Γιάννης Παναγιωτόπουλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Πριν λιγο ενώ πάτησα τερματισμό λειτουργίας ο υπολογιστής μου εγκατεστησε κάποιες ενημερώσεις σχετικά με τα Windows και το service pack και μετά έκλεισε.Εγω είχα ακούσει ότι δεν πρέπει να κάνουμε updates σε σπασμένα Windows, αληθεύει αυτό; Εκτός από αυτό, μετά τις ενημερώσεις αυτες η cpu (Intel pentium E5700) ενώ δεν χρησιμοποιώ τον υπολογιστή ή cpu πριν τις ενημερώσεις ήταν στο 0-6% (ξαναλέω όταν βρισκόταν στην επιφάνεια εργασίας χωρίς καν να κουνάω το ποντίκι η να έχω ανοιχτή καποια εφαρμογή) ενώ τώρα είναι στο 40-80%, ενώ η RAM πάντα βρισκόταν στο 50-70%.Πρεπει να κάνω κάτι (δηλαδή να κατάργησω αυτες τις ενημερώσεις) ή θα πρέπει να συνεχισω να εγκαθιστώ τις ενημερώσεις???
Andreasgarb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Εγκατέστησε τες άφοβα. Ένα πρόγραμμα svchost θα στρεσάρει τον cpu για ένα X διάστημα. διεργασία των update είναι. 1
Γιάννης Παναγιωτόπουλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ, να σε καλά!!
micos000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μ' αρέσει που σου κλείδωσαν το άλλο thread επειδή αναφερόσουν σε σπασμένο λειτουργικό και εσύ επιμένεις. 1
Γιάννης Παναγιωτόπουλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τώρα το παρατήρησα... Πρέπει να διαβασω τους όρους αυτού του σαιτ οπωσδήποτε.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα