vlahoskwn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα εχω εναν lenovo g50-45 και εχω τα windows 10 και θελω να ασχοληθω με Linux και για αρχη θα ηθελα να τα χρησιμοποιω μονο να βαλω το popcorn time και το mozilla και να μπορω να δω τον δισκο ωστε να χρησιμοποιω τα αρχεια που ειναι στα windows με ενιαφερει να ειναι ελαφρυ και γρηγορο γιατι θελω σε καποια φαση που βιαζομαι μπω γρηγορα στο ιντερνετ κτλπ εσεις τι μου προτεινεται; σημειωση: εχω ξανα ασχοληθει με linux https://www.skroutz.gr/s/7905241/Lenovo-G50-45-A6-6310-4GB-500GB-Radeon-R5-M330-W10.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rozali Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 linux mint xfce ή mate ή cinnamon. το cinnamon ειναι πιο ομοορφο τα αλλα δυο πιοελαφρια. δες κανα βιντεακι και οποιο σου καστει στο ματι καλυτερα βαλτο. ενδεχετε να εχεις θεμα με το wireless αλλα λυνετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 οταν εννοεις θεμα με το ασυρματο; θελω μια εκδοση με διχως προβληματα λογω απειρια... τα xlite; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rozali Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 το θεμα με τον driver (λογικα θα εχει την καρτα rtl8723be) δεν εχει να κανει με ποια διανομη θα επιλεξεις αλλα με τον πυρηνα. ειναι κατι κλασσικο κ λυνετε. το xlite δεν το ξερω αλλα οπως και να εχει σε αυτον το επεξεργαστη βαζεις οποια διανομη θες θα την τρεχει μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 ωραια τοτε θα μπρυσες να μου πεις πως μπορω να το διορθωσω; υπαρχει οδηγος για τους drivers; και γενικα για την χρηση που το θελω ποια μου προτεινεις; δεν με ενδιαφερει το γραφικο περιβαλλον το μονο που θελω δυο εικονιδιακια με το mozilla ki popcron time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Για το ασυρματο, εφοσον ειναι οντως το rtl8723be, θες διανομη με πυρηνα 3.15 ή νεοτερο*. Αυτο μεταφραζεται σε ubuntu 14.10 ή νεοτερο και οτι ubuntoειδες βασιζεται σε αυτο. * http://linuxwireless.org/en/users/Drivers/rtl819x/ Αν σε ενδιαφερει να εχεις μονο τα απολυτως απαραιτητα, και εχεις την υπομονη, μπορεις να στησεις μονος σου οποιαδηποτε διανομη που θα εχει μονο αυτα που θες. Καπως ετσι γινεται με ubuntu πχ https://xpressubuntu.wordpress.com/2014/02/22/how-to-install-a-minimal-ubuntu-desktop/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sundance_kid Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Έχω ακριβώς στο ίδιο μηχάνημα manjaro εδώ και κανα 7 - 8 μήνες, λειτουργεί απροβλημάτιστα, με 4.4.1 γιατί όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η rtl8723be θέλει 3.15+. Άν θες να βάλεις Gentoo, ΡΜ me, θα σε βγάλω απο τεράστιο κόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Το λάπτοπ μου έχει ακριβώς την ίδια ασύρματη κάρτα. Για να λειτουργήσει σωστά πρέπει να προστεθεί ένα script που να απενεργοποιεί τις energy options της κάρτας. Διαφορετικά ακόμα και με τον τελευταίο πυρήνα δεν λειτουργεί σωστά. Είναι ο μόνος λόγος που στο λάπτοπ φοβάμαι να περάσω τα tlp tools. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rurouni89 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 σήμερα έβαλα πάνω σε ένα παλίο pc arch linux με 3 καφέδες τα κατάφερα σαν newbie μπορώ να πώ ότι είναι περισσότερο Stable απο άλλες διανομές που δοκίμασα /respect 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα