Lolarikos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καταρχήν γενικά τα Powerlines παίζουν με ασφάλεια, πίνακα ή ρολόι; Η επικρατούσα άποψη είναι ότι παίζουν με ρολόι για να είναι πάνω στην ίδια φάση. Επίσης, ότι λέμε ότι ένα ζεύγος powerline παίζει σε τριφασικό ποιά η διαφορά του με το μονοφασικό powerline; Το μοναφασικό περνά την πληροφορία μέσω της μίας και μοναδικής φάσης και του ουδετέρου, ενώ το τριφασικό powerline που δεν μπορεί να βασιστεί σε κοινή φάση περνά την πληροφορία μέσω ουδετέρου και γείωσης; Όλα αυτά υποθέσεις είναι. Γενικά από ποιά καλώδια περνά η πληροφορία σε ένα powerline δίκτυο; Κύριε πουλίνε φωτίσατε τον λαό σας.
Gr00vy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 εχεισ τριφασική πριζα στο σπιτι για να θελεις τριφασικό powerline;;;;
Lolarikos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε μου αν πομπος και δεκτης ειναι σε πριζα διαφορετικης φασης τοτε τι γινεται αυτο ρωταω. Και δεν ρωταω για πρακτικο θεμα αλλα πληροφοριακα.
Gr00vy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 θα πρεπει να ειναι στην ιδια φαση αναγκαστικα για να δουλεψει.εκτος αν το powerline δουλευει με τον ουδετερο οπου δεν εχει προβλημα.αυτο δεν το ξερω να στο πω παντος.
Lolarikos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο ρωταω. Απο ποια καλωδια περναει το σημα στο καθε ειδος powerline.
karaLRS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 εγώ τα δικά μου τα είχα σε τριφασικο και παίζανε σε διαφορετικό πίνακα και δούλευαν απλά είχαν χαμηλή ταχύτητα 40-50 mbps
Lolarikos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ε μέχρι εκεί δίνουν οι ISP. Δεν το λες και μικρή. Το ότι παίζουν αν είναι σε διαφορετικούς πίνακες αλλά σε ίδιο ρολόι αυτό είναι γνωστό. Βέλτιστα βέβαια παίζουν με την προαναφερθείσα σειρά: ίδια ασφάλεια<-ίδιος πίνακας<-ίδιο ρολόι. Το θέμα είναι γιατί στο πλαίσιο όταν είχα πάει να ρωτήσω για powerline μου είχαν πει "Θέλετε για μονοφασικό ή για τριφασικό;". Ποια καλώδιο εκμεταλλεύεται ο κάθε τύπος powerline;
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καταρχήν γενικά τα Powerlines παίζουν με ασφάλεια, πίνακα ή ρολόι; Η επικρατούσα άποψη είναι ότι παίζουν με ρολόι για να είναι πάνω στην ίδια φάση. Επίσης, ότι λέμε ότι ένα ζεύγος powerline παίζει σε τριφασικό ποιά η διαφορά του με το μονοφασικό powerline; Το μοναφασικό περνά την πληροφορία μέσω της μίας και μοναδικής φάσης και του ουδετέρου, ενώ το τριφασικό powerline που δεν μπορεί να βασιστεί σε κοινή φάση περνά την πληροφορία μέσω ουδετέρου και γείωσης; Όλα αυτά υποθέσεις είναι. Γενικά από ποιά καλώδια περνά η πληροφορία σε ένα powerline δίκτυο; Κύριε πουλίνε φωτίσατε τον λαό σας. ρολοι.δυο πινακες οσο ξερω μπορουν να παρουν απο την ιδια φαση ή απο αλλη φαση.η ασφαλεια στο τριφασικο ειναι μια απλα τριπλη. Φιλε μου αν πομπος και δεκτης ειναι σε πριζα διαφορετικης φασης τοτε τι γινεται αυτο ρωταω. Και δεν ρωταω για πρακτικο θεμα αλλα πληροφοριακα. TP LINK Q: Can TP-LINK powerline adapters work in different phases of three-phase circuit? A: Yes, but its rate will be affected when crossing the phases. For three-phase four-line circuit, we suggest you use the topology below to get good performance ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- DEVOLO Using all three wires of the power line MIMO technology has been integrated into devolo Powerline adapters to provide consistent, high-level data communication and maximum coverage. This means all three wires of the power cable are used for data transmission, the phase, neutral conductor and earth wire. In this setup, MIMO provides a simultaneous connection over the phase and neutral conductor as well as the phase and earth wire or the neutral conductor and earth wire. Transmission over two channels enables a significantly higher transfer rate. Communication via the phase and neutral conductor also ensures compatibility with former generations of Powerline. ελπιζω αυτα τα δυο ενα ελυσαν αρκετες αποριες. και αυτο conventional Powerline technology uses only two of the three lines in the electrical circuit (phase and neutral conductor). range+ can also make use of the earth wire, thereby utilising the full physical potential of the power line for the first time. This not only achieves significantly higher transmission capacity, but longer range as well. Even secluded rooms in the basement or attic are now connected with a high data rate.
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 και αλλο ενα http://www.readynetsolutions.com/wp-content/uploads/2014/07/PLC_Cross-phase_Coupling-White-Paper.pdf θα πρεπει να ειναι στην ιδια φαση αναγκαστικα για να δουλεψει.εκτος αν το powerline δουλευει με τον ουδετερο οπου δεν εχει προβλημα.αυτο δεν το ξερω να στο πω παντος. Παιζουν και με γειωση ,ουδετερο κτλ εγώ τα δικά μου τα είχα σε τριφασικο και παίζανε σε διαφορετικό πίνακα και δούλευαν απλά είχαν χαμηλή ταχύτητα 40-50 mbps ναι οσο περνας απο παραπανω ασφαλειες ή οσο πιο μεγαλο το μηκος χανεις σε ταχυτητα.οπως και οσο παραπανω συσκευες ενεργες πανω στο ρευμα. Ε μέχρι εκεί δίνουν οι ISP. Δεν το λες και μικρή. Το ότι παίζουν αν είναι σε διαφορετικούς πίνακες αλλά σε ίδιο ρολόι αυτό είναι γνωστό. Βέλτιστα βέβαια παίζουν με την προαναφερθείσα σειρά: ίδια ασφάλεια<-ίδιος πίνακας<-ίδιο ρολόι. Το θέμα είναι γιατί στο πλαίσιο όταν είχα πάει να ρωτήσω για powerline μου είχαν πει "Θέλετε για μονοφασικό ή για τριφασικό;". Ποια καλώδιο εκμεταλλεύεται ο κάθε τύπος powerline; αν θες να μεταφερεις αρχεια στο δικτυο ναι ειναι λιγα τα 40-50αν το θες για adsl/vdsl εκει ναι ειναι καπως καλυτερα.αλλα αν εχει 50 αρι και το Powerline Παιζει 40-50 εκει θα εχει λιγο μειωμενη αποδοση αλλο τοσο αν χρειαστει να βαλει και τριτο powerline
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα