thodorisv90 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα !εχω ενα fiat punto evo αλλα εχω μονο το δευτερο κλειδι χωρις τηλεχειρισμο. θελω να βγαλω το κανονικο της φιατ .. ξερουμε κανενα κλειδαρα να το κανει πολυ φθηνοτερα απτην φιατ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Για ρωτα αυτον.....Τον ξερω απο την εποχη του πατερα του το 1988 http://www.o-pythagoras.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carworld Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά τί έγινε με το κλειδί ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodorisv90 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 θα παρω τηλ σημερα να ρωτησω αυτον που προτεινε ο φιλος ο Γιαννης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Είναι παρα πολύ καλος .Το 1988 με χτυπησαν από πισω και η Nissan ηθελε να μου αλλαξει κελιδαρια πορτ μπαγαζ αλλα αυτος την εφτιαξε και παρεμεινε να ανοιγει με ένα κελιδι το αυτοκινητο Sunny 1.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodorisv90 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 πφφφφ!! πηρα τηλ και μολις ακουσε οτι θελω το κανονικο κλειδι με τηλεχειρισμο απευθειας μου πε οτι δεν φτιαχνει τετοια κ δεν νομιζει να μπορω να βρω καπου αλλου εκτος απο φιατ. 250 ευρω εχει στη φιατ ! αυτο μας ελειπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 http://www.kleidotexniki.gr/locksmith/ http://www.immobilizerkeys.gr/profile.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 πφφφφ!! πηρα τηλ και μολις ακουσε οτι θελω το κανονικο κλειδι με τηλεχειρισμο απευθειας μου πε οτι δεν φτιαχνει τετοια κ δεν νομιζει να μπορω να βρω καπου αλλου εκτος απο φιατ. 250 ευρω εχει στη φιατ ! αυτο μας ελειπε Αν δεν μπορει ο Πυθαγόρας μακαρι να βρεις αλλου αλλα το θεωρω δυσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 σε ίδιο θέμα που είχα οι παραπάνω που δημοσίευσα μου έφτιαξαν κανονικά το κλειδί με τηλεχειρισμό. σε 30 λεπτά. το μόνο που μου ζήτησαν ήταν η κάρτα κωδικών του αυτοκινητου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodorisv90 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 κοστος ? εγω απο το αμαξι δεν εχω τιποτα γιατι ειναι εισαγωγης , οποτε καταλαβες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 35 ευρώ μου πήραν. το αυτοκίνητο σου δεν είχε εγχειρίδιο μαζί; επικοινώνησε με αυτόν από τον οποίο το πήρες και ρωτα τον. δεν έχεις να χάσεις κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 κοστος ? εγω απο το αμαξι δεν εχω τιποτα γιατι ειναι εισαγωγης , οποτε καταλαβες! 35 ευρώ μου πήραν. το αυτοκίνητο σου δεν είχε εγχειρίδιο μαζί; επικοινώνησε με αυτόν από τον οποίο το πήρες και ρωτα τον. δεν έχεις να χάσεις κάτι. Σε αμαξι εισαγωγης που να βρεις τον πρωτο ιδιοκτητη που πιθανον να εχει κατι ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα !εχω ενα fiat punto evo αλλα εχω μονο το δευτερο κλειδι χωρις τηλεχειρισμο. θελω να βγαλω το κανονικο της φιατ .. ξερουμε κανενα κλειδαρα να το κανει πολυ φθηνοτερα απτην φιατ; Το κανονικό της φίατ, μπορείς να το προμηθευτείς μόνο από τη φίατ. Ο κλειδαράς, αν βρεις κάποιον που να μπορέσει να το κάνει, θα σου φτιάξει κάτι που απλά θα μοιάζει με το κανονικό κλειδί, και σίγουρα όχι πολύ φτηνότερα. σε ίδιο θέμα που είχα οι παραπάνω που δημοσίευσα μου έφτιαξαν κανονικά το κλειδί με τηλεχειρισμό. σε 30 λεπτά. το μόνο που μου ζήτησαν ήταν η κάρτα κωδικών του αυτοκινητου. Προφανώς το αυτοκίνητο σου δεν ήταν fiat punto evo, δεν ισχύουν τα ίδια για όλα τα αυτοκίνητα. εγω απο το αμαξι δεν εχω τιποτα γιατι ειναι εισαγωγης , οποτε καταλαβες! Χωρίς την καρτούλα με τον ηλεκτρονικό κωδικό δεν γίνεται τίποτα. Μπορείς να ζητήσεις καινούργια από την αντιπροσωπεία, με κόστος αν θυμάμαι καλά 60€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το κανονικό της φίατ, μπορείς να το προμηθευτείς μόνο από τη φίατ. Ο κλειδαράς, αν βρεις κάποιον που να μπορέσει να το κάνει, θα σου φτιάξει κάτι που απλά θα μοιάζει με το κανονικό κλειδί, και σίγουρα όχι πολύ φτηνότερα. Προφανώς το αυτοκίνητο σου δεν ήταν fiat punto evo, δεν ισχύουν τα ίδια για όλα τα αυτοκίνητα. Χωρίς την καρτούλα με τον ηλεκτρονικό κωδικό δεν γίνεται τίποτα. Μπορείς να ζητήσεις καινούργια από την αντιπροσωπεία, με κόστος αν θυμάμαι καλά 60€. το αμάξι ήταν alfa romeo mito ακα grande punto. Σε αμαξι εισαγωγης που να βρεις τον πρωτο ιδιοκτητη που πιθανον να εχει κατι ?? εννοώ τον εμπορο του εξωτερικού , μήπωσ έχει στοιχεία αυτός. όχι τον πρώτο ιδιοκτήτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 το αμάξι ήταν alfa romeo mito ακα grande punto. Καμία σχέση, μόνο το ίδιο πάτωμα μοιράζεται η mito με το punto, δεν είναι ίδια αυτοκίνητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα