Προς το περιεχόμενο

Downloading Tablet

rockfm81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

δεν έχω μεγάλη εμπειρία από Tablet.

Η χρήση που θέλω είναι μόνο να μπορεί το Tablet να συνδέεται σε Wi-Fi και μέσω κάποιου torrent client να αποθηκεύει απευθείας:

α)Είτε σε έναν εξωτερικό σκληρό μέσω OTG

β)Έίτε να παίρνει μεγάλη κάρτα μνήμης και να αποθηκεύει απευθείας εκεί.

Μάρκα,ίντσες,ευκρίνεια,αυτονομία,κ.λ.π. δε με ενδιαφέρουν.

Στην πρίζα θα είναι,wifi απαραίτητο και να "βλέπει" αποθηκευτικά μέσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατ' αρχήν πρεπει να γνωρίζεις οτι κανένα τάμπλετ δεν ειναι κατασκευασμένο για τέτοια δουλειά. Πριν μερικούς μήνες που είχα δοκιμάσει σε μερικά τάμπλετ αυτό που θέλεις να κάνεις διαπίστωσα οτι τα αντίστοιχα προγράμματα συνήθως έβλεπαν μόνο την εσωτερική μνήμη και όχι την sd. Eνα τάμπλετ που λειτουργούσε σωστά με το flud και έβλεπε την sd κανονικά για αποθήκευση ήταν το vodafone smart tab 3g με τιμή 79 ευρώ. Σίγουρα δεν ειναι το μοναδικό αλλά αυτό λειτούργησε σε μένα και είναι σε σχετικά καλή τιμή, ολα τα υπόλοιπα ή δεν λειτουργούσαν (lenovo 3500fl, f&u, estar) ή λειτουργούν αλλά ειναι ακριβά για να το θυσιάσεις (samsung galaxy tab4 t335)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

δεν έχω μεγάλη εμπειρία από Tablet.

Η χρήση που θέλω είναι μόνο να μπορεί το Tablet να συνδέεται σε Wi-Fi και μέσω κάποιου torrent client να αποθηκεύει απευθείας:

α)Είτε σε έναν εξωτερικό σκληρό μέσω OTG

β)Έίτε να παίρνει μεγάλη κάρτα μνήμης και να αποθηκεύει απευθείας εκεί.

Μάρκα,ίντσες,ευκρίνεια,αυτονομία,κ.λ.π. δε με ενδιαφέρουν.

Στην πρίζα θα είναι,wifi απαραίτητο και να "βλέπει" αποθηκευτικά μέσα.

http://www.skroutz.gr/s/7989745/HP-Stream-5701na-7-32GB.html

Σχεδον ολα τα windows tablets μπορουν να το κανουν,αν και υπαρχουν καποια μοντελα που ειναι ρυθμισμενα απο το bios να μην δινουν το καταλληλο ρευμα για να ενεργοποιουν τον εξωτερικο δισκο,αλλα μονο usb stick.Αν και σ'αυτες τις περιπτωσεις παλι υπαρχουν τα καταλληλα συρματα που εξαλειφουν το προβλημα.

Παραδειγμα:

Για χρηση SD,δεν υπαρχει προβλημα απο κανενα,ολα μπορεις να τα ρυθμησεις να κατεβαινουν εκει.

Υποψη,οτι windows tablet και να παρεις,φροντισε να εχει τουλαχιστον 32gb εσωτερικη χωρο,για να μην εχεις θεματα κυριως, με τις αναβαθμισει των windows.

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1

Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας.

Έχω διαβάσει αρκετά από χθες,διάφορα forum όπου αρκετοί θέλουν να κάνουν το ίδιο,

αλλά άλλους τοθς περιορίζει το tablet,άλλους το λογισμικό,άλλοι βλέπουν τη μνήμη αλλά μόνο για read και όχι για write..

Και πατέντες,πολλές πατέντες.

Ιδανικό για μένα θα είναι να αποθηκεύει σε σκληρό δίσκο,για να μην περιορίζομαι καθόλου από την κάρτα sd.

Aπό ότι βλέπω στο video αυτό γίνεται τελικά και αυτό το HP Stream 7 είναι και φθηνό.

Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα κάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα

Βρίσκω την ευκαρια να ρωτησω και εγω κατι για tablet. προσπαθώ να κατεβασω το adobe flash player γιατι δεν πειζουν καποια video και κάποια αρχεια ήχου. Οταν  κατεβαζω απο  μια πηγή wefixit.gr μου κατεβάζει ενα αρχειο  τυπου .APK. Δεν ανοιγει φυσικά και δεν μπορω να κανω τίποτα. Εχετε υποψη σας καποια λύση; Ευχαριστω.

Επεξ/σία από monoxromos

Καλησπερα

Βρίσκω την ευκαρια να ρωτησω και εγω κατι για tablet. προσπαθώ να κατεβασω το adobe flash player γιατι δεν πειζουν καποια video και κάποια αρχεια ήχου. Οταν κατεβαζω απο μια πηγή wefixit.gr μου κατεβάζει ενα αρχειο τυπου .APK. Δεν ανοιγει φυσικά και δεν μπορω να κανω τίποτα. Εχετε υποψη σας καποια λύση; Ευχαριστω.

https://www.androidpit.com/how-to-install-flash-player-on-android

Καλημερα.Ευχαριστω για την βοήθεια. Απίθανο το Dolphin.Παίζουν ολοι οι players. Δεν ξερω αν μπορει να επεκταθει αυτη η δυνατοτητα και στους αλλους browsers.Ευχαριστω.

Καλημερα.Ευχαριστω για την βοήθεια. Απίθανο το Dolphin.Παίζουν ολοι οι players. Δεν ξερω αν μπορει να επεκταθει αυτη η δυνατοτητα και στους αλλους browsers.Ευχαριστω.

Εγω εχω το UC Browser που εχει και adblock και παιζει και εκει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και πάλι,

τελικά εδώ και περίπου ένα μήνα έχω το Onda v820w με το διπλό λειτουργικό και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Το tablet έχει μνήμη 32GB που όμως με το διπλό λειτουργικό μειώνεται κατά πολύ,

οπότε πήρα μια Kingston 64GB,που τα μεν Windows δε τη βλέπουν(ακόμη και σε NTFS),αλλά το Android τη βλέπει κανονικά.

Στα windows οποιοσδήποτε torrent client μπορεί να κατεβάζει οποιοδήποτε μέγεθος αρχείου μέσω OTG σε εξωτερική μονάδα.

Το πρόβλημά μου είναι ότι στο Android ενώ το έχω rootάρει το tablet(τσεκαρισμένο με 3 διαφορετικά apps)

και με αφήνει να μεταφέρω αρχεία/διαγράψω στην SD

α)Δεν την βλέπει κανένας torrent client,ούτε download manager σαν μονάδα αποθήκευσης

β)Με κάτι Apps2SD,κ.λ.π. δεν μεταφέρονται ούτε οι εφάρμογές στην SD

γ)Ούτε το BitSync βλέπει την SD.

Εψαξα αντίστοιχα θεματα στο internet,αλλά όλοι είχαν πρόβλημα σε μη rootαρισμένα Tablets.

Για rootαρισμένο δε βρίσκω τίποτα.

Έχετε καμιά ιδέα;

Επεξ/σία από rockfm81

Καλησπέρα και πάλι,

τελικά εδώ και περίπου ένα μήνα έχω το Onda v820w με το διπλό λειτουργικό και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Το tablet έχει μνήμη 32GB που όμως με το διπλό λειτουργικό μειώνεται κατά πολύ,

οπότε πήρα μια Kingston 64GB,που τα μεν Windows δε τη βλέπουν(ακόμη και σε NTFS),αλλά το Android τη βλέπει κανονικά.

Στα windows οποιοσδήποτε torrent client μπορεί να κατεβάζει οποιοδήποτε μέγεθος αρχείου μέσω OTG σε εξωτερική μονάδα.

Το πρόβλημά μου είναι ότι στο Android ενώ το έχω rootάρει το tablet(τσεκαρισμένο με 3 διαφορετικά apps)

και με αφήνει να μεταφέρω αρχεία/διαγράψω στην SD

α)Δεν την βλέπει κανένας torrent client,ούτε download manager σαν μονάδα αποθήκευσης

β)Με κάτι Apps2SD,κ.λ.π. δεν μεταφέρονται ούτε οι εφάρμογές στην SD

γ)Ούτε το BitSync βλέπει την SD.

Εψαξα αντίστοιχα θεματα στο internet,αλλά όλοι είχαν πρόβλημα σε μη rootαρισμένα Tablets.

Για rootαρισμένο δε βρίσκω τίποτα.

Έχετε καμιά ιδέα;

Αμα ειναι Android δες αυτο http://www.insomnia.gr/topic/599872-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1/?fromsearch=1

Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση.

Έχω δοκιμάσει το App2SD,αλλά και το Link2SD,μόνο που για το δεύτερο δεν ήξερα ότι πρέπει να κάνω partition.

Θα δοκιμάσω τον τρόπο που περιγράφεις,πιστεύω θα βγάλω άκρη :-)

Για την δουλεια που το θες δεν θα σε ικανοποιησει κανενα ταμπλετ και καμια εφαρμογη.

Προτεινω να πας σε καποιο mini pc με windows λειτουργικο. Υπαρχουν πολλες επιλογες απο 60-70 ευρω ξεκινανε τα κινεζικα και αναλογως οτι δεινεις παιρνεις. Επιλεων μπορεις να το συνεσεις με την tv σου και παραλληλα να χρησημοποιεις για σερφαρισμα, kodi, youtbe και οτι μπορεις να κανεις με εναν υπολογιστη.

Για την δουλεια που το θες δεν θα σε ικανοποιησει κανενα ταμπλετ και καμια εφαρμογη.

Προτεινω να πας σε καποιο mini pc με windows λειτουργικο. Υπαρχουν πολλες επιλογες απο 60-70 ευρω ξεκινανε τα κινεζικα και αναλογως οτι δεινεις παιρνεις. Επιλεων μπορεις να το συνεσεις με την tv σου και παραλληλα να χρησημοποιεις για σερφαρισμα, kodi, youtbe και οτι μπορεις να κανεις με εναν υπολογιστη.

Για την ώρα αυτό που έχω καταφέρει είναι όταν το έχω στα Windows,ακόμη σε stand by mode,να κατεβάζει μέσω OTG σε εξωτερικό δίσκο.

Ακριβώς όπως το pc.

Απλά τα Windows δε διαβάζουν την SD μου.

Αν καταφέρω και στo Αndroid να κάτεβάζω απευθείας στην SD σε stand by mode,θα είμαι υπερευχαριστημένος.

Μόνο για αυτή τη χρήση το ήθελα εξ'αρχής.

Διαβάζοντας άλλους κατόχους του Onda v820w διαπιστώνω πως όσων δε μας βλέπουν τα Windows την SD,έχουμε Kingston SD.

Όσοι έχουν Samsung ή Sandisk γράφουν ότι τις βλέπουν και τα δύο λειτουργικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...