Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα καλο παραδειγμα μη ανοιχτομυαλου ανθρωπου με προκαθορισεμνα πιστευω ο οποιος δεν εχει ικανοτητα ανεξαρτητης σκεψεις (η απλα εχει συμφερον να λεει αυτα που λεει?). (no hard feelings)

Εγω δεν θα σου γραψω σελιδες με μπουρδες.

Εγω το μονο σιγουρο που ξερω ειναι οτι η φυση δεν σε αφηνει ερμαιο. Οι οργανισμοι δεν γεννιουνται για να πεθαινουν στα πρωτα σταδια της ζωης τους απο αρρωστιες (ειδικα ο ανθρωπος).

Πχ τα λιονταρια εχουν τεραστια ικανοτητα να θεραπευουν/να κλεινουν τις πληγες τους γρηγορα. Η αναγκη για επιβιωση μετα απο συγκρουση με καποιο αλλο ζωο εδωσε αυτη την ικανοτητα στα λιονταρια.

Με την ιδια λογικη λοιπον ο ανθρωπος μπορει να ζησει μια χαρα και χωρις εμβολια. Δεν θα πεθανει αν δεν κανει εμβολια. Απλα θα περασει καποια σταδια αρρωστιας (φυσικα σταδια).

Επισης. Λαμβανοντας υποψη τον κοσμο στον οποιον ζωο (συμφερον πανω απο ολα), δεν εχω κανενα λογο να εμπιστευτω καμια φαρμακοβιομηχανια.

Μπορει να μην ξερω με ακριβεια τι γινετε αλλα ξερω οτι δεν μπορω να εμπιστευτω. Αυτο μου φτανει.

Τα ζώα δεν έχουν επινοήσει εμβόλια και φάρμακα οπότε τα αφήνουμε μόνα τους στην φύση να τα βγάλουν πέρα και να καταλήξουν όπως καταλήξουν, ο άνθρωπος επινόησε εμβόλια και φάρμακα και αύξησε αρκετά την ποιότητα και το προσδόκιμο ζωής.

Αν εσένα σου αρέσει κάτσε χωρίς φάρμακο και χωρίς τίποτα και άσε τις αρρώστιες να σε κατατρώνε και να σε ταλαιπωρούν μέχρι να σε βοηθήσει "η φύση" να γίνεις δυνατός οργανισμός και να τα βγάζεις πέρα μόνος σου.

Μέχρι τότε βέβαια αν πεθάνεις να μην αναρωτιέσαι στον κάτω κόσμο γιατί πέθανες νωρίτερα από κάποιον άλλον.

• Like 7
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τα ζώα δεν έχουν επινοήσει εμβόλια και φάρμακα οπότε τα αφήνουμε μόνα τους στην φύση να τα βγάλουν πέρα και να καταλήξουν όπως καταλήξουν, ο άνθρωπος επινόησε εμβόλια και φάρμακα και αύξησε αρκετά την ποιότητα και το προσδόκιμο ζωής.

Αν εσένα σου αρέσει κάτσε χωρίς φάρμακο και χωρίς τίποτα και άσε τις αρρώστιες να σε κατατρώνε και να σε ταλαιπωρούν μέχρι να σε βοηθήσει "η φύση" να γίνεις δυνατός οργανισμός και να τα βγάζεις πέρα μόνος σου.

Μέχρι τότε βέβαια αν πεθάνεις να μην αναρωτιέσαι στον κάτω κόσμο γιατί πέθανες νωρίτερα από κάποιον άλλον.

Πρωτα απο ολα δεν διαβασες, και βασικα δεν καταλαβες καν τη λεω πιο πανω. Αν δεν ησουν σε αμυνα ισως να καταλαβαινες!

Τους τελευταιους δυο μηνες εχω ακουσει για θανατο 4-5 ατομων κατω των 30. Σημερα περισσοτερα απο ποτε αλλοτε 128132 αρρωστιες και δεν συμμαζευεται, καθε μερα και απο κατι καινουριο! ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΩ!!!! Τα εμβολια και τα φαρμακα μας καναν καλα??! Οι φαρμακοβιομηχανιες μας καναν καλα??? χαχα !

Ο προπαππους μου πεθανε 87 χρονον και ηταν κατι ετη φωτος μακρια απο φαρμακα και εμβολια.. Μεχρι τις τελευαιες μερες στο ποδι ηταν.

Εγω και εσυ πως λες να τα παμε??? Τι λες θα μας σωσουν οι φαρμακοβιομηχανιες???

Εσεις αρνηστε την αληθεια που βγαζει ματι.

Σοβαρα αν δουλευετε σε φαρμακεια η εχετε εμμεση (εχετε καποιο συμφερον τεσπα) σχεση με το αθλημο το καταλαβαινω να προσπαθειτε να το δικαιολογισετε. Αλλα ως εκει.

• Like 1
Δημοσ.

Τους τελευταιους δυο μηνες εχω ακουσει για θανατο 4-5 ατομων κατω των 30

Then again, τους τελευταίους μήνες μήνα έχουν πεθάνει 70 άτομα στη χώρα μας μόνο από επιπλοκές από τη γρίπη. Μake of that what you will :)

Αλλά είπαμε, όσοι διαφωνούμε δουλεύουμε σε φαρμακεία και έχουμε συμφέροντα ;) Κρίμα, περίμενα πιο σοβαρά επιχειρηματα στο θέμα από κάποιον που επικαλέστηκε το the Man from Earth νωρίτερα :)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω το μονο σιγουρο που ξερω ειναι οτι η φυση δεν σε αφηνει ερμαιο. Οι οργανισμοι δεν γεννιουνται για να πεθαινουν στα πρωτα σταδια της ζωης τους απο αρρωστιες (ειδικα ο ανθρωπος).

Με την ιδια λογικη λοιπον ο ανθρωπος μπορει να ζησει μια χαρα και χωρις εμβολια. Δεν θα πεθανει αν δεν κανει εμβολια. Απλα θα περασει καποια σταδια αρρωστιας (φυσικα σταδια).

Φίλε μου, χωρίς παρεξήγηση, αυτά που γράφεις είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών που ενοχλούν τον topic starter. H γρίπη πριν από κανέναν αιώνα σκότωσε πάνω από 50 εκατομμύρια ανθρώπους. Επίσης, μέχρι πριν λίγους αιώνες, γύρω στα μισά παιδιά πέθαιναν πριν τα 5 τους χρόνια και ο μέσος όρος ζωής ήταν 30 ετών. Ένα λεπτό αναζήτηση στο ίντερνετ χρειάζεται για να βρεις αυτά τα στοιχειώδη που διαψεύδουν το βασικό σου επιχείρημα.

Βεβαια εδω που τα λεμε, και εσυ πιστευεις σε hoax. Απο που και ως που κποιος που εχει τυπικα προσοντα ειναι εξυπνος; 

Χωρίς πλάκα, το παλικάρι στο οποίο αναφέρομαι είναι πραγματικά ιδιοφυία στο επιστημονικό του αντικείμενο με παγκόσμια αναγνώριση. Εντάξει, όχι Νόμπελ, αλλά διακεκριμένος επιστήμονας οπωσδήποτε. Απλώς προφανώς δεν εφαρμόζει τα ίδια κριτήρια στα καθημερινά πράγματα, το οποίο μου φαίνεται ακατανόητο.

• Like 6
Δημοσ.

Φίλε μου, χωρίς παρεξήγηση, αυτά που γράφεις είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών που ενοχλούν τον topic starter. H γρίπη πριν από κανέναν αιώνα σκότωσε πάνω από 50 εκατομμύρια ανθρώπους. Επίσης, μέχρι πριν λίγους αιώνες, γύρω στα μισά παιδιά πέθαιναν πριν τα 5 τους χρόνια και ο μέσος όρος ζωής ήταν 30 ετών. Ένα λεπτό αναζήτηση στο ίντερνετ χρειάζεται για να βρεις αυτά τα στοιχειώδη που διαψεύδουν το βασικό σου επιχείρημα.

