισως να επρεπε να προσεξεις εσυ.

αν ομως εχουν προβλημα και δεν ειναι ασυμβατοτητα τοτε θα πρεπει να της πας για ελέγχον και βλεπεις.

σου ειπα και παλη ειναι στο καταστηματος αν θελει να τις παρει πισω η οχι.

Όχι ίσως,εννοείτε πως έπρεπε να το προσέξεις εσύ.

Πάντως δεν χάνεις κάτι να πας και να του πεις,"Μαλακία μου,δε μου κάνουν".

Αν ήταν doa,δε θα ένοιαζε κανέναν η συσκευασία,γιατί θα της γύριζε στην εταιρεία.

Τώρα θα πρέπει αυτός να τις πουλήσει με κάποιον τρόπο,πιθανότατα σε κάποια αναβάθμιση λαπτοπ,που σίγουρα κάνει.

Να τις χαλάσεις για να ισχυριστείς το doa,είναι κρίμα.Άσε που μπορεί και να σου δώσει τις ίδιες με το ζόρι.

Δημοσ.

έχω ακουσει και ένα άλλο που μιλάει για υπαναχώρηση συναλλαγής εντος 14 ημερων αμα δεν εισαι ικανοποιημένος με το προιον. Ισχυει κατι τέτοιο;;

Βέβαια για χαριν συζήτησης οι μνήμες έλεγαν οτι είναι για Mac και παρόλο που είχαν τα ιδια specs με τις μαμισιες κατι στράβωσε.. Ηθελα σε imac να αναβαθμίσω απο 2 σε 8gb

• Moderators
Δημοσ.

έχω ακουσει και ένα άλλο που μιλάει για υπαναχώρηση συναλλαγής εντος 14 ημερων αμα δεν εισαι ικανοποιημένος με το προιον. Ισχυει κατι τέτοιο;;

Βέβαια για χαριν συζήτησης οι μνήμες έλεγαν οτι είναι για Mac και παρόλο που είχαν τα ιδια specs με τις μαμισιες κατι στράβωσε.. Ηθελα σε imac να αναβαθμίσω απο 2 σε 8gb

Αν η παραγγελία έγινε από το ίντερνετ έχεις δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών, βέβαια υπάρχει έχω διαβάσει ότι μπορείς να επεξεργαστεις τι προϊόν όπως θα το έκανες σε ένα φυσικό κατάστημα, άρα χαλασμένη συσκευασία δεν νομίζω να δεχτούν,από ότι καταλαβαίνω μάλλον παίζει κάτι με την μητρική και δεν διαβάζει 8gb στικ? Αν ναι είναι να δικό σου λάθος πάλι που δεν τι εψαξες καλύτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...