Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, βρίσκομαι σε δίλημμα στην επιλογή μνήμης για το σύστημα μου. Έχω Asrock z77 μητρική και i7 2600K στα 4.4Ghz επεξεργαστή. Να επιλέξω αυτήν τη μνήμη 1866MHZ HYPERX FURY  ( 1866 ) ή 1600MHZ HYPERX FURY   ( 1600 )

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

οπως ειπε και ο αποπανω την 1866 αλλα χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο. μονο για τον αριθμο. δεν εχω δει καμια διαφορα περα απο benches απο τα 1600 στα 2133  οποτε...

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι να εχεις ; θα σου προτεινα παντως να ειναι δυο ή τεσσερεις οι μνημες και οχι 1 ή 3 για το dual channel

Θα πάρω τώρα το ένα dimmάκι των 8 GB ( περιμένω και το nzxt s340 ) και σε λίγο καιρό θα μπει άλλη μια για να πάω στα 16GB που είναι και ο τελικός σκοπός.

Δημοσ.

Οκ απλα να ειναι ακριβως η ιδια μνημη. Ο

Για να μην εχεις προβληματα

Θα σημειώσω το serial number της πρώτης μνήμης. Η βλακεία ήταν ότι όταν είχα στήσει αρχικά τον υπολογιστή είχα βάλει 4Gb ram ( 2x2 ) [ καλό 2011 ] και μετά έβαλα άλλο ένα κιτάκι πήγα στα 8 και γέμισε η μητρική. Τώρα σιγά σιγά τα παιχνίδια αρχίζουν και ζητάνε μπόλικη ραμ και μιας και δεν παίζει να αλλάξω σόκετ για 2 ακόμα χρόνια τουλάχιστον τουλάχιστον λέω να αναβαθμίσω τη μνήμη του συστήματος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...