Χωρίς πλάκα, το παλικάρι στο οποίο αναφέρομαι είναι πραγματικά ιδιοφυία στο επιστημονικό του αντικείμενο με παγκόσμια αναγνώριση. Εντάξει, όχι Νόμπελ, αλλά διακεκριμένος επιστήμονας οπωσδήποτε. Απλώς προφανώς δεν εφαρμόζει τα ίδια κριτήρια στα καθημερινά πράγματα, το οποίο μου φαίνεται ακατανόητο.

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να έχει δίκιο σε κάποια πράγματα που υποστηρίζει...:)

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα δεν διαβασες, και βασικα δεν καταλαβες καν τη λεω πιο πανω. Αν δεν ησουν σε αμυνα ισως να καταλαβαινες!

Τους τελευταιους δυο μηνες εχω ακουσει για θανατο 4-5 ατομων κατω των 30. Σημερα περισσοτερα απο ποτε αλλοτε 128132 αρρωστιες και δεν συμμαζευεται, καθε μερα και απο κατι καινουριο! ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΩ!!!! Τα εμβολια και τα φαρμακα μας καναν καλα??! Οι φαρμακοβιομηχανιες μας καναν καλα??? χαχα !

Ο προπαππους μου πεθανε 87 χρονον και ηταν κατι ετη φωτος μακρια απο φαρμακα και εμβολια.. Μεχρι τις τελευαιες μερες στο ποδι ηταν.

Σοβαρα αν δουλευετε σε φαρμακεια η εχετε εμμεση (εχετε καποιο συμφερον τεσπα) σχεση με το αθλημο το καταλαβαινω να προσπαθειτε να το δικαιολογισετε. Αλλα ως εκει.

Μπλα μπλα μπλα.

Εγώ ανήκω σε άτομα υψηλού κινδύνου και εμβολιάζομαι όπως πρέπει, έχω ιδιωτική ασφαλιστική και μιλάω τηλεφωνικά και με γιατρούς ή συμβουλεύομαι άλλους, καλύπτομαι στα θέματα που θα χρειαστούν. Δεν βασίζομαι στο τι θα πει ο καθένας στο net. Αυτά που πρέπει να κάνω τα κάνω.

Εσύ κάτσε με τους προπαπούδες τα λεοντάρια με το πως θα σου φτιάξει η ζούγκλα το ανοσοποιητικό σου σύστημα και με το πως μας ψεκάζουν οι φαρμακοβιομηχανίες και ο καπιταλισμός.

Έχω την μάνα μου με ψυχολογικά στο σπίτι που δεν πηγαίνει ποτέ να κοιταχτεί στους γιατρούς ούτε δέχεται φάρμακα εμβόλια τίποτα και βλέπω τα χάλια της υγείας της και τι παιρνάμε σε άγχος όταν αρρωσταίνει από ιώσεις ή τίποτε άλλο γιατί μπορεί να πεθάνει κιόλας αφού αρνείται πεισματικά κάθε βοήθεια και δεν συνεργάζεται. Παρλαπίπες και καραμέλες του στύλ ο τάδε που ήξερα δεν έπαιρνε φάρμακο δεν πήρε εμβόλιο και έζησε μέχρι τα 100 πήγαινε αλλού να τις πεις.

Εγώ είπα αυτό που πρέπει, εσύ κάνε οτι θέλεις με την παραπληροφόρηση και τα βίντεο με τους ψεκασμένους.

Αυτό και τελειώνω εδώ την τρολοσυζήτηση γιατί γ.....με το νήμα του ts.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα πάντως αυτό που με σοκάρει είναι ότι υπάρχουν και άνθρωποι με φοβερά -τυπικά τουλάχιστον- προσόντα που γράφουν τέτοια. Π.χ.  γνωστός που στα 35 του ήταν καθηγητής σε ένα από τα 20 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο και ποστάρει όλο κάτι μπούρδες ότι μας ψεκάζουν, κάτι hoaxes κτλ. Ή κοπέλα με διδακτορικό από σοβαρή σχολή που πιστεύει τυφλά στα ζώδια κ.ο.κ. Προφανώς ηλίθιοι δεν είναι, αλλά κάτι πάει στραβά!

Το πιο βασικό μάθημα στο σχολείο θα έπρεπε να είναι κάτι του στυλ "κοινή λογική και διασταύρωση πληροφοριών", αλλιώς δεν πρόκειται να διορθωθεί ποτέ αυτό.

Υπάρχουν διαταραχές προσωπικότητας που επεξηγούν επακριβώς τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων. Σχιζότυπη, π.χ.

Είσαι ο λόγος που ανοίχτηκε αυτό το thread. Για να μη παρεξηγηθώ δε σε θεωρώ άτομο χαμηλού iq κατ'ανάγκη. Γκούγκλαρε "Παραληρητικές ιδέες", είναι πολύ κοινές σε μια μεγάλη γκάμα ψυχωτικών διαταραχών, από ήπιες έως πολύ σοβαρές.

Δημοσ.

Εγω το μονο σιγουρο που ξερω ειναι οτι η φυση δεν σε αφηνει ερμαιο.

Σε αφήνει και έχει και όνομα.

Οι οργανισμοι δεν γεννιουνται για να πεθαινουν στα πρωτα σταδια της ζωης τους απο αρρωστιες (ειδικα ο ανθρωπος).

Βασικά, ακριβώς επειδή πεθαίνουν στα πρώτα στάδια, τα περισσότερα θηλαστικά γεννάνε μια τουλάχιστον φορά το χρόνο και βγάζουν και πολλά κουτσούμπελα. Διαφορετικά δε θα υπήρχαν.

Επισης. Λαμβανοντας υποψη τον κοσμο στον οποιον ζωο (συμφερον πανω απο ολα), δεν εχω κανενα λογο να εμπιστευτω καμια φαρμακοβιομηχανια.

Μπορει να μην ξερω με ακριβεια τι γινετε αλλα ξερω οτι δεν μπορω να εμπιστευτω. Αυτο μου φτανει.

Προσωπικά έχω σταματήσει να αγοράζω φαγητό απ'όταν ανακάλυψα τι διαπλοκή παίζει μεταξύ φαρμακοβιομηχανιών και τη βιομηχανία των τροφίμων. Καλλιεργώ στο μπαλκόνι τις ντομάτες μου και πληρώνω κυνηγούς για να μου φέρνουν κρέας από δάσος. Εννοείται αφότου έχω κάνει background check και έχω σιγουρευτεί πως δεν εμπλέκονται με ύποπτα συμφέροντα. Τις περισσότερες μέρες δεν έχω να φάω αλλά τουλάχιστον μια φορά το θύμα τους δε θα γίνω. Get on my level.

• Like 11
Δημοσ.

Ενα καλο παραδειγμα μη ανοιχτομυαλου ανθρωπου με προκαθορισεμνα πιστευω ο οποιος δεν εχει ικανοτητα ανεξαρτητης σκεψεις (η απλα εχει συμφερον να λεει αυτα που λεει?). (no hard feelings)

Εγω δεν θα σου γραψω σελιδες με μπουρδες.

Πχ τα λιονταρια εχουν τεραστια ικανοτητα να θεραπευουν/να κλεινουν τις πληγες τους γρηγορα. Η αναγκη για επιβιωση μετα απο συγκρουση με καποιο αλλο ζωο εδωσε αυτη την ικανοτητα στα λιονταρια.

Η φύση όπως λες δεν σχεδίασε τα πάντα γύρω από τον άνθρωπο... Για την φύση ίδια αξία έχει ο άνθρωπος όσο έχει ένας μικροοργανισμός! Άσχετα την ικανότητα του ανθρώπου να παρατηρεί και να θεραπεύεται...

Δεν υπάρχει σιγουριά πάντως για τους οργανισμούς αν σχεδιάστηκαν για να ξεπερνάνε το νεαρό στάδιο... Ο άνθρωπος κατάφερε να σπάσει το φράγμα και να κρατηθεί παραπάνω.

Τα λιοντάρια και όλα τα αιλουροειδή έχουν τεράστια ανοχή στον πόνο.. Φυσικά το λιοντάρι δεν πεθαίνει σχεδόν από τις ίδιες μολύνσεις όπως ο άνθρωπος. Άλλα τα λιοντάρια έχουν φυσική προστασία το σάλιο τους.

Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει με αυτή την λογική... Ο άνθρωπος διαφέρει από άλλα είδη... Ένας ιός που αρρωσταίνει τον άνθρωπο μπορεί τον σκύλο να μην τον αρρωσταίνει, παράδειγμα η γρίπη ο σκύλος δεν μπορεί να κολλήσει γρίπη, αλλά την λύσσα μπορεί να στην μεταδώσει. Άμα σου μεταδοθεί η λύσσα είτε είσαι 5 χρονών είτε 100 πεθαίνεις αν δεν εμβολιαστείς. Δεν είναι όλες οι ιώσεις γρίπη να περνάνε με τσαγάκι. Όποτε αν σε δαγκώσει κάνα αδέσποτο στον δρόμο να το αφήσεις να περάσει έτσι αφού πιστεύεις ότι ο οργανισμός σου είναι δυνατός να παίξει με σοβαρές ασθένειες. 

Μην εμπιστεύεσαι καμιά φαρμακοβιομηχανία δικαίωμα σου... αλλά πιστεύω δεν θα πεις το ίδιο αν σου συμβεί κάτι σαν το παραπάνω όταν σου πει ο γιατρός να σε εμβολιάσει αλλιώς πεθαίνεις.

Εφόσον δεν ξέρεις με ακρίβεια, τότε είναι καλό να μάθεις και όχι από θέμα εμπιστοσύνης 

• Like 2
Δημοσ.

να σημειώσω πως δεν έχει καμία σχέση η εκπαίδευση (πτυχία) με την μόρφωση (ζωή). Μπορείς με μεγάλη ευκολία να είναι καθηγητής στο χαρβαρντ και να θεωρείς ένα κάρο βλακείες (υποθέσεις άνευ λόγου και αιτίας). βέβαια αν δεν έχεις βγάλει την υποχρεωτική εκπαίδευση τουλάχιστον δεν υπάρχει ελπίδα.

Πολύ σημαντικό είναι ότι αρκετοί από εμάς δεν γνωρίζουν να χειρίζονται την γλώσσα και δη το γραπτό λόγο σωστά.

Δυστυχώς και να μην θέλεις ειδήσεις κομμένες και ραμμένες θα πάρεις στα μέτρα συμφερόντων,ιστορία από τον νικητή θα διαβάσεις. 

Πάντως όταν ακούω το μας ψεκάζουν, εύχομαι να γίνεται και να μην κυκλοφορεί τόση ηλιθιότητα από μόνη της. Τέλος , μιας που είναι και η μέρες του Αλ.Αινστάιν, "δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,για το 2ο είμαι σίγουρος " (κάπως έτσι το'χε πει).

Δημοσ.
Larvicide Manufactured By Monsanto Partner, Not Zika Virus, True Cause Of Brazil's Microcephaly Outbreak: Doctors

http://www.techtimes.com/articles/133548/20160214/monsanto-larvicide-not-zika-virus-true-cause-of-brazils-microcephaly-outbreak-doctors.htm

http://www.theecologist.org/News/news_analysis/2987137/argentine_and_brazilian_doctors_suspect_mosquito_insecticide_as_cause_of_microcephaly.html

http://ecowatch.com/2016/02/12/larvicide-cause-not-zika/

ZIKA.png

και γιατί να περιμένουμε χρόνια για να το αποδείξουμε όταν μπορούμε να κονομήσουμε τώρα;

Δημοσ.

Οταν υπάρχουν άτομα που για να ανεβάσουν την καλύτερη και πιό εντυπωσιακή selfie σκοτώνονται,μόνο μια απορία μπορείς να έχεις:τελικά, η ανθρώπινη βλακεία έχει όρια;

Γιατί εκεί που λες οτι τα αγγίξαμε τα όρια αυτά,βλέπεις ή ακους κάτι ακόμα πιό βλακώδες...

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη αλλά αν η Εβραίοι ειχαν δώσει στον υπόλοιπο κόσμο το εμβόλιο για τη γρίπη, οπως δεν έκαναν και με τη θεραπεία του καρκινου, δεν θα είχαμε τέτοια προβλήματα. Ιφ γιου νοου γουατ αι μην!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